ΑΠΟ 805€  7 Ημέρες

Σεϋχέλλες – Ινδικός Ωκεανός

Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός : Οκτώβριος 2023 - Μάρτιος 2024

Σεϋχέλλες – Ινδικός Ωκεανός… H ανείπωτη ονειρική ομορφιά του Ινδικού Ωκεανού, περιμένει να σας αγκαλιάσει και να σας προσφέρει ανεξίτηλες στιγμές!


Στις Σεϋχέλλες... Εξωτικά Ταξίδια στις Σεϋχέλλες ... Γαμήλια Ταξίδια στις Σεϋχέλλες!

Λένε ότι το αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών είναι από έναν άλλο κόσμο. Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για έναν από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της Γης και τον ιδεώδη εξωτικό προορισμό που όλοι ονειρεύονται...

Συναισθήματα πολυτέλειας, ευτυχίας και εσωτερικής γαλήνης, και όχι μόνο, θα σας προσφέρει η διαμονή σε αυτόν τον μαγικό τόπο με το σύμπλεγμα νησιών που μοιάζουν με διαμάντια διάσπαρτα στον Ινδικό ωκεανό, έτοιμα να σας συνεπάρουν με το φιλόξενο λαό τους, τα συγκλονιστικά τοπία, τα καταγάλανα νερά και τις λευκές αμμουδιές …

Βρίσκονται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού και αποτελούν έναν φυσικό παράδεισο για τους ταξιδιώτες που επιζητούν την περιπέτεια αλλά και την απόλυτη ηρεμία. Το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σεϋχελλών αποτελείται από 115 νησάκια, εξωτικής ομορφιάς, καθαρότητας, ησυχίας και απλότητας. Διαθέτει μερικά από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στον κόσμο, δράσεις για υποβρύχιες καταδύσεις, μερικά από τα καλύτερα spa και θεσπέσια τοπία για ανάβαση. Χλιδάτες βίλες στην άκρη εξωτικών παραλιών, με φοίνικες και απέραντη λευκή άμμο συνθέτουν το ονειρεμένο τοπίο των Σεϋχελλών.

ΑΠΟ 805€  7 Ημέρες
Καθημερινά, Όλο το χρόνο!

ΣεϋχέλλεςΙνδικός Ωκεανός : Ατομικά, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατ’ άτομο.

 

Τιμοκατάλογος - Πακέτα Διακοπών Σεϋχέλλες

 

Σεϋχέλλες Special Offers Νοέμβριος 2023 - Μάιος 2024

 

Σημαντικό: Οι προσφορές δύναvται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ιδανικά, την καταλληλότερη πρόταση συνθέτουν τα κριτήρια της χρονικής διάρκειας του ταξιδιού, καθώς και το ενδεικτικό μέγιστο κόστος που μπορείτε να διαθέσετε. Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 

Περισσότερα εξωτικά ταξίδια: Μαυρίκιος, Μαλδίβες, Άγιος Δομίνικος

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
 • Διαμονή: Μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία.
 • Γεύματα: Δυνατότητα ημιδιατροφής & πλήρους διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • All Inclusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει των νομισματικών ισοτιμιών καθώς και των τιμών ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρεία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​

Κύρια νησιά του κράτους είναι τα Μahe, Praslin και La Digue, ενώ τα πιο απομακρυσμένα είναι κοραλλιογενείς ατόλες. Τοπία με πλούσια τροπική βλάστηση, τα θαλάσσια πάρκα και τους γρανιτένιους λόφους, και όχι μόνο. Κουζίνες υψηλού επιπέδου, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, ωραίες και οικονομικές αγορές και συγκλονιστικά θέρετρα με πολυτελείς παροχές που γίνονται κυριολεκτικά «αποδράσεις» για το μυαλό και το σώμα.

Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα 115 νησιών, το καθένα διαφορετικό από το άλλο και ξεχωριστό. Βρίσκονται κάτω από τον Ισημερινό, στα βορειοανατολικά της Μαγαδασκάρης και διαιρούνται σε δύο κατηγορίες: τα «εσωτερικά νησιά» και τα «εξωτερικά νησιά». Τα λεγόμενα εσωτερικά βρίσκονται στο βόρειο μέρος και είναι διασπαρμένα γύρω από το κεντρικό νησί Mahe. Τα νησιά αυτά έχουν ως βασική σύνθεση τα γρανιτώδη πετρώματα, οπότε και χαρακτηρίζονται από τους μεγάλους όγκους φυσικού γρανίτη στις παραλίες τους, που προσδίδουν μία άγρια και ανεπιτήδευτη νότα στη γαλήνια ομορφιά του τοπίου. Τέτοια είναι τα Mahe, Praslin, La Digue, Curieuse, Cousin, Cousine κ.α. Τα εξωτερικά από την άλλη είναι κοραλλιογενή, αμμώδη, τελείως επίπεδα από μορφολογική άποψη και καλυμμένα ως επί το πλείστον από φοινικόδεντρα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα νησιά Bird, Denis κ.α. Ιδανικό θα ήταν στις διακοπές σας στις Σεϋχέλλες να επισκεφτείτε τουλάχιστον μια σειρά τριών διαφορετικών νησιών. Η μετακίνηση ανάμεσα σε αυτά είναι εύκολη με αεροπλάνο, καράβι ή ελικόπτερο. (Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός)

Κλίμα: Καθώς οι Σεϋχέλλες βρίσκονται στον ισημερινό, το κλίμα τους χαρακτηρίζεται γενικά ζεστό και υγρό, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η θερμοκρασία σπανίως πέφτει κάτω από τους 24°C, ενώ αντίστοιχα σπανίως υπερβαίνει τους 33°C. Παρ’ όλα αυτά, ο καιρός γενικότερα επηρεάζεται κυρίως από δύο ανέμους, τους νοτιοανατολικούς, κατά την περίοδο του Ιουνίου έως Σεπτέμβριο και τους βορειοδυτικούς που κάνουν την εμφάνισή τους από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο. Το είδος του ανέμου που επικρατεί, είναι παράγοντας καθοριστικός για την παραλία που θα επιλέξετε, αφού όταν στην μία πλευρά του νησιού επικρατούν άνεμοι με κύματα στη θάλασσα και φύκια στην ακτή, στην άλλη πλευρά θα επικρατεί νηνεμία με γαλήνια νερά. Φροντίζετε όπου και αν πάτε να έχετε μαζί το αντηλιακό σας, καθώς ο ήλιος είναι καυτός. (Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός)

Καταδύσεις: Κρυστάλλινα ήρεμα και ασφαλή νερά, μαγευτικοί πολύχρωμοι βυθοί, κοραλλιογενείς ύφαλοι που φιλοξενούν 850 περίπου είδη ψαριών και 100 είδη οστράκων, καταδυτικά κέντρα, όλα μέλη της PADI (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Δασκάλων Κατάδυσης), με υψηλά στάνταρ εκπαίδευσης και επίσημα διπλώματα για τους μαθητές. Όλα αυτά και άλλα πολλά, καθιστούν τις Σεϋχέλλες ως έναν από τους 10 καλύτερους καταδυτικούς προορισμούς.

Ψάρεμα: Υπάρχει ένας από τους πιο πλούσιους ψαρότοπους, ιδανικός για έμπειρους αλλά και αρχάριους ψαράδες. Αναλόγως των ανέμων που επικρατούν στην περιοχή γίνεται και η επιλογή του ψαρέματος (καθετή, ψαροτούφεκο κ.α.), ενώ σε κάθε περίπτωση, μεγάλα και εντυπωσιακά ψάρια όπως wahoo dorado, ξιφίες, τόνοι κ.λ.π., θα ανταμείψουν τους τυχερούς που θα επιδοθούν στο ψάρεμα.

Κρουαζιέρες / Ιστιοπλοΐα: Ιδανική τοποθεσία για «θαλάσσιες βόλτες» καθ’ όλη την περίοδο του χρόνου, οι Σεϋχέλλες προσφέρουν σε αυτούς που θα το τολμήσουν, ξεχωριστές στιγμές. Μεγάλη ποικιλία σκαφών, έμπειροι καπετάνιοι και απόλυτα εκπαιδευμένο προσωπικό σας περιμένουν για να διασχίσετε τα κρυστάλλινα, τυρκουάζ νερά του ωκεανού και να νιώσετε την απόλυτη ελευθερία.

