Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για όλα τα Ελληνικά ΝησιάΑκτοπλοϊκά Εισιτήρια για τη διαδρομή Ελλάδα – Ιταλία. Εδώ θα βρείτε τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον προορισμό σας, ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων όλων των ακτοπλοϊκών εταιριών. Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με τη σιγουριά και την ποιότητα του γραφείου μας. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, με άνεση από το χώρο σας, απλά με ένα κλικ στο «On Line Κράτηση». Βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και Ιταλία στις χαμηλότερες τιμές και με μοναδική εξυπηρέτηση.

 

Online Κράτηση

 

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της κράτησης online, θα ήταν χρήσιμο να συμβουλευτείτε το σύντομο οδηγό μας, για κάποιες εξιδεικευμένες περιπτώσεις, ενδεικτικά:

I. Για κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες, δεν μπορείτε να κρατήσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Για ταξίδι όπου η χρονική περίοδος μεταξύ ημερομηνίας κράτησηςημερομηνίας αναχώρησης, είνα μικρότερη των 8 ημερών. Είτε ενδιαφέρεστε για κάποια ιδιαίτερη ημέρα (π.χ: Αγίου Πνεύματος, Πρωτομαγιά).

II. Στην περίπτωση όπου τα εισιτήρια αφορούν ξεχωριστές εταιρίες, θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστές κρατήσεις. Μία για κάθε εταιρεία.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας έτοιμο να σας εξυπηρετήσει! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email, οπότε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Εκδίδουμε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τα Ελληνικά νησιά (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Δυτικές Κυκλάδες, Νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, Σποράδες, Επτάνησα).  Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διεθνή γραμμή Ελλάδα – Ιταλία (Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι και Μπρίντιζι). Εκδίδουμε εισιτήρια για οποιοδήποτε συμβατικό πλοίο, επιβατηγό πλοίο, καταμαράν, ιπτάμενο δελφίνι, highspeed ή flying cat, όπως επίσης και αεροπορικά εισιτήρια.

– Παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τη μηχανή κρατήσεων. Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια, τις τιμές, τις διάφορες προσφορές και τη διαθεσιμότητα των αναχωρήσεων που σας ενδιαφέρουν.

 1. Γιατί έχουμε την εμπειρία!
  Το γραφείο μας λειτουργεί από το 1982, είναι από τα μεγαλύτερα γραφεία στο χώρο της ακτοπλοΐας. Εγγυούμαστε την άψογη εξυπηρέτησή για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας.
 2. Γιατί εδώ θα βρείτε τις καλύτερες τιμές & όλες τις προσφορές!
  Ελέγχουμε συνεχώς τις τιμές και τις νέες προσφορές των εταιριών, προκειμένου να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες της αγοράς.
 3. Γιατί εξυπηρετείστε με e-ticket και στα ακτοπλοϊκά!
  Αγοράζετε online – τηλεφωνικά – email, παραλαμβάνετε τα εισιτήρια σας από το λιμάνι ή τα αποστέλλουμε στο χώρο σας!
 4. Γιατί σας εξυπηρετούμε με όλους τους τρόπους πληρωμής: Πιστωτικές κάρτες, μετρητά, e-banking, κατάθεση σε τράπεζες.
 5. Γιατί παρέχουμε υποστήριξη 7 ημέρες/εβδομάδα!
  Σας υπενθυμίζουμε πως βρισκόμαστε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, ανοιχτά κάθε μέρα 06:00 – 20:30 (καλοκαίρι 05:45 – 22:00), δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσουμε σε κάθε πιθανή δυσκολία με άμεση υποστήριξη και φροντίδα.
 1. Από το κατάστημα μας που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 2. Aποστολή με courier στο χώρο σας – με επιβάρυνση του παραλήπτη. Παρακαλούμε εξετάστε το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την παράδοση των εισιτηρίων.
  Προσοχή: Εάν τα εισιτήρια σας δε φτάσουν μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα, σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Έτσι θα μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία της παράδοσης.
 3. Ε-ticket: παραλαβή από το λιμάνι αναχώρησης – λιμενικό γραφείο της εταιρίας. Υπηρεσία χρήσιμη στις περιπτώσεις που δε θα αναχωρήσετε από τον Πειραιά. Eπικοινωνήστε μαζί μας, γνωρίζοντάς μας τον κωδικό της κράτησης και θα σας υποδείξουμε το γραφείο από το οποίο θα παραλάβετε τα εισιτήρια σας. 

