ΑΠΟ 1435€  7-9 Hμέρες

Μαλδίβες Διακοπές – Ινδικός Ωκεανός

Μαλδίβες Διακοπές - Μαλδίβες Γαμήλιο Ταξίδι : Μάιος - Οκτώβριος 2024

Μαλδίβες… «Το λουλούδι των Ινδιών»! Απολαύστε μοναδικές στιγμές κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά του Ινδικού Ωκεανού, απολαύστε εξωτικά κοκτέιλ και υπέροχες γαστρονομικές γεύσεις στο «δικό σας» νησί… Ένας κοραλλιογενής παράδεισος σας περιμένει!


Μαλδίβες Διακοπές... Μαλδίβες Ατομικό Ταξίδι... Μαλδίβες Γαμήλιο Ταξίδι... Μαλδίβες Διακοπές Πακέτα... Μαλδίβες Μήνας Μέλιτος... Γαμήλια Ταξίδια Μαλδίβες!

Ατέλειωτες ζαχαρένιες αμμουδιές με τους κοκκοφοίνικες και την τροπική βλάστηση. Τα Πολύτιμα Πετράδια του Ινδικού Ωκεανού... Ο Μάρκο Πόλο τις αποκάλεσε «Το Λουλούδι των Ινδιών», ο Μπατούτα στην εποχή του τις αποκάλεσε ένα από τα θαύματα του Κόσμου … και οι κάτοικοι τους λένε πως ο Θεός αφιέρωσε μία ξεχωριστή ημέρα για να φτιάξει τις Μαλδίβες.  Αν αυτοί οι χαρακτηρισμοί σας φαίνονται υπερβολικοί, τότε πρέπει να τις επισκεφθείτε, για να το διαπιστώσετε μόνοι σας. Ιδανικός προορισμός για το γαμήλιο ταξίδι σας!

ΑΠΟ 1435€  7-9 Hμέρες
Ατομικό ταξίδι με καθημερινές αναχωρήσεις, κατόπιν ζήτησης.

«Μακρινά Ταξίδια – Εξωτικά Ταξίδια – Γαμήλια Ταξίδια : Μαλδίβες Διακοπές – Μαλδίβες Ατομικό Ταξίδι»

 

Μαλδίβες Διακοπές Πακέτα – Μαλδίβες Μήνας Μέλιτος : Εξωτικά Ταξίδια, Μακρινά Ταξίδια & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατ’ άτομο.

 

Τιμοκατάλογος - Πακέτα Διακοπών για Μαλδίβες

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το ταξίδι στις Μαλδίβες μπορεί να πραγματοποιηθεί σαν ατομικό ταξίδι – επομένως με αναχωρήσεις καθημερινά, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Για την σύνταξη των τιμοκαταλόγων, που αφορούν τα ατομικά ταξίδια, έχουν χρησιμοποιηθεί οι πιο οικονομικοί αεροπορικοί ναύλοι και οι οικονομικότερες τιμές στα συνεργαζόμενα καταλύματα.

Τη στιγμή της ζήτησης – κράτησης συντάσσουμε την προσφορά μας βάσει των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων και των προσφορών του εκάστοτε ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο.

Οι προσφορές δύναται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τα οικονομικά σας δεδομένα, ώστε να καταλήξουμε σε μία τελική πρόταση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 

Περισσότερες προτάσεις για εξωτικά ταξίδια και για γαμήλια ταξίδια : Μαυρίκιος, Σεϋχέλλες, Άγιος Δομίνικος

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
 • Διαμονή: Ενημερωθείτε και από τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για ποικιλία από ξενοδοχεία.
 • Γεύματα: Δυνατότητα ημιδιατροφής & πλήρους διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία – Προσφορές για νεόνυμφους.
 • Μεταφορές: Με ταχύπλοο, αεροπλάνο ή υδροπλάνο από/προς το αεροδρόμιο.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων από Αθήνα 440 €.
 • Αχθοφορικά & Φιλοδωρήματα.
 • All Inclusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει των νομισματικών ισοτιμιών καθώς και των τιμών των ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρεία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​

Οι Μαλδίβες Νήσοι είναι νησιωτική χώρα που συναποτελείται από 26 ατόλες και 1.192 κοραλλιογενή νησάκια στον Ινδικό Ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας και αποτελεί το μικρότερο σε πληθυσμό ασιατικό κράτος και επίσης το μικρότερο κράτος στον κόσμο όπου κυρίαρχη θρησκεία είναι το Ισλάμ. Σήμερα αποτελούν παγκοσμίως υψηλό πόλο τουριστικής έλξης. Πρωτεύουσα και μοναδική πόλη είναι το Μάλε - Μαλδίβες. Πακέτα Διακοπών Μαλδίβες... Ταξίδι στο όνειρο!