Θαλάσσια Σπορ: Λόγω των αυστηρών περιβαντολλογικών νόμων για την προστασία της ενάλιας ζωής που ισχύουν στις Σεϋχέλλες, όλα τα κέντρα θαλάσσιων σπορ, περιορίζονται δίπλα στα ξενοδοχεία καθώς και στην πλέον τουριστική παραλία Beau Vallon στα βόρεια του Mahe, όπου είναι και η μόνη περιοχή όπου επιτρέπονται τα θαλάσσια μηχανοκίνητα σπορ. (Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός)

Νησιά των Σεϋχελλών: Άμμος σε αποχρώσεις από ροζ μέχρι λευκό, κοκοφοίνικες, γαλανός βυθός που φιλοξενεί οχτακόσια είδη ψαριών, κοράλλια… όσοι έχουν επισκεφτεί τις Σεϋχέλλες, συμφωνούν πως πρόκειται για το πιο ειδυλλιακό τοπίο που εμπνεύστηκε ποτέ ο Θεός. Ένα ασυνήθιστο, πανέμορφο τοπίο, που κόβει την ανάσα. Ένας μοναδικός συνδυασμός από καταγάλανα νερά, λευκή άμμο, πυκνά δάση από κοκκοφοίνικες και βράχους από γρανίτη. Αυτά είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της φύσης των Σευχελλών και τα πρώτα πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Τα ίδια ακριβώς στοιχεία είχαν κυριαρχήσει και στις ενθουσιώδεις περιγραφές των πρώτων θαλασσοπόρων που ταξίδευαν στις θάλασσες του Ισημερινού μέσα σε γαλέρες φορτωμένες με μπαχαρικά και χρυσό.

Mahe: Το κεντρικό νησί Mahe αποτελεί το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, ενώ φιλοξενεί φυσικά και το διεθνές αεροδρόμιο. Αν και αποτελεί το πιο πυκνοκατοικημένο νησί των Σεϋχελλών με 72.200 κατοίκους, το Mahe έχει καταφέρει να διατηρήσει τη φυσική του ομορφιά και γοητεία. Το νησί χαρακτηρίζεται από τα επιβλητικά βουνά που προβάλλουν πίσω από τις μαγευτικές παραλίες, η υψηλότερη κορυφή των οποίων είναι η Morne Seychelles με ύψος 905μ. Το νησί αποτελεί τον πιο διάσημο προορισμό στις Σεϋχέλλες, καθώς διαθέτει 70 υπέροχες παραλίες, εκπληκτικά εστιατόρια, μαγαζιά και άλλα.

Praslin: Το Praslin αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί από γρανίτη ενώ η απόσταση του από το Mahe με αεροπλάνο είναι μόλις 15'. Άλλοι τρόποι προσέγγισης του νησιού είναι με καταμαράν σε 1 ώρα από το Mahe ή με ελικόπτερο. Το Praslin δεν έχει τόσο ορεινή μορφολογία εδάφους όσο το Mahe, αλλά έχει παρόμοιους γρανιτένιους βράχους που περιβάλλονται από μαγευτικές παραλίες. Ανάμεσά τους η Anse Lazio, η οποία συγκαταλέγεται στις 5 ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Το Praslin είναι επίσης διάσημο για το Vallee de Mai στο οποίο υπάρχουν σε αφθονία οι καρύδες coco de mer. Από το Praslin, μπορείτε να οργανώνετε καθημερινές αποδράσεις στα νησιά που τα περιβάλλουν για εξερεύνηση, κολύμπι, snorkeling κ.α. Κάποια από αυτά τα νησιά είναι τα Cousin, που αποτελεί φυσική προστατευόμενη περιοχή, Curieuse, Sister, St.Pierre και Coco, τα τελευταία δύο εκ των οποίων είναι διάσημα καθώς βρίθουν υποθαλάσσιας ζωής, με θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν ανέμελα γύρω σου.

