Τα Γραφεία μας

Το Filippis Toursτουριστικό γραφείο Πειραιάςβρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, σε μικρή απόσταση από τις πύλες επιβίβασης για τα πλοία με προορισμό τα Ελληνικά νησιά. Απέχει μόλις 200 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό/metro στάση «Πειραιάς» (απευθείας σύνδεση με το διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος»), 250 μέτρα από τον προαστιακό σταθμό του Πειραιά και 100 μέτρα από τη στάση «Πλατεία Καραϊσκάκη» του λεωφορείου X96 – που συνδέει απευθείας τον Πειραιά με το διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας – και 500 μέτρα από την Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου (κέντρο της πόλης).Filippis Tours

Ακτή Τζελέπη 3, 18531 Πειραιάς

Τηλ: (+30) 210 4133417, (+30) 210 4133182 • Fax: (+30) 210 4137359
info@filippistours.gr


Φόρμα Επικοινωνίας

 

Προκειμένου να βρείτε το «Filippis Tours»τουριστικό γραφείο Πειραιάς -, θα πρέπει πρώτα να εντοπίσετε την Πλατεία Καραϊσκάκη (είναι το σημείο αναφοράς της περιοχής, χαρακτηριστική η παρουσία πολλών αφετηριών αστικών λεωφορείων, επίσης υπάρχουν πρακτορεία εισιτηρίων πλοίων πειραιάς), η οποία βρίσκεται μεταξύ της λεωφόρου Ακτή Ποσειδώνος και των πυλών E7 & E8 του λιμανιού. Eρχόμενοι από τη λεωφόρο Ακτή Ποσειδώνος, κινηθείτε προς το εσωτερικό της πλατείας Καραϊσκάκη όπου και θα συναντήσετε μπροστά σας το μοναδικό οικοδομικό τετράγωνο εντός του λιμανιού (παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον χάρτη).

  • Εάν κινείστε με μεταφορικό μέσο: Aκολουθήστε τις επιγραφές για την πύλη E7 (είσοδος) που θα βρείτε μπροστά σας και κινηθείτε προς το εσωτερικό του λιμανιού. Στη συνέχεια θα πρέπει να διαγράψετε μία ημικυκλική διαδρομή προς τ’ αριστερά, προσπερνώντας τον επιβατικό σταθμό του Ο.Λ.Π, η οποία σας οδηγεί στην πύλη E7 που αποτελεί έξοδο από το λιμάνι και παράλληλα την αρχή της Ακτής Τζελέπη. Μόλις περάσετε την πύλη E7 (έξοδος), στα αριστερά σας βρίσκεται το τουριστικό γραφείο μας. (ουσιαστικά θα πρέπει να κάνετε τον κύκλο του οικοδομικού τετραγώνου στο οποίο βρίσκονται η Hellenic Seaways, η Bluestar Ferries και η Seajets).
  • Εάν είστε πεζός: Διασχίστε το εσωτερικό της πλατείας αφήνοντας πίσω σας τις αφετηρίες των λεωφορείων και τα πρακτορεία εισιτηρίων πειραιάς που υπάρχουν εκεί και κινηθείτε προς την Ακτή Τζελέπη όπου βρίσκετε η πύλη E7 (έξοδος). Θα μας βρείτε στο νούμερο 3 (στο ίδιο οικοδομικό τετραγώνο βρίσκονται και η Hellenic Seaways, η Bluestar Ferries και η Seajets).

Προσοχή : Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως βρίσκεστε στο Filippis Tours, καθώς πλησίον βρίσκονται και άλλα τουριστικά γραφεία.