Ένας επίγειος παράδεισος! Η πρώτη εικόνα από ψηλά, είναι ένα φαντασμαγορικό σύμπλεγμα από λευκές μικρές κηλίδες γης, περιτριγυρισμένες από προκλητικά τυρκουάζ διάφανα νερά, κλεισμένα σε ένα φυσικό φράγμα από κοραλλιογενή ύφαλο. Όταν αυτή η πρώτη εικόνα γίνει πραγματικότητα, τότε θα έχετε φθάσει στο «δικό σας» νησί και θα νοιώθετε την αίσθηση της λευκής άμμου να χαϊδεύει τα πόδια σας, θα ατενίζετε το απέραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού και θα απολαμβάνετε την τυρκουάζ φυσική πισίνα που δημιουργούν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι μπροστά από το πολυτελές bungalow ή water villa σας. Τότε θα είστε στον παράδεισο των Μαλδίβων και θα έχετε μόλις αρχίσει το ταξίδι της ζωής σας.

Η απόλυτη απόδραση, ο απόλυτος παράδεισος, ότι έχει δημιουργηθεί στο νησί που θα επιλέξετε, έχει κτιστεί με φυσικά υλικά που δένουν με το ειδυλλιακό τοπίο και σεβασμό στο περιβάλλον. Δεν υπάρχουν δρόμοι, αυτοκίνητα, θόρυβος, το μόνο που υπάρχει είναι χαλάρωση, απόλαυση, ηρεμία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το μεγαλύτερο νησί, το Μάλε αποτελεί την πρωτεύουσα του συμπλέγματος. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ιστορίας θα ανακαλύψουμε ότι αυτά τα μικροσκοπικά νησιά που συνιστούν το Αρχιπέλαγος των Μαλδίβων, αποικήθηκαν για πρώτη φορά το 1500 π.Χ. Οι Ινδοευρωπαίοι μετανάστες έφτασαν γύρω στο 500 π.Χ., ενώ στη συνέχεια τα νησιά ανακαλύφθηκαν από Άραβες εμπόρους. Σήμερα, οι κάτοικοι που είναι όλοι σουνίτες μουσουλμάνοι, ζουν μόνο στα 200 από τα 1.190 νησιά ενώ το 25% του συνολικού πληθυσμού κατοικεί στην πρωτεύουσα, το Μάλε.

Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την ομορφιά του αρχιπελάγους. Φανταστείτε μικρά νησιά που μπορεί να τα γυρίσει κανείς με τα πόδια μέσα σε 30' με 60', περιτριγυρισμένα το καθένα από ένα δακτυλίδι κοραλλιογενών υφάλων που σχηματίζουν ρηχές λιμνοθάλασσες. Εικόνες πέρα από κάθε φαντασία με τους αμέτρητους κοκοφοίνικες ν’ αγγίζουν τα πρασινογάλανα πεντακάθαρα νερά του ωκεανού.

Ακόμη και τα σπίτια, χωρίς να διαθέτουν καμία ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, φαντάζουν παραμυθένια μέσα στους κοραλλένιους φράχτες τους. Χαλαρώστε κάτω από τους κοκοφοίνικες και γευθείτε υπέροχους καρπούς… καρύδες, μπανάνες και μάνγκο. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και φυγή από τη ρουτίνα, το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Ζήστε σαν σύγχρονοι Ροβινσώνες στις εξωτικές τοποθεσίες του αρχιπελάγους. Μαλδίβες Διακοπές, Πακέτα Για Μαλδίβες. Θάλασσα και απόλαυση. Μια βουτιά στον κοραλλιογενή βυθό, αρκεί για να μεταφερθείς σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να κολυμπήσεις παρέα με πολύχρωμα ψάρια. Στους κοραλλιογενείς ύφαλους των Μαλδίβων οι λάτρεις των καταδύσεων ανακαλύπτουν το δικό τους παράδεισο.

Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές του βυθού, με μοναδικό εξοπλισμό μια μάσκα και έναν αναπνευστήρα, δηλαδή snorkeling στις Μαλδίβες. Το κάθε νησί διοργανώνει μονοήμερες εξορμήσεις με επίσκεψη σε ψαροχώρι κατοικημένου νησιού, μια στάση σε άλλο για καταδύσεις ή snorkeling, BBQ στην αμμουδιά, καθώς επίσης και ρομαντικές κρουαζιέρες για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα - Μαλδίβες Μήνας Μέλιτος.

