Τυνησία – Γύρος Οάσεων & Ερήμου

Τυνησία - Γύρος Οάσεων : Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2019

395

6 ή 8 ή 9 Ημέρες

Τυνησία – Γύρος Οάσεων & Ερήμου

Τυνησία - Γύρος Οάσεων : Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2019

Γνήσια αραβομεσογειακή ατμόσφαιρα με αέρα ευρωπαϊκής φινέτσας, με τις γεμάτες ζωή και χρώμα αγορές της, τα βερβερίνικα καφενεία με τους θαμώνες να απολαμβάνουν τον ναργιλέ τους και το παραδοσιακό τσάι με δυόσμο και κουκουνάρια, φιλικά χαμογελαστά πρόσωπα, εκπληκτικά τοπία, ιδιαίτερος πολιτισμός, κάτασπρα σπίτια με γαλάζιες πόρτες περιτριγυρισμένα από κήπους γεμάτους γιασεμιά και ιβίσκους. Η Τυνησία είναι μια χώρα που αγαπιέται & αγαπάει εύκολα, μια χώρα που δεν τη ξεχνάς ποτέ!


Μακρινά - Εξωτικά ΤαξίδιαΤυνησία

Ταξίδια στην Τυνησία... Διακοπές στην Τυνησία... Τυνησία - Γύρος Οάσεων!

Η Τυνησία βρίσκεται στις μεσογειακές ακτές της Βόρειας Αφρικής. Στα δυτικά, συνορεύει με την Αλγερία, ενώ στα νοτιοανατολικά με τη Λιβύη. Γνήσια, αραβομεσογειακή ατμόσφαιρα με αέρα ευρωπαϊκής φινέτσας, με τις - γεμάτες ζωή και χρώμα - αγορές της, τα βερβερίνικα καφενεία με τους θαμώνες να απολαμβάνουν το ναργιλέ τους και το παραδοσιακό τσάι με δυόσμο και κουκουνάρια. Θα συναντήσετε φιλικά και χαμογελαστά πρόσωπα, τοπία εξαιρετικής ομορφιάς, έναν ιδιαίτερο πολιτισμό, κάτασπρα σπίτια με γαλάζιες πόρτες περιτριγυρισμένα από κήπους, γεμάτους γιασεμιά και ιβίσκους.

«Μεθύστε» από χρώματα και αρώματα στα παραδοσιακά παζάρια, αγοράστε ξεχωριστά αναμνηστικά για τους αγαπημένους σας και φυσικά, γεμίστε τις βαλίτσες σας με όσα περισσότερα μπαχαρικά μπορείτε. Η Τυνησία σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε!

Πρόγραμμα

1η ημέρα: ΤΥΝΙΔΑ (ΓΚΑΜΑΡΘ)
Άφιξη στο αεροδρόμιο της Τύνιδας και άμεση μεταφορά με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο στο ξενοδοχείο της Γκαμαρθ/Τύνιδα, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΤΥΝΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΙΡ - ΚΑΙΡΟΥΑΝ
Μετά το πρωινό, και αναχώρηση για ΚΑΙΡΟΥΑΝ, την ιερή πόλη των Αράβων με το έντονο αραβικό στοιχείο και τις εντυπωσιακές δεξαμενές νερού. Σαν να ανήκει σε άλλη εποχή. Eπίσκεψη στο Μεγάλο Τζαμί της Uqba Bin Nafi, ένα σημαντικό ισλαμικό ορόσημο και αρχιτεκτονική που χτίστηκε τον 9ο αιώνα. Επισκεφθείτε την πισίνα Aghlabid, Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Μαυσωλείο του Σιντι Σάχμπι, το οποίο στεγάζει τον τάφο ενός από τους συντρόφους του Προφήτη Μωάμεθ, που είναι γνωστός ως Barber. Επίσκεψη στα μαγαζιά με τα περίφημα χαλιά. Τακτοποίηση Γεύμα/Δείπνο και διανυκτερεύση.

3η ημέρα: ΚΑΙΡΟΥΑΝ – ΕΛ ΤΖΕΜ - ΜΑΤΜΑΤΑ – ΝΤΟΥΖ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Ελ Τζεμ και επίσκεψη στο Αμφιθέατρο και στο μουσείο: πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο στον κόσμο. Χτισμένο το 238 μ.Χ., μπορεί να χωρέσει μέχρι και 35.000 θεατές. Αυτό το μνημείο απεικονίζει το μεγαλείο και την έκταση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τα αρχαία χρόνια. Αμέσως μετά μεταφέρεστε στη ΜΑΤΜΑΤΑ όπου θα εξερευνήσετε τους διάσημους τρωγλοδύτες, υπόγεια σπίτια που έχουν κατασκευαστεί για να προστατεύσουν τους Βερβερίνους από την έντονη ζέστη το καλοκαίρι. Θα περιηγηθούμε σε ένα από τα μοναδικά από αρχιτεκτονική άποψη σπίτια. Γεύμα. Μεταφορά στην Πύλη της ερήμου την Ντουζ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

4η ημέρα: ΝΤΟΥΖ – ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ – ΤΟΖΕΡ
Μετά το πρωινό, Βόλτα με Καμήλες στους αμμόλοφους! Μαγευτική εμπειρία. Γεύμα. Θα μεταφερθούμε στην ΤΟΖΕΡ. Θα διασχίσουμε την ξηρή λίμνη του Σοτ Ελ Τζερίντ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

5η ημέρα: ΤΟΖΕΡ – (ΟΑΣΕΙΣ