Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, αυτή τη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.

Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα​ – Ταξίδι Σρι Λάνκα Μαλδίβες

Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα : Απρίλιος - Σεπτέμβριος 2021

890

11 Hμέρες

Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα​ – Ταξίδι Σρι Λάνκα Μαλδίβες

Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα : Απρίλιος - Σεπτέμβριος 2021

Σρι Λάνκα, «Ο Παράδεισος του Ινδικού»… Aρχαίες πολιτείες, θρησκευτικά μνημεία, πολύτιμοι λίθοι, φυτείες τσαγιού και τροπικά δάση… φαντάζει ένας προορισμός που σίγουρα δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους…


Μακρινά - Εξωτικά ΤαξίδιαΣρι Λάνκα

Σρι Λάνκα Πακέτο Διακοπών...Ταξίδι στη Σρι Λάνκα... Ταξίδι Σρι Λάνκα Μαλδίβες... Σρι Λάνκα Γαμήλιο Ταξίδι!

Φημισμένη για τις αρχαίες πολιτείες, τα θρησκευτικά μνημεία, τους πολύτιμους λίθους, τις φυτείες τσαγιού, τα μπαχαρικά, τις εντυπωσιακές παραλίες και τα τροπικά δάση της, η Σρι Λάνκα είναι ένας νησιωτικός προορισμός που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη. Ένας κόσμος διαφορετικός, μυστηριακός και μαγευτικός θα ξεδιπλωθεί στο ταξίδι σας, σε αυτό το πανέμορφο, τροπικό νησί...

Η Σρι Λάνκα είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Ινδικού Ωκεανού. Ένας προορισμός με μεγάλη πνευματικότητα, αλλά και ένα ταξίδι που θα σας αφήσει εντυπωμένες, πολύχρωμες εικόνες και δυνατά συναισθήματα, η Σρι Λάνκα είναι ένα μοναδικό μείγμα αντιφάσεων. Στο ταξίδι αυτό θα απολαύσετε υπέροχα τροπικά δάση, εντυπωσιακούς καταρράκτες, καταπράσινες κοιλάδες, παλιές πόλεις στη ζούγκλα, αλλά και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και έντονη νυχτερινή ζωή.

Μία φτωχή φαινομενικά χώρα, με άγρια και υπέροχη βλάστηση, φιλικότατους ανθρώπους και δεκάδες μικρές γωνιές για να ανακαλύψετε. Ένα τροπικό τοπίο με ποτάμια, βουνά, λίμνες άσπυλες από πολιτισμό, και απέραντες εκτάσεις με φοινικιές και μπανανιές. Ελέφαντες, αρχαιολογικοί θησαυροί, μυστηριακή ατμόσφαιρα, καταπράσινες διαδρομές, εξωτικές παραλίες σε ένα ταξίδι που ξεχειλίζει από εξωτισμό. Η Σρι Λάνκα είναι ένας προορισμός παρθένος για ανακάλυψη και ένα ταξίδι όπου οι παραδόσεις χιλιάδων ετών θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη διάσταση. Φεύγοντας από τη Σρι Λάνκα, βάλτε στις αποσκευές σας για αναμνηστικά από αυτό το ταξίδι παραδοσιακά ξυλόγλυπτα, μεταξωτά, αρώματα, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, κεραμικά, ασημένια και χάλκινα κοσμήματα σε εξαιρετικά σχέδια, χειροποίητα υφαντά, τσάι και μπαχαρικά.

Η Σρι Λάνκα σε συγκινεί με την πολιτιστική της κληρονομιά και με το φυσικό της πλούτο. Ταξίδεψε στη Σρι Λάνκα και ζήσε τη μαγεία! Η Ταϊτή της Ανατολής, το Δάκρυ της Ινδίας, το Στολίδι του Ινδικού Ωκεανού και πολλά άλλα κοσμιτικά επίθετα εμπνευσμένα από την απαράμιλλη ομορφιά της, έρχονται για να παρουσιάσουν το εξωτικό νησί με τις μαγικές παραλίες, την πλούσια βλάστηση, τις ζούγκλες και το μοναδικό στον κόσμο ορφανοτροφείο Ελεφάντων. Η Σρι Λάνκα με τα οκτώ μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, από ερείπια αρχαίων πόλεων έως απίστευτα διατηρημένους βουδιστικούς ναούς, αλλά και με τις ατελείωτες χρυσές αμμώδεις ακτές, τις καταπράσινες κοιλάδες, τα δύο μεγάλα εθνικά πάρκα, καθώς και τους φιλικότατους κατοίκους, είναι ένα ταξίδι απλά ονειρικό!