Κλίμα & ρουχισμός: Σχεδόν όλο το χρόνο, οι Μαλδίβες έχουν μία μέση θερμοκρασία 29°C και νερά με θερμοκρασία γύρω στους 27°C. Από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο, οι επισκέπτες καλωσορίζονται από ήπιο και ζεστό καιρό με ήρεμη και γαλήνια θάλασσα. Μαζί σας να έχετε καλοκαιρινά ρούχα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο βρέχει κατά διαστήματα, όμως είναι τροπικές βροχές που διαρκούν λίγο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Είναι απαραίτητο, το διαβατήριο να είναι σε ισχύ τουλάχιστον για 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Ελλάδα. Νόμισμα: Επίσημο νόμισμα η Ρουπία (MVR), όμως όλες οι συναλλαγές γίνονται με Αμερικάνικα δολάρια και Ευρώ.

Γλώσσα: Επίσημη γλώσσα είναι η Divehi, όμως σχεδόν όλοι μιλούν Αγγλικά. Ώρα: Η διαφορά ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Μαλδίβες είναι +3 ώρες. Όταν στις Μαλδίβες είναι 15:00 στην Ελλάδα είναι περίπου 12:00 το μεσημέρι. Κουζίνα: Η κουζίνα στις Μαλδίβες περιλαμβάνει διάφορα τροπικά φαγητά μαγειρεμένα με κάρυ και φρούτα τροπικά. Φυσικά υπάρχει πάντα η κουζίνα δυτικού τύπου.

Μετακινήσεις: Από το Μάλε προς το νησί που έχετε επιλέξει, ανάλογα με την απόσταση, με ταχύπλοα σκάφη ή υδροπλάνα.

Ρεύμα: 220 Volt Ξαπλώστε σε χρυσές αμμουδιές κάτω από κοκοφοίνικες, βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά για να θαυμάσετε τους πολύχρωμους ογκώδεις κοραλλιογενείς σχηματισμούς. Εξερευνήστε αρχαία ναυάγια και κολυμπήστε δίπλα σε σαλάχια και θαλάσσιες χελώνες… Να θυμάστε όμως πως απαγορεύεται το υποβρύχιο ψάρεμα για να μη διαταραχθεί ο σπάνιος υδροβιότοπος.

Περιηγηθείτε με τα ντόνι, τα παραδοσιακά ξύλινα πλοιάρια, σε κάποια από τα εκατοντάδες παρθένα νησάκια ή κάντε εξορμήσεις με βάρκες με γυάλινους πυθμένες για να απολαύσετε τη μαγεία του βυθού. Δοκιμάστε υπέροχες εξωτικές γεύσεις, κάντε extreme sports, δειπνήστε με φρέσκα θαλασσινά συνοδεία καταπληκτικών κρασιών και αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν τα συγκλονιστικά resorts! Με αυτό το ταξίδι σας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν ζείτε σε ένα όνειρο, αλλά κάνετε διακοπές στις Μαλδίβες Διακοπές - Πακέτα Διακοπών για Μαλδίβες!

Τιμοκατάλογος

«Μακρινά Ταξίδια – Εξωτικά Ταξίδια – Γαμήλια Ταξίδια : Μαλδίβες Διακοπές – Μαλδίβες Ατομικό Ταξίδι»

 

Μαλδίβες Διακοπές Πακέτα – Μαλδίβες Μήνας Μέλιτος : Εξωτικά Ταξίδια, Μακρινά Ταξίδια & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατ’ άτομο.

 

Τιμοκατάλογος - Πακέτα Διακοπών για Μαλδίβες

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το ταξίδι στις Μαλδίβες μπορεί να πραγματοποιηθεί σαν ατομικό ταξίδι – επομένως με αναχωρήσεις καθημερινά, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Για την σύνταξη των τιμοκαταλόγων, που αφορούν τα ατομικά ταξίδια, έχουν χρησιμοποιηθεί οι πιο οικονομικοί αεροπορικοί ναύλοι και οι οικονομικότερες τιμές στα συνεργαζόμενα καταλύματα.

Τη στιγμή της ζήτησης – κράτησης συντάσσουμε την προσφορά μας βάσει των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων και των προσφορών του εκάστοτε ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο.