La Digue: Χωρίς αμφιβολία το πιο γοητευτικό όλων των νησιών. Το La Digue έχει παραμείνει κυριολεκτικά παρθένο στο πέρασμα του χρόνου. Με πληθυσμό 2000 κατοίκους, οι ρυθμοί του νησιού είναι απολύτως χαλαροί, όντας τελείως ανέγγιχτοι από τον χρόνο και το άγχος της σύγχρονης ζωής. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς στο νησί: τα ποδήλατα και τα κάρα που τα σέρνουν βόδια. Στο νησί μπορείτε να μεταφερθείτε με παραδοσιακή σκούνα από το Praslin, είτε με ελικόπτερο ή ιδιωτικό σκάφος από το Mahe. To νησί είναι διάσημο για τα πάρκο Union Estate και φυσικά για τη μοναδική παραλία Anse Source, η οποία είναι η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία στον κόσμο. Καθώς η παραλία αποτελούσε το τέλειο σκηνικό, πολλοί σκηνοθέτες την επέλεξαν για να γυρίσουν εκεί ταινίες, όπως η «Pirates» του Roman Polanski, η «Robinson Crusoe» και η ταινία «Cast Away». Η υψηλότερη κορυφή του νησιού έχει ύψος 300μ και κυριαρχεί στην ενδότερη περιοχή. Το νησί μπορεί κανείς εύκολα να το γυρίσει με κάρο, ποδήλατο ή και με τα πόδια, ενώ σε αυτό υπάρχουν πολλές παραλίες με λευκή αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά και γρανίτινα βράχια, το χρώμα των οποίων εναλλάσσεται από γκρι σε ροζ ανάλογα με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος προσφέροντας στον επισκέπτη μαγευτική θέα.

Denis: Βρίσκεται σε απόσταση 85km από το Mahe και αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα κοραλλιογενή νησιά των Σεϋχελλών. Το Denis είναι διάσημο για την υποθαλάσσια ζωή του, που το καθιστά ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των καταδύσεων, καθώς και του ψαρέματος. Στο νησί μπορεί κανείς να δραστηριοποιηθεί με ποικίλους τρόπους όπως καταδύσεις, ψάρεμα, windsurfing, κανό, κολύμπι, τζόκινγκ στο δάσος κ.α. Φυσικά αυτό που πολλοί απολαμβάνουν είναι το να μην κάνουν τίποτα παρά να απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά τους.

Bird: To Bird βρίσκεται σε απόσταση 30' από το Mahe και όπως υποδηλώνει το όνομά του είναι ένα νησί που κατακλύζεται από πουλιά. Κατά τη διάρκεια των νοτιοανατολικών μουσώνων (Μάιος - Σεπτέμβριος), το νησί κατακλύζεται από χιλιάδες αποδημητικά πουλιά που το προτιμούν για να φτιάξουν τις φωλιές τους. Εκεί βρίσκει επίσης καταφύγιο το είδος της γιγαντιαίας χελώνας των Σεϋχελλών η οποία είναι η μεγαλύτερη και αρχαιότερη στον κόσμο. Το Bird αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους φυσιολάτρες και για αυτούς που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση.

Fregate: Μόλις με έκταση 2 km, κατάφυτο και με εκπληκτικές παραλίες, το νησί αυτό αποτελεί τον τέλειο προορισμό για απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα. Το νησί φιλοξενεί ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία όχι μόνο στις Σεϋχέλλες αλλά και γενικότερα στα νησιά του Ινδικού Ωκεανού. Τα μοναδικά γρανίτινα βράχια αποτελούν το τέλειο υπόβαθρο στις βίλες.

Desroches: Βρίσκεται σε απόσταση 35' από το Mahe και ανήκει στην κατηγορία κοραλλιογενών νησιών στις Σεϋχέλλες. Ιδανικό νησί για καταδύσεις, ενώ οι δύτες πολύ συχνά βλέπουν σελάχια, χελώνες ακόμα και καρχαρίες. Η περίοδος από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο αποτελεί ιδανική εποχή για ψάρεμα καθώς ξιφίες, τόνοι και μπαρακούντας βρίσκονται σε αφθονία.

Alphonse: Η ατόλη Alphonse, βρίσκεται 450km από το Mahe (1 ώρα με το αεροπλάνο), ενώ εκτείνεται 16km από το βορρά στο νότο και αποτελείται από 3 νησιά: Το Alphonse στο βορρά, το Bijoutier στο κέντρο και το Saint Francois στο νότο. Τα νησιά είναι κατάφυτα και έχουν πανέμορφες παραλίες. Η ατόλη είναι κυρίως γνωστή για ψάρεμα με καλάμι.