«Όλα είναι αρμονικά και σε απόλυτη καλαισθησία στη Σρι Λάνκα», έγραφε ο Μαρκ Τουέιν, συνεπαρμένος από την ανείπωτη ομορφιά χρωμάτων και σχημάτων της Σρι Λάνκα (πρώην Κεϊλάνη). Με ιστορική και πολιτισμική παρουσία 2000 ετών, η Σρι Λάνκα (σημαίνει «Ευλογημένο Νησί») είναι ένας προορισμός που απευθύνεται όχι σε αυτούς που θέλουν να «αράξουν» στην ξαπλώστρα μιας τροπικής παραλίας, αλλά σε εκείνους που εξερευνούν τις φυσικές ομορφιές και τα πολιτισμικά μνημεία του τόπου που επισκέπτονται. (Σρι Λάνκα Ταξίδι)

Τα μνημεία ενός αρχαίου πολιτισμού: Η Anuradhapura, πρώτη πρωτεύουσα της αρχαίας Κεϊλάνης, από τον 4° π.Χ. αιώνα μέχρι τις αρχές του 11° π.Χ. αιώνα. Από τα σπουδαιότερα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου (UNESCO από το 1982) είναι το παλάτι Brazen (164 π.Χ.), το φημισμένο άγαλμα του Βούδα «Samadhi» (Βούδας σε βαθιά περισυλλογή), ο ναός Isurumuniya και το Sri Maha Bodhi: ένα δενδρύλλιο ηλικίας 2200 ετών, κάτω από το οποίο διαφωτίστηκε ο πρίγκιπας Siddhartha (Βούδας).

Η Polonnaruwa ήταν η δεύτερη αρχαία πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα (1070 μ.Χ - 1200 μ.Χ) στην UNESCO από το 1982. Μέσα από μία μοναδική σύνθεση ναών και αγαλμάτων, ξεχωρίζουν το Βασιλικό Παλάτι, ο ναός Lankatilaka, το Polonnaruwa Vatadage, το άγαλμα του βασιλιά Parakramabahu και το άγαλμα του «Αναπαυόμενου Βούδα». Η εντυπωσιακή ακρόπολη Sigiriya (Lion Rock Citadel) χτίστηκε από τον βασιλιά Kashyapa (5° μ. Χ. αιώνα) πάνω σε έναν γιγάντιο, απομονωμένο βράχο ύψους 200μ. Στην κορυφή του κυριαρχεί μια ακρόπολη με πύλες, τάφρους και προμαχώνες, ενώ μέσα σε αυτή θα θαυμάσετε τα καλοδιατηρημένα ερείπια μιας πόλης με τεράστιους κήπους. Τα περίφημα «Θεϊκά Κορίτσια», οι τοιχογραφίες με τις γυμνόστηθες παρθένες, αποτελούν σημείο αναφοράς της αρχαίας ακρόπολης. (Σρι Λάνκα Ταξίδια)

Σπηλιές στην Dambulla, με νωπογραφίες του 15° αιώνα στους τοίχους και τις οροφές, έχουν μετατραπεί σε τόπο θρησκευτικής λατρείας των Βουδιστών (Golden Dambulla Rock Temple). Σε μια από τις σπηλιές υπάρχει λαξευμένο πάνω στο βράχο το άγαλμα του «Ξαπλωμένου Βούδα» (μήκους 14μ.), ενώ στη μεγαλύτερη σπηλιά δεσπόζουν 150 αγάλματα φυσικού μεγέθους διαφόρων θεοτήτων. Οι σπηλιές στην Dambulla έχουν χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1991.