Οι προσφορές δύναται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τα οικονομικά σας δεδομένα, ώστε να καταλήξουμε σε μία τελική πρόταση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 

Περισσότερες προτάσεις για εξωτικά ταξίδια και για γαμήλια ταξίδια : Μαυρίκιος, Σεϋχέλλες, Άγιος Δομίνικος

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
 • Διαμονή: Ενημερωθείτε και από τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για ποικιλία από ξενοδοχεία.
 • Γεύματα: Δυνατότητα ημιδιατροφής & πλήρους διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία – Προσφορές για νεόνυμφους.
 • Μεταφορές: Με ταχύπλοο, αεροπλάνο ή υδροπλάνο από/προς το αεροδρόμιο.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων από Αθήνα 440 €.
 • Αχθοφορικά & Φιλοδωρήματα.
Σημειώσεις
 • All Inclusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει των νομισματικών ισοτιμιών καθώς και των τιμών των ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρεία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​
Πληροφορίες για τον προορισμό

Οι Μαλδίβες Νήσοι είναι νησιωτική χώρα που συναποτελείται από 26 ατόλες και 1.192 κοραλλιογενή νησάκια στον Ινδικό Ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας και αποτελεί το μικρότερο σε πληθυσμό ασιατικό κράτος και επίσης το μικρότερο κράτος στον κόσμο όπου κυρίαρχη θρησκεία είναι το Ισλάμ. Σήμερα αποτελούν παγκοσμίως υψηλό πόλο τουριστικής έλξης. Πρωτεύουσα και μοναδική πόλη είναι το Μάλε - Μαλδίβες. Πακέτα Διακοπών Μαλδίβες... Ταξίδι στο όνειρο!

Ένας επίγειος παράδεισος! Η πρώτη εικόνα από ψηλά, είναι ένα φαντασμαγορικό σύμπλεγμα από λευκές μικρές κηλίδες γης, περιτριγυρισμένες από προκλητικά τυρκουάζ διάφανα νερά, κλεισμένα σε ένα φυσικό φράγμα από κοραλλιογενή ύφαλο. Όταν αυτή η πρώτη εικόνα γίνει πραγματικότητα, τότε θα έχετε φθάσει στο «δικό σας» νησί και θα νοιώθετε την αίσθηση της λευκής άμμου να χαϊδεύει τα πόδια σας, θα ατενίζετε το απέραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού και θα απολαμβάνετε την τυρκουάζ φυσική πισίνα που δημιουργούν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι μπροστά από το πολυτελές bungalow ή water villa σας. Τότε θα είστε στον παράδεισο των Μαλδίβων και θα έχετε μόλις αρχίσει το ταξίδι της ζωής σας.

Η απόλυτη απόδραση, ο απόλυτος παράδεισος, ότι έχει δημιουργηθεί στο νησί που θα επιλέξετε, έχει κτιστεί με φυσικά υλικά που δένουν με το ειδυλλιακό τοπίο και σεβασμό στο περιβάλλον. Δεν υπάρχουν δρόμοι, αυτοκίνητα, θόρυβος, το μόνο που υπάρχει είναι χαλάρωση, απόλαυση, ηρεμία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το μεγαλύτερο νησί, το Μάλε αποτελεί την πρωτεύουσα του συμπλέγματος. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ιστορίας θα ανακαλύψουμε ότι αυτά τα μικροσκοπικά νησιά που συνιστούν το Αρχιπέλαγος των Μαλδίβων, αποικήθηκαν για πρώτη φορά το 1500 π.Χ. Οι Ινδοευρωπαίοι μετανάστες έφτασαν γύρω στο 500 π.Χ., ενώ στη συνέχεια τα νησιά ανακαλύφθηκαν από Άραβες εμπόρους. Σήμερα, οι κάτοικοι που είναι όλοι σουνίτες μουσουλμάνοι, ζουν μόνο στα 200 από τα 1.190 νησιά ενώ το 25% του συνολικού πληθυσμού κατοικεί στην πρωτεύουσα, το Μάλε.

Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την ομορφιά του αρχιπελάγους. Φανταστείτε μικρά νησιά που μπορεί να τα γυρίσει κανείς με τα πόδια μέσα σε 30' με 60', περιτριγυρισμένα το καθένα από ένα δακτυλίδι κοραλλιογενών υφάλων που σχηματίζουν ρηχές λιμνοθάλασσες. Εικόνες πέρα από κάθε φαντασία με τους αμέτρητους κοκοφοίνικες ν’ αγγίζουν τα πρασινογάλανα πεντακάθαρα νερά του ωκεανού.