North: Το νησί αυτό αποτελεί κυριολεκτικά έναν επίγειο παράδεισο. Ο απόλυτος τόπος απόδρασης, ιδανικός για αυτούς που αναζητούν την πλήρη χαλάρωση ή να αισθανθούν σαν αληθινοί Ροβινσώνες Κρούσοι. Το North θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα στον κόσμο με 12 βίλες απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον. Κοσμοπολίτικος προορισμός και ταξίδι που συνδυάζει την τροπική ομορφιά του τοπίου, τις λευκές κοραλλιογενείς παραλίες και τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες, με σεβασμό στο μοναδικό αυτό φυσικό περιβάλλον, οι Σεϊχέλες είναι η επιτομή αυτού που στα ταξιδιωτικά φυλλάδια θεωρείται «παράδεισος επί της Γης».

Τιμοκατάλογος

ΣεϋχέλλεςΙνδικός Ωκεανός : Ατομικά, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατ’ άτομο.

 

Τιμοκατάλογος - Πακέτα Διακοπών Σεϋχέλλες

 

Σεϋχέλλες Special Offers Νοέμβριος 2023 - Μάιος 2024

 

Σημαντικό: Οι προσφορές δύναvται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ιδανικά, την καταλληλότερη πρόταση συνθέτουν τα κριτήρια της χρονικής διάρκειας του ταξιδιού, καθώς και το ενδεικτικό μέγιστο κόστος που μπορείτε να διαθέσετε. Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 

Περισσότερα εξωτικά ταξίδια: Μαυρίκιος, Μαλδίβες, Άγιος Δομίνικος

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
 • Διαμονή: Μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία.
 • Γεύματα: Δυνατότητα ημιδιατροφής & πλήρους διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
Σημειώσεις
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • All Inclusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει των νομισματικών ισοτιμιών καθώς και των τιμών ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρεία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​
Πληροφορίες για τις Σεϋχέλλες

Κύρια νησιά του κράτους είναι τα Μahe, Praslin και La Digue, ενώ τα πιο απομακρυσμένα είναι κοραλλιογενείς ατόλες. Τοπία με πλούσια τροπική βλάστηση, τα θαλάσσια πάρκα και τους γρανιτένιους λόφους, και όχι μόνο. Κουζίνες υψηλού επιπέδου, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, ωραίες και οικονομικές αγορές και συγκλονιστικά θέρετρα με πολυτελείς παροχές που γίνονται κυριολεκτικά «αποδράσεις» για το μυαλό και το σώμα.

Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα 115 νησιών, το καθένα διαφορετικό από το άλλο και ξεχωριστό. Βρίσκονται κάτω από τον Ισημερινό, στα βορειοανατολικά της Μαγαδασκάρης και διαιρούνται σε δύο κατηγορίες: τα «εσωτερικά νησιά» και τα «εξωτερικά νησιά». Τα λεγόμενα εσωτερικά βρίσκονται στο βόρειο μέρος και είναι διασπαρμένα γύρω από το κεντρικό νησί Mahe. Τα νησιά αυτά έχουν ως βασική σύνθεση τα γρανιτώδη πετρώματα, οπότε και χαρακτηρίζονται από τους μεγάλους όγκους φυσικού γρανίτη στις παραλίες τους, που προσδίδουν μία άγρια και ανεπιτήδευτη νότα στη γαλήνια ομορφιά του τοπίου. Τέτοια είναι τα Mahe, Praslin, La Digue, Curieuse, Cousin, Cousine κ.α. Τα εξωτερικά από την άλλη είναι κοραλλιογενή, αμμώδη, τελείως επίπεδα από μορφολογική άποψη και καλυμμένα ως επί το πλείστον από φοινικόδεντρα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα νησιά Bird, Denis κ.α. Ιδανικό θα ήταν στις διακοπές σας στις Σεϋχέλλες να επισκεφτείτε τουλάχιστον μια σειρά τριών διαφορετικών νησιών. Η μετακίνηση ανάμεσα σε αυτά είναι εύκολη με αεροπλάνο, καράβι ή ελικόπτερο. (Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός)