Κολόμπο: Είναι η πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα και σημαντικό εμπορικό κέντρο της Ασίας. Γοητευτική πόλη με αντιθέσεις, με έντονη επιρροή από φυλές και κατακτητές που έχουν κατά καιρούς κατοικήσει αυτό το μέρος του Ινδικού Ωκεανού. Σύγχρονη με έντονες επιρροές του δυτικού τρόπου ζωής και της Ανατολής. Δεν πρέπει να παραλείψετε την τοπική κουζίνα η οποία βασίζεται στο κάρυ, γάλα καρύδας και τα μπαχαρικά. Χαρακτηριστικά αξιοθέατα είναι οι Βουδιστικοί & Ινδουιστικοί ναοί, το παζάρι, κήποι με δέντρα κανέλας κ.α. (Σρι Λάνκα Πακέτο Διακοπών)

Πολονάρουα: Πρώην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, από τον 10°- 12° αιώνα μ.Χ. Αξιοθέατο που σώζεται σε καλή κατάσταση είναι το συγκρότημα Γκαλ Βιχάρε με θαυμάσια γλυπτά του Βούδα.

Συγκιρία: Φρούριο κτισμένο από τον πρόσφυγα Βασιλιά Κασιάπα της Σρι Λάνκα τον 5° αιώνα μ.Χ. Το φρούριο και το παλάτι είναι κτισμένο στην κορυφή του λόφου. Γνωστό και ως «Φρούριο του Λέοντος», λόγω του τεράστιου λιονταριού που φύλασσε την είσοδο μιας επιβλητικής ακρόπολης και με μεγαλύτερο αξιοθέατό του τις νωπογραφίες με τις γυμνόστηθες κοπέλες, τις «Παρθένες της Σιγκιρίγια», που βρίσκονται σε μία προστατευμένη εσοχή ενός βράχου. Οι εντυπωσιακές αυτές νωπογραφίες είναι ζωγραφισμένες με γήινες χρωστικές ουσίες πάνω σε ασβεστοκονίαμα.

Κάντυ: Βασιλική πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, κτισμένη σε μία οριεντάλ ατμόσφαιρα σε πολύ παραδοσιακό φυσικό περιβάλλον το οποίο περιβάλλεται από βουνά, λίμνες και ποτάμια. Ένα πολιτιστικό κέντρο, όπου συναντούνται παλαιά έθιμα, τέχνες και χειροτεχνήματα. Το κέντρο του Κάντυ είναι το Νταλάντα Μαλιγκάουα, το τέμπλο στο οποίο φυλάσσεται το δόντι του Βούδα. Η πόλη είναι φημισμένη για τα ασημικά, πολύτιμους λίθους και αριστουργήματα σε ξύλο και μπρούτζο. Οι βασιλικοί βοτανικοί κήποι της Παραντένια, μόλις λίγο έξω από το Κάντυ είναι φημισμένοι για την σπάνια συλλογή άγριων ορχιδέων. Η επίσκεψη στο Κάντυ, ολοκληρώνεται με την παρακολούθηση των παραδοσιακών χορών Καντιάν και πυροβασία. (Σρι Λάνκα Διακοπές)

Νουβάρα Ελίγια: Το πιο ωραίο ορεινό θέρετρο της Σρι Λάνκα σε υψόμετρο 1890 μέτρων. Μια κηπούπολη κρυμμένη μέσα στην ομίχλη και στις σμαραγδένιες φυτείες τσαγιού, ένα θέαμα ασύλληπτο, μια εξωτική απόλαυση. Εδώ βρίσκεται ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ της Ασίας και οι βοτανικοί κήποι της Χαγγάλα, φημισμένοι για την σπάνια συλλογή τριαντάφυλλων. Η επίσκεψη σε μια από τις φυτείες τσαγιού θα σας εντυπωσιάσει.

Γιάλα: Το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο της Σρι Λάνκα βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού. Μοναδικό και εντυπωσιακό σκηνικό είναι η φυσική ομορφιά που θα αντικρίσετε σε αυτόν τον απέραντο παράδεισο, αμμόλοφους, λίμνες, ποτάμια και δάση. Είναι σπίτι για χιλιάδες ελέφαντες, ελάφια και πολλά μικρότερα ζώα και φυσικά πουλιά όπως παγώνια και πολλά αποδημητικά πουλιά.

Μάταλε: Μια περιοχή γνωστή από τις αναρίθμητες φυτείες μπαχαρικών και από την μοναδική τέχνη του Μπατίκ, για τα οποία είναι γνωστή επίσης η Σρι Λάνκα.

Πιναβέλλα: Εδώ βρίσκεται το μοναδικό στον κόσμο ορφανοτροφείο Ελεφάντων στις όχθες του ποταμού Μάχα Ογια.