Η πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων εξαρτάται αποκλειστικά από τους κανόνες που θέτει η εκάστοτε ναυτιλιακή εταιρεία. Ποικίλει από εταιρεία σε εταιρεία. Προκειμένου να έχετε μία εικόνα για το τι ισχύει, σας υποδεικνύουμε ένα γενικό πλάνο:

Οι περισσότερες από τις ναυτιλιακές εταιρίες σε περίπτωση ακύρωσης επιβάλλουν ακυρωτικά τέλη.

 • 25% επί του συνολικού κόστους των εισιτηρίων για ακυρώσεις από 14 εώς 7 ημέρες πρίν την αναχώρηση.
 • 50% για ακυρώσεις εντός των 7 ημερών πρίν την αναχώρηση σας.
 • 100% κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 ωρών από την ώρα αναχώρησης ή μετά από αυτή.

Αντί της ακύρωσης των εισιτηρίων σας, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε OPEN (εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας) χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση, μέχρι και 24 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου. Αυτά τα εισιτήρια ισχύουν, για την ίδια διαδρομή και εταιρεία, για μια περιορισμένη περίοδο εντός της οποίας θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να ορίσετε νέα ημερομηνία ταξιδιού.

Οι ναυτιλιακές εταιρείες σας επιστρέφουν το 100% της αξίας των εισιτηρίων στην περίπτωση που η αναχώρηση σας ακυρωθεί λόγω των καιρικών συνθηκών ή μηχανικού προβλήματος του πλοίου.

Παρακαλούμε όπως σημειώσατε ότι τα σώματα των ακυρωμένων εισιτήριων θα πρέπει να επιστραφούν ακέραια σε εμάς ώστε να μπορέσουμε σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Απώλεια Εισιτηρίων
Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου, θα πρέπει να αγοραστεί νέο. Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλωθεί εγγράφως η απώλεια, αναφέροντας την ημερομηνία του ταξιδίου, τη διαδρομή και τον αριθμό του απολεσθέντος εισιτηρίου, καθώς επίσης τον αριθμό του νέου εισιτηρίου και φωτοτυπία αυτού. Εφόσον, κατόπιν ελέγχου στα αρχεία της εταιρείας, προκύψει ότι το απολεσθέν εισιτήριο δεν ταξίδεψε ή δεν αντικαταστάθηκε, εντός ενός (1) μηνός από το ταξίδι, ο επιβάτης δικαιούται δωρεάν εισιτηρίου ισόποσης αξίας με το απολεσθέν.

Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία κράτηση μέσω του OnLine συστήματος στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Για κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες, δεν μπορείτε να κρατήσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Για ταξίδι όπου η χρονική περίοδος μεταξύ ημερομηνίας κράτησης & ημερομηνίας αναχώρησης, είνα μικρότερη των 8 ημερών. Είτε ενδιαφέρεστε για κάποια ιδιαίτερη ημέρα (π.χ: Αγίου Πνεύματος, Πρωτομαγιά).
 2. Στην περίπτωση όπου τα εισιτήρια αφορούν ξεχωριστές εταιρίες, θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστές κρατήσεις, μία για κάθε εταιρεία.
 3. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των θέσεων που επιλέξατε. (Ενώ βλεπέτε διαθεσιμότητα τη στιγμή που ξεκινάτε να κάνετε την κράτηση σας, προχωρώντας στα επόμενα βήματα, κάποιος άλλος που είναι στο ίδιο δρομολόγιο προλαβαίνει να ολοκληρώσει την κράτηση του πριν από εσάς παίρνοντας σας τις εναπομείναντες θέσεις.)
 4. Το πλοίο έχει διαθεσιμότητα αλλά το δικό μας allotment θέσεων στο συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι σε οριακά σημεία. (Στα περισσότερα δρομολόγια διαθέτουμε απεριόριστα εισιτήρια για όσο διάστημα υπάρχουν κενές θέσεις. Σε ορισμένα κάποιες εταιρείες μας δίνουν ένα μέγιστο αριθμό εισιτηρίων που μπορούμε να εκδόσουμε (allotment). Εάν λοιπόν η κράτηση σας δεν πραγματοποιείται ενώ το πλοίο έχει διαθεσιμότητα σημαίνει ότι το δικό μας allotment έχει εξαντληθεί και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να εκδόσουμε τα εισιτήρια σας.)

Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου και θα λάβετε την καλύτερη προσφορά από το προσωπικό μας για την αναχώρηση που σας ενδιαφέρει ή για την επόμενη καλύτερη λύση που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Δρομολόγια και Τιμές
To σύστημα κρατήσεων ενημερώνεται, αυτόματα σε πραγματικό χρόνο με δρομολόγια και τιμές, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και για την απλή πληροφόρηση σας. Εμφανίζει αποκλειστικά και μόνο εγκεκριμένα δρομολόγια στα οποία και μπορείτε να κάνετε κρατήσεις, ενώ δρομολόγια προς έγκριση δεν εμφανίζονται. Τα δρομολόγια προστίθενται σταδιακά στο σύστημα, συνήθως 2 ή 3 μήνες πριν, δηλαδή του Αύγουστου τα δρομολόγια διατίθενται γύρω στα μέσα του Απριλίου.

Επιβεβαίωση Αναχώρησης
Όπως για όλα τα μεταφορικά μέσα, έτσι και για τα πλοία, υπάρχει πιθανότητα τα προγραμματισμένα δρομολόγια να τροποποιηθούν ή και να ακυρωθούν εξ’αιτίας αστάθμητων παραγόντων (π.χ: βλάβες, καιρικές συνθήκες) και άλλους παράγοντες που αφορούν τη ναυτιλιακή εταιρεία. Συνιστούμε στους πελάτες μας να επιβεβαιώνουν την αναχώρηση του πλοίου τους, 24 ώρες προ του απόπλου στο τοπικό λιμενικό πρακτορείο της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρείας με την οποία ταξιδεύουν.

Επεξηγήσεις κωδικών θέσεων
Η παρακάτω λίστα σας δίνει τις πιο συχνές κατηγορίες που θα συναντήσετε και τον πιθανό κωδικό τους:

A2, AA2, A422-κλινη εξωτερική καμπίνα με μπάνιο
AB2, AB42, AS22-κλινη εσωτερική καμπίνα με μπάνιο
B2, B422-κλινη εσωτερική καμπίνα με νιπτήρα
A3, AA3, A433-κλινη εξωτερική καμπίνα με μπάνιο
AB3, AB433-κλινη εσωτερική καμπίνα με μπάνιο
B3, B433-κλινη εσωτερική καμπίνα με νιπτήρα
A4, AA4, A444-κλινη εξωτερική καμπίνα με μπάνιο
AB4, AB444-κλινη εσωτερική καμπίνα με μπάνιο
B4, B444-κλινη εσωτερική καμπίνα με νιπτήρα
DORΚοιτώνες, χωριστά άνδρες γυναίκες
ATS, S, AKΘέσεις Αεροπορικού Τύπου (αριθμημένες θέσεις)
D,DECK, ECON, OIKΚατάστρωμα
VIP, VIPSΘέση VIP (το S δηλώνει τμήμα καπνιζόντων)
VIP, VIPSΘέση VIP με τραπέζι (το S δηλώνει τμήμα καπνιζόντων)
B, BS, DKN,A ClassΔιακεκριμένη Θέση (το S δηλώνει τμήμα καπνιζόντων)
BT, BTSΔιακεκριμένη Θέση με τραπέζι (το S δηλώνει τμήμα καπνιζόντων)
EC, ECSΟικονομική θέση (το S δηλώνει τμήμα καπνιζόντων)
ECT, ECTSΟικονομική θέση με τραπέζι (το S δηλώνει τμήμα καπνιζόντων)

Έχοντας πραγματοποιήσει μερικές κρατήσεις (εώς 4 ή 5), δε χρειάζεται να πληρώσετε ξεχωριστά για την κάθε αποστολή:

 1. Κατά την ολοκλήρωση της πρώτης κράτησης στην ερώτηση «Πώς θέλετε να παραλάβετε τα εισιτήρια σας;», επιλέξτε «Courier».
 2. Για όλες τις άλλες κρατήσεις στην ίδια ερώτηση απαντήστε «Δωρεάν από το κατάστημα μας Filippis Tours».
 3. Μόλις ολοκληρώσετε τις κρατήσεις σας στείλτε μας άμεσα ένα email ή τηλεφωνήστε μας, υποδεικνύοντας όλους τους κωδικούς των κρατήσεων σας. Θα σας στείλουμε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με μία και μόνο αποστολή courier χωρίς να πληρώνετε ξεχωριστά για κάθε κράτηση.

Προσοχή: Εάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας δε φτάσουν μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία της παράδοσης.