Ακόμη και τα σπίτια, χωρίς να διαθέτουν καμία ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, φαντάζουν παραμυθένια μέσα στους κοραλλένιους φράχτες τους. Χαλαρώστε κάτω από τους κοκοφοίνικες και γευθείτε υπέροχους καρπούς… καρύδες, μπανάνες και μάνγκο. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και φυγή από τη ρουτίνα, το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Ζήστε σαν σύγχρονοι Ροβινσώνες στις εξωτικές τοποθεσίες του αρχιπελάγους. Μαλδίβες Διακοπές, Πακέτα Για Μαλδίβες. Θάλασσα και απόλαυση. Μια βουτιά στον κοραλλιογενή βυθό, αρκεί για να μεταφερθείς σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να κολυμπήσεις παρέα με πολύχρωμα ψάρια. Στους κοραλλιογενείς ύφαλους των Μαλδίβων οι λάτρεις των καταδύσεων ανακαλύπτουν το δικό τους παράδεισο.

Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές του βυθού, με μοναδικό εξοπλισμό μια μάσκα και έναν αναπνευστήρα, δηλαδή snorkeling στις Μαλδίβες. Το κάθε νησί διοργανώνει μονοήμερες εξορμήσεις με επίσκεψη σε ψαροχώρι κατοικημένου νησιού, μια στάση σε άλλο για καταδύσεις ή snorkeling, BBQ στην αμμουδιά, καθώς επίσης και ρομαντικές κρουαζιέρες για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα - Μαλδίβες Μήνας Μέλιτος.

Κλίμα & ρουχισμός: Σχεδόν όλο το χρόνο, οι Μαλδίβες έχουν μία μέση θερμοκρασία 29°C και νερά με θερμοκρασία γύρω στους 27°C. Από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο, οι επισκέπτες καλωσορίζονται από ήπιο και ζεστό καιρό με ήρεμη και γαλήνια θάλασσα. Μαζί σας να έχετε καλοκαιρινά ρούχα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο βρέχει κατά διαστήματα, όμως είναι τροπικές βροχές που διαρκούν λίγο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Είναι απαραίτητο, το διαβατήριο να είναι σε ισχύ τουλάχιστον για 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Ελλάδα. Νόμισμα: Επίσημο νόμισμα η Ρουπία (MVR), όμως όλες οι συναλλαγές γίνονται με Αμερικάνικα δολάρια και Ευρώ.

Γλώσσα: Επίσημη γλώσσα είναι η Divehi, όμως σχεδόν όλοι μιλούν Αγγλικά. Ώρα: Η διαφορά ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Μαλδίβες είναι +3 ώρες. Όταν στις Μαλδίβες είναι 15:00 στην Ελλάδα είναι περίπου 12:00 το μεσημέρι. Κουζίνα: Η κουζίνα στις Μαλδίβες περιλαμβάνει διάφορα τροπικά φαγητά μαγειρεμένα με κάρυ και φρούτα τροπικά. Φυσικά υπάρχει πάντα η κουζίνα δυτικού τύπου.

Μετακινήσεις: Από το Μάλε προς το νησί που έχετε επιλέξει, ανάλογα με την απόσταση, με ταχύπλοα σκάφη ή υδροπλάνα.

Ρεύμα: 220 Volt Ξαπλώστε σε χρυσές αμμουδιές κάτω από κοκοφοίνικες, βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά για να θαυμάσετε τους πολύχρωμους ογκώδεις κοραλλιογενείς σχηματισμούς. Εξερευνήστε αρχαία ναυάγια και κολυμπήστε δίπλα σε σαλάχια και θαλάσσιες χελώνες… Να θυμάστε όμως πως απαγορεύεται το υποβρύχιο ψάρεμα για να μη διαταραχθεί ο σπάνιος υδροβιότοπος.

Περιηγηθείτε με τα ντόνι, τα παραδοσιακά ξύλινα πλοιάρια, σε κάποια από τα εκατοντάδες παρθένα νησάκια ή κάντε εξορμήσεις με βάρκες με γυάλινους πυθμένες για να απολαύσετε τη μαγεία του βυθού. Δοκιμάστε υπέροχες εξωτικές γεύσεις, κάντε extreme sports, δειπνήστε με φρέσκα θαλασσινά συνοδεία καταπληκτικών κρασιών και αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν τα συγκλονιστικά resorts! Με αυτό το ταξίδι σας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν ζείτε σε ένα όνειρο, αλλά κάνετε διακοπές στις Μαλδίβες Διακοπές - Πακέτα Διακοπών για Μαλδίβες!