Αγορές: Βάλτε στις αποσκευές σας παραδοσιακά ξυλόγλυπτα, μεταξωτά, αρώματα, πολύτιμους λίθους, κεραμικά, ασημένια και χάλκινα κοσμήματα σε εξαιρετικά σχέδια, χειροποίητα υφαντά, τσάι και μπαχαρικά.

Φυτείες και εργοστάσια τσαγιού: Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φυτείες τσαγιού που υπάρχουν κοντά στην πόλη Nuwara Eliya (στην τοποθεσία Horton) παράγουν το καλύτερο τσάι του κόσμου. Από τα πολλά εργοστάσια τσαγιού της περιοχής, το πιο γνωστό είναι αυτό που έχτισε ο Sir Tomas Lipton το 1890.

Εθνικά Πάρκα: Στη Σρι Λάνκα υπάρχουν δύο μεγάλα εθνικά πάρκα: το Εθνικό Πάρκο Bundala και το Εθνικό Πάρκο Yala. Το πρώτο βρίσκεται 250 χλμ. νοτιοανατολικά του Κολόμπο και φιλοξενεί κροκόδειλους, σπάνια είδη πουλιών και ελέφαντες. Το Yala είναι το δεύτερο σε έκταση της Σρι Λάνκα (979 τετρ. χλμ.) και δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες. Ιδρύθηκε το 1900, αρχικά ως Καταφύγιο Άγριας Ζωής. Στα όρια του Yala μπορείτε να δείτε κροκόδειλους, ελέφαντες, μαϊμούδες, βουβάλια και λεοπαρδάλεις.

Φαγητό: Τα εστιατόρια στη Σρι Λάνκα σερβίρουν τοπικές σπεσιαλιτέ και πιάτα από την ινδική, την κινέζικη αλλά και από τη διεθνή κουζίνα. Πίνετε μόνο εμφιαλωμένο νερό, μη χρησιμοποιείτε παγάκια, αποφεύγετε τις ωμές σαλάτες και τα ακαθάριστα φρούτα.

Πληροφορίες: Από το 1983, η Σρι Λάνκα σπαραζόταν από έναν εμφύλιο πόλεμο, με χιλιάδες νεκρούς. Μετά όμως από 26 χρόνια, το 2009, οι συγκρούσεις μεταξύ των αυτονομιστών Ταμίλ (διεκδικούσαν την αυτονομία του βορειοανατολικού τμήματος) και της νόμιμης κυβέρνησης του νησιού τερματίστηκαν. Σήμερα, το γαλήνιο νησί του Ινδικού - που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Ινδίας και το σχήμα του θυμίζει δάκρυ, εξ ου και το προσωνύμιο «Δάκρυ της Ινδίας» - είναι και πάλι ένας ασφαλής προορισμός για τους τουρίστες. H Σρι Λάνκα βρίσκεται στην τροπική ζώνη και επηρεάζεται από δύο μουσώνες: τον βορειοανατολικό (από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο) και τον νοτιοδυτικό (από Μάιο μέχρι Αύγουστο). Οι μουσώνες επηρεάζουν μόνο την αντίστοιχη πλευρά του νησιού, πράγμα που σημαίνει ότι, όταν στην ανατολική πλευρά βρέχει, η δυτική είναι στεγνή και αντίστροφα (Σρι Λάνκα Εκδρομές).

Ο υδράργυρος διατηρείται όλο τον χρόνο γύρω στους 27°C και σημειώνει πτώση όσο ανεβαίνει κανείς σε υψόμετρο, φτάνοντας μέχρι και τους 16°C στην πόλη Nuwara Eliya, που βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, σε υψόμετρο 1.800 μ. Η Nuwara Eliya, που περιβάλλεται από φυτείες τσαγιού, υπήρξε το δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο των Άγγλων στο νησί (ονομάζεται επίσης και «Μικρή Αγγλία») και διατηρεί μέχρι σήμερα έντονη την ατμόσφαιρα της αγγλικής αποικιοκρατικής περιόδου (1802-1948).

