Δομίνικος – Καραϊβική

Δομίνικος - Καραϊβική, 01 Μαρτίου - 31 Οκτωβρίου

Πώς φαντάζεστε τον Παράδεισο;

Έχει τεράστιες παραλίες με άμμο; Λίμνες που φιλοξενούν κάθε είδους πολύχρωμα πτηνά; Βουνά και καταρράκτες; Ε, λοιπόν, ο παράδεισος θα μπορούσε να είναι περίπου σαν τη Δομινικανή Δημοκρατία!

Αποτελεί έναν τυπικό προορισμό διακοπών. Mε το που θα φτάσετε, θα πιστέψετε πως κατασκευάστηκε αποκλειστικά για να απαντήσει στις πιο φιλόδοξες προσδοκίες σας. Θέλετε να ξεφαντώσετε; Μπαράκια που προσφέρουν σημαιοστολισμένα φωσφορούχα κοκτέιλ είναι στη διάθεσή σας. Θέλετε να χαλαρώσετε; Πολυτελή spa resorts θα κάνουν τα πάντα για να αποβάλουν το άγχος και από τους πιο τεντωμένους μυς. Θέλετε να εξερευνήσετε; Διαλέξτε σπορ: Πεζοπορία, ποδηλασία, καταδύσεις, αναρριχήσεις, σερφ …

Το καλύτερο είναι πως όλα αυτά θα τα βρείτε σε τιμή ευκαιρίας! Εκτός, φυσικά, από τα εισιτήρια - που θα κοστίσουν κάτι παραπάνω - όλες οι υπόλοιπες (υπερπολυτελείς) υπηρεσίες στη Δομινικανή Δημοκρατία (Δομίνικος - Καραϊβική), είναι προσιτές, οπότε πριν ξεκινήσει ο χειμώνας, αποχαιρετήστε το καλοκαίρι με στυλ: με μια εξωτική απόδραση!

Δεν πρέπει να χάσετε:

Tον κόλπο της Cabarete Κοινό μυστικό ανάμεσα στους διάφορους επισκέπτες της Δομινικανής Δημοκρατίας, αλλά και στους σέρφερ από όλο τον κόσμο (θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για να κυνηγήσει κανείς τα κύματα). Aν δεν σας συγκινεί το σπορ, μπορείτε να αράξετε στις ατέλειωτες παραλίες, να ξενυχτίσετε στα μπαρ και στις ντίσκο, να αράξετε σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο, να κοιτάζετε τον ωκεανό … (Δομίνικος - Καραϊβική)

Tο Santo Domingo Η πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας: πρόκειται για την πρώτη, σοβαρά οργανωμένη, Ευρωπαϊκή πόλη του Νέου Κόσμου. Θα δείτε τη ζώνη με τα αποικιακά κτίρια παραταγμένα, το σημείο όπου πρωτοαποβιβάστηκαν οι έποικοι/κατακτητές, μέχρι και το αρχηγείο του υιού Kολόμβου, Nτιέγκο!

Tο σπίτι του Juan Ponce de Leon Αν και 500 και πλέον ετών, παραμένει εντυπωσιακό. Το σπίτι, εδώ και κάποια χρόνια, έχει μετατραπεί σε μουσείο και θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα. (Δομίνικος - Καραϊβική)

Tο Eθνικό Πάρκο Del Este Οι ερασιτέχνες φυσιοδίφες, ας μην ξεχάσουν τη φωτογραφική τους μηχανή και ένα σημειωματάριο. Με λίγη βοήθεια θα εντοπίσουν 112 διαφορετικά είδη πουλιών να φωλιάζουν στο πάρκο (8 εκ των οποίων το προτιμούν αποκλειστικά). (Δομίνικος - Καραϊβική)

Σοσούα ή αλλιώς πώς πρέπει να ήταν το Cabarete πριν αξιοποιηθεί τουριστικά. Υπέροχες παραλίες, λιγότερος κόσμος, αρκετά εστιατόρια, διακριτικότερη νυχτερινή ζωή και πιο ήπια κύματα. Βρίσκεται στη βόρεια ακτή, μην το χάσετε!

Καθημερινά, Όλο το χρόνο.

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με