Δομίνικος – Καραϊβική

Δομίνικος - Καραϊβική : Μάρτιος - Οκτώβριος 2018

8 ημέρες

Δομίνικος – Καραϊβική

Δομίνικος - Καραϊβική : Μάρτιος - Οκτώβριος 2018

Δεν ξέρουμε να σας πούμε, εάν στη Δομινικανή Δημοκρατία, θα συναντήσετε κάποιον… «Άγιο Δομίνικο». Είμαστε όμως σίγουροι πως εκεί θα ανακαλύψετε ένα τόπο μαγικό!


Μακρινά - Εξωτικά Ταξίδια Δομινικανή Δημοκρατία - Άγιος Δομίνικος

Δομίνικος - Καραϊβική... Πώς φαντάζεστε τον παράδεισο;

Έχει τεράστιες παραλίες με άμμο; Λίμνες που φιλοξενούν κάθε είδους πολύχρωμα πτηνά; Βουνά και καταρράκτες; Ε, λοιπόν, ο παράδεισος θα μπορούσε να είναι περίπου σαν τη Δομινικανή Δημοκρατία! Αποτελεί έναν τυπικό προορισμό διακοπών. Φτάνοντας θα πιστέψετε πως κατασκευάστηκε αποκλειστικά για να απαντήσει στις πιο φιλόδοξες προσδοκίες σας.

Θέλετε να ξεφαντώσετε; Μπαράκια που προσφέρουν σημαιοστολισμένα φωσφορούχα κοκτέιλ είναι στη διάθεσή σας.
Θέλετε να χαλαρώσετε; Πολυτελή SPA Resorts θα κάνουν τα πάντα για να αποβάλουν το άγχος και από τους πιο τεντωμένους μυς.
Θέλετε να εξερευνήσετε; Διαλέξτε σπορ: Πεζοπορία, ποδηλασία, καταδύσεις, αναρριχήσεις, σερφ …

Το καλύτερο είναι πως όλα αυτά θα τα βρείτε σε τιμή ευκαιρίας! Εκτός, φυσικά, από τα εισιτήρια - που θα κοστίσουν κάτι παραπάνω - όλες οι υπόλοιπες (υπερπολυτελείς) υπηρεσίες στη Δομινικανή Δημοκρατία (Δομίνικος - Καραϊβική), είναι προσιτές, οπότε πριν ξεκινήσει ο χειμώνας, αποχαιρετήστε το καλοκαίρι με στυλ: με μια εξωτική απόδραση!

Ο κόλπος της Cabarete: Κοινό μυστικό ανάμεσα στους επισκέπτες της Δομινικανής Δημοκρατίας, αλλά και στους σέρφερ από όλο τον κόσμο (θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για να κυνηγήσει κανείς τα κύματα). Aν δεν σας συγκινεί το σπορ, μπορείτε να αράξετε στις ατέλειωτες παραλίες, να ξενυχτίσετε στα μπαρ και στις ντίσκο, να αράξετε σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο, να κοιτάζετε τον ωκεανό … (Δομίνικος - Καραϊβική)

Santo Domingo: Η πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας: πρόκειται για την πρώτη, σοβαρά οργανωμένη, Ευρωπαϊκή πόλη του Νέου Κόσμου. Θα δείτε τη ζώνη με τα αποικιακά κτίρια παραταγμένα, το σημείο όπου πρωτοαποβιβάστηκαν οι κατακτητές, μέχρι και το αρχηγείο του υιού Kολόμβου, Nτιέγκο!

Tο σπίτι του Juan Ponce de Leon: Αν και 500 και πλέον ετών, παραμένει εντυπωσιακό. Το σπίτι, εδώ και κάποια χρόνια, έχει μετατραπεί σε μουσείο και θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής, από το πρωί έως το μεσημέρι. (Δομίνικος - Καραϊβική)

Tο Eθνικό Πάρκο Del Este: Οι ερασιτέχνες φυσιοδίφες, ας μην ξεχάσουν τη φωτογραφική τους μηχανή και ένα σημειωματάριο. Με λίγη βοήθεια θα εντοπίσουν 112 διαφορετικά είδη πουλιών να φωλιάζουν στο πάρκο (8 εκ των οποίων το προτιμούν αποκλειστικά). (Δομίνικος - Καραϊβική)

Σοσούα: ή αλλιώς πώς πρέπει να ήταν το Cabarete πριν αξιοποιηθεί τουριστικά. Υπέροχες παραλίες, λιγότερος κόσμος, αρκετά εστιατόρια, διακριτικότερη νυχτερινή ζωή και πιο ήπια κύματα. Βρίσκεται στη βόρεια ακτή, μην το χάσετε!

Τιμοκατάλογος

Δομίνικος – Καραϊβική : Ατομικά, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατά άτομο

Τιμοκατάλογος-Δομίνικος Τιμοκατάλογος-Καραϊβική
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
 • Διαμονή: Μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία.
 • Γεύματα: Δυνατότητα ημιδιατροφής & πλήρη διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
Σημειώσεις
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • All Incusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει τις νομισματικές ισοτιμίες καθώς και τις τιμές ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​

Καθημερινά, Όλο το χρόνο.

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με