Κάθε χρόνο στη Σρι Λάνκα πραγματοποιούνται πολλές θρησκευτικές γιορτές, με σημαντικότερες τις Esala Perachera και Katagkarama. Η πρώτη - διάρκειας 12 ημερών - γιορτάζεται από τους Βουδιστές στην πόλη Kandy. Με τη συνοδεία στολισμένων ελεφάντων, χιλιάδες πιστοί παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης χορεύοντας με μουσική και τυμπανοκρουσίες. Πάνω στον πιο μεγαλόσωμο ελέφαντα μεταφέρεται ένα αντίγραφο της Κιβωτού με το Ιερό Δόντι του Βούδα. Αντίθετα, η Katagkarama γιορτάζεται από τους Ινδουιστές κατοίκους του νησιού. Στη διάρκεια της γιορτής, εθελοντές πιστοί υποβάλλονται σε δοκιμασίες διαπερνώντας τη γλώσσα τους και το δέρμα τους με αιχμηρά αντικείμενα. Η γιορτή ολοκληρώνεται με τοπικούς χορούς και πυροβασία. (Σρι Λάνκα Γαμήλιο Ταξίδι)

Κλίμα και ρουχισμός: Τροπικό, ζεστό με αρκετή υγρασία και στα ορεινά δροσερό.

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Είναι απαραίτητο, το διαβατήριο να μη λήγει για τους επόμενους 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη Σρι Λάνκα. Η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους Έλληνες υπηκόους.

Υγειονομικοί περιορισμοί: Τα εμβόλια δεν είναι απαραίτητα, καλό όμως θα είναι να έχετε μαζί σας προσωπικά φάρμακα.

Γλώσσα: Επίσημη γλώσσα είναι η Σιναλέζικη και η Ταμίλ, όμως μιλάνε αρκετά και την Αγγλική.

Ώρα: Η διαφορά ώρας Ελλάδας - Σρι Λάνκα είναι +4 ώρες τον χειμώνα και + 3 ώρες το καλοκαίρι.

Μετακινήσεις: Γίνονται με ταξί και λεωφορεία στις πόλεις και με τρένα ή λεωφορεία από πόλη σε πόλη (Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα​).

Τιμοκατάλογος

« Μακρινά Ταξίδια : Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα​ »

 

Πακέτα Διακοπών Σρι Λάνκα​ : Ατομικά, Εξωτικά & Μακρινά Ταξίδια, Τιμές κατ’ άτομο.

 

Τιμοκατάλογος - Ατομικά Πακέτα Διακοπών για Σρι Λάνκα

 

Τιμοκατάλογος - Ατομικά Πακέτα Διακοπών για Σρι Λάνκα - Μαλδίβες

 

Σημαντικό: Οι προσφορές δύναvται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ιδανικά, την καταλληλότερη πρόταση συνθέτουν τα κριτήρια της χρονικής διάρκειας του ταξιδιού, καθώς και το ενδεικτικό μέγιστο κόστος που μπορείτε να διαθέσετε. Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Πτήσεις

Αθήνα - Ντόχα 13.05 18.10
Ντόχα - Κολόμπο 19.35 02.55
Κολόμπο - Ντόχα 10.50 13.40
Ντόχα - Αθήνα 18.45 22.55

Περιλαμβάνονται

 • Πτήσεις Αθήνα Ντόχα - Κολόμπο - Ντόχα - Αθήνα με την Qatar Airways.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*sup, 5* ως ακολούθως ή παρόμοια: Cinnamon Lakeside 5* (Κολόμπο), The Paradise Resort and Spa 4*sup (Ντάμπουλα), The Grand Kandyan 5* (Κάντυ), Araliya Green Hills 4*sup (Νουβάρα Ελίγια), Cinnamon Bay 5* (Μπεντότα).
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Έμπειρος Αρχηγός/Συνοδός της εκδρομής.
Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 860€.
 • Ποτά/αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων/δείπνων.
 • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
Σημειώσεις

 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα. Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • All Inclusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει των νομισματικών ισοτιμιών καθώς και των τιμών ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρεία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​

29/04/2021
20/05/2021
17/06/2021
15/07/2021
05/08/2021
26/08/2021
09/09/2021

X

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με

  GDPR : Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τους πελάτες μας θα ελέγχονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την εταιρία Filippis Tours, για τους σκοπούς εκτέλεσης των συναλλαγών με τους πελάτες μας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτούς. Επιπρόσθετα, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνδεδεμένες εταιρείες του Υπευθύνου Επεξεργασίας και μόνο υπό τις οδηγίες του τελευταίου.