Κλίμα: Καθώς οι Σεϋχέλλες βρίσκονται στον ισημερινό, το κλίμα τους χαρακτηρίζεται γενικά ζεστό και υγρό, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η θερμοκρασία σπανίως πέφτει κάτω από τους 24°C, ενώ αντίστοιχα σπανίως υπερβαίνει τους 33°C. Παρ’ όλα αυτά, ο καιρός γενικότερα επηρεάζεται κυρίως από δύο ανέμους, τους νοτιοανατολικούς, κατά την περίοδο του Ιουνίου έως Σεπτέμβριο και τους βορειοδυτικούς που κάνουν την εμφάνισή τους από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο. Το είδος του ανέμου που επικρατεί, είναι παράγοντας καθοριστικός για την παραλία που θα επιλέξετε, αφού όταν στην μία πλευρά του νησιού επικρατούν άνεμοι με κύματα στη θάλασσα και φύκια στην ακτή, στην άλλη πλευρά θα επικρατεί νηνεμία με γαλήνια νερά. Φροντίζετε όπου και αν πάτε να έχετε μαζί το αντηλιακό σας, καθώς ο ήλιος είναι καυτός. (Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός)

Καταδύσεις: Κρυστάλλινα ήρεμα και ασφαλή νερά, μαγευτικοί πολύχρωμοι βυθοί, κοραλλιογενείς ύφαλοι που φιλοξενούν 850 περίπου είδη ψαριών και 100 είδη οστράκων, καταδυτικά κέντρα, όλα μέλη της PADI (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Δασκάλων Κατάδυσης), με υψηλά στάνταρ εκπαίδευσης και επίσημα διπλώματα για τους μαθητές. Όλα αυτά και άλλα πολλά, καθιστούν τις Σεϋχέλλες ως έναν από τους 10 καλύτερους καταδυτικούς προορισμούς.

Ψάρεμα: Υπάρχει ένας από τους πιο πλούσιους ψαρότοπους, ιδανικός για έμπειρους αλλά και αρχάριους ψαράδες. Αναλόγως των ανέμων που επικρατούν στην περιοχή γίνεται και η επιλογή του ψαρέματος (καθετή, ψαροτούφεκο κ.α.), ενώ σε κάθε περίπτωση, μεγάλα και εντυπωσιακά ψάρια όπως wahoo dorado, ξιφίες, τόνοι κ.λ.π., θα ανταμείψουν τους τυχερούς που θα επιδοθούν στο ψάρεμα.

Κρουαζιέρες / Ιστιοπλοΐα: Ιδανική τοποθεσία για «θαλάσσιες βόλτες» καθ’ όλη την περίοδο του χρόνου, οι Σεϋχέλλες προσφέρουν σε αυτούς που θα το τολμήσουν, ξεχωριστές στιγμές. Μεγάλη ποικιλία σκαφών, έμπειροι καπετάνιοι και απόλυτα εκπαιδευμένο προσωπικό σας περιμένουν για να διασχίσετε τα κρυστάλλινα, τυρκουάζ νερά του ωκεανού και να νιώσετε την απόλυτη ελευθερία.

Θαλάσσια Σπορ: Λόγω των αυστηρών περιβαντολλογικών νόμων για την προστασία της ενάλιας ζωής που ισχύουν στις Σεϋχέλλες, όλα τα κέντρα θαλάσσιων σπορ, περιορίζονται δίπλα στα ξενοδοχεία καθώς και στην πλέον τουριστική παραλία Beau Vallon στα βόρεια του Mahe, όπου είναι και η μόνη περιοχή όπου επιτρέπονται τα θαλάσσια μηχανοκίνητα σπορ. (Σεϋχέλλες - Ινδικός Ωκεανός)

Νησιά των Σεϋχελλών: Άμμος σε αποχρώσεις από ροζ μέχρι λευκό, κοκοφοίνικες, γαλανός βυθός που φιλοξενεί οχτακόσια είδη ψαριών, κοράλλια… όσοι έχουν επισκεφτεί τις Σεϋχέλλες, συμφωνούν πως πρόκειται για το πιο ειδυλλιακό τοπίο που εμπνεύστηκε ποτέ ο Θεός. Ένα ασυνήθιστο, πανέμορφο τοπίο, που κόβει την ανάσα. Ένας μοναδικός συνδυασμός από καταγάλανα νερά, λευκή άμμο, πυκνά δάση από κοκκοφοίνικες και βράχους από γρανίτη. Αυτά είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της φύσης των Σευχελλών και τα πρώτα πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Τα ίδια ακριβώς στοιχεία είχαν κυριαρχήσει και στις ενθουσιώδεις περιγραφές των πρώτων θαλασσοπόρων που ταξίδευαν στις θάλασσες του Ισημερινού μέσα σε γαλέρες φορτωμένες με μπαχαρικά και χρυσό.

Mahe: Το κεντρικό νησί Mahe αποτελεί το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, ενώ φιλοξενεί φυσικά και το διεθνές αεροδρόμιο. Αν και αποτελεί το πιο πυκνοκατοικημένο νησί των Σεϋχελλών με 72.200 κατοίκους, το Mahe έχει καταφέρει να διατηρήσει τη φυσική του ομορφιά και γοητεία. Το νησί χαρακτηρίζεται από τα επιβλητικά βουνά που προβάλλουν πίσω από τις μαγευτικές παραλίες, η υψηλότερη κορυφή των οποίων είναι η Morne Seychelles με ύψος 905μ. Το νησί αποτελεί τον πιο διάσημο προορισμό στις Σεϋχέλλες, καθώς διαθέτει 70 υπέροχες παραλίες, εκπληκτικά εστιατόρια, μαγαζιά και άλλα.

Praslin: Το Praslin αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί από γρανίτη ενώ η απόσταση του από το Mahe με αεροπλάνο είναι μόλις 15'. Άλλοι τρόποι προσέγγισης του νησιού είναι με καταμαράν σε 1 ώρα από το Mahe ή με ελικόπτερο. Το Praslin δεν έχει τόσο ορεινή μορφολογία εδάφους όσο το Mahe, αλλά έχει παρόμοιους γρανιτένιους βράχους που περιβάλλονται από μαγευτικές παραλίες. Ανάμεσά τους η Anse Lazio, η οποία συγκαταλέγεται στις 5 ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Το Praslin είναι επίσης διάσημο για το Vallee de Mai στο οποίο υπάρχουν σε αφθονία οι καρύδες coco de mer. Από το Praslin, μπορείτε να οργανώνετε καθημερινές αποδράσεις στα νησιά που τα περιβάλλουν για εξερεύνηση, κολύμπι, snorkeling κ.α. Κάποια από αυτά τα νησιά είναι τα Cousin, που αποτελεί φυσική προστατευόμενη περιοχή, Curieuse, Sister, St.Pierre και Coco, τα τελευταία δύο εκ των οποίων είναι διάσημα καθώς βρίθουν υποθαλάσσιας ζωής, με θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν ανέμελα γύρω σου.

La Digue: Χωρίς αμφιβολία το πιο γοητευτικό όλων των νησιών. Το La Digue έχει παραμείνει κυριολεκτικά παρθένο στο πέρασμα του χρόνου. Με πληθυσμό 2000 κατοίκους, οι ρυθμοί του νησιού είναι απολύτως χαλαροί, όντας τελείως ανέγγιχτοι από τον χρόνο και το άγχος της σύγχρονης ζωής. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς στο νησί: τα ποδήλατα και τα κάρα που τα σέρνουν βόδια. Στο νησί μπορείτε να μεταφερθείτε με παραδοσιακή σκούνα από το Praslin, είτε με ελικόπτερο ή ιδιωτικό σκάφος από το Mahe. To νησί είναι διάσημο για τα πάρκο Union Estate και φυσικά για τη μοναδική παραλία Anse Source, η οποία είναι η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία στον κόσμο. Καθώς η παραλία αποτελούσε το τέλειο σκηνικό, πολλοί σκηνοθέτες την επέλεξαν για να γυρίσουν εκεί ταινίες, όπως η «Pirates» του Roman Polanski, η «Robinson Crusoe» και η ταινία «Cast Away». Η υψηλότερη κορυφή του νησιού έχει ύψος 300μ και κυριαρχεί στην ενδότερη περιοχή. Το νησί μπορεί κανείς εύκολα να το γυρίσει με κάρο, ποδήλατο ή και με τα πόδια, ενώ σε αυτό υπάρχουν πολλές παραλίες με λευκή αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά και γρανίτινα βράχια, το χρώμα των οποίων εναλλάσσεται από γκρι σε ροζ ανάλογα με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος προσφέροντας στον επισκέπτη μαγευτική θέα.

Denis: Βρίσκεται σε απόσταση 85km από το Mahe και αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα κοραλλιογενή νησιά των Σεϋχελλών. Το Denis είναι διάσημο για την υποθαλάσσια ζωή του, που το καθιστά ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των καταδύσεων, καθώς και του ψαρέματος. Στο νησί μπορεί κανείς να δραστηριοποιηθεί με ποικίλους τρόπους όπως καταδύσεις, ψάρεμα, windsurfing, κανό, κολύμπι, τζόκινγκ στο δάσος κ.α. Φυσικά αυτό που πολλοί απολαμβάνουν είναι το να μην κάνουν τίποτα παρά να απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά τους.

Bird: To Bird βρίσκεται σε απόσταση 30' από το Mahe και όπως υποδηλώνει το όνομά του είναι ένα νησί που κατακλύζεται από πουλιά. Κατά τη διάρκεια των νοτιοανατολικών μουσώνων (Μάιος - Σεπτέμβριος), το νησί κατακλύζεται από χιλιάδες αποδημητικά πουλιά που το προτιμούν για να φτιάξουν τις φωλιές τους. Εκεί βρίσκει επίσης καταφύγιο το είδος της γιγαντιαίας χελώνας των Σεϋχελλών η οποία είναι η μεγαλύτερη και αρχαιότερη στον κόσμο. Το Bird αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους φυσιολάτρες και για αυτούς που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση.

Fregate: Μόλις με έκταση 2 km, κατάφυτο και με εκπληκτικές παραλίες, το νησί αυτό αποτελεί τον τέλειο προορισμό για απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα. Το νησί φιλοξενεί ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία όχι μόνο στις Σεϋχέλλες αλλά και γενικότερα στα νησιά του Ινδικού Ωκεανού. Τα μοναδικά γρανίτινα βράχια αποτελούν το τέλειο υπόβαθρο στις βίλες.

Desroches: Βρίσκεται σε απόσταση 35' από το Mahe και ανήκει στην κατηγορία κοραλλιογενών νησιών στις Σεϋχέλλες. Ιδανικό νησί για καταδύσεις, ενώ οι δύτες πολύ συχνά βλέπουν σελάχια, χελώνες ακόμα και καρχαρίες. Η περίοδος από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο αποτελεί ιδανική εποχή για ψάρεμα καθώς ξιφίες, τόνοι και μπαρακούντας βρίσκονται σε αφθονία.

Alphonse: Η ατόλη Alphonse, βρίσκεται 450km από το Mahe (1 ώρα με το αεροπλάνο), ενώ εκτείνεται 16km από το βορρά στο νότο και αποτελείται από 3 νησιά: Το Alphonse στο βορρά, το Bijoutier στο κέντρο και το Saint Francois στο νότο. Τα νησιά είναι κατάφυτα και έχουν πανέμορφες παραλίες. Η ατόλη είναι κυρίως γνωστή για ψάρεμα με καλάμι.

North: Το νησί αυτό αποτελεί κυριολεκτικά έναν επίγειο παράδεισο. Ο απόλυτος τόπος απόδρασης, ιδανικός για αυτούς που αναζητούν την πλήρη χαλάρωση ή να αισθανθούν σαν αληθινοί Ροβινσώνες Κρούσοι. Το North θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα στον κόσμο με 12 βίλες απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον. Κοσμοπολίτικος προορισμός και ταξίδι που συνδυάζει την τροπική ομορφιά του τοπίου, τις λευκές κοραλλιογενείς παραλίες και τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες, με σεβασμό στο μοναδικό αυτό φυσικό περιβάλλον, οι Σεϊχέλες είναι η επιτομή αυτού που στα ταξιδιωτικά φυλλάδια θεωρείται «παράδεισος επί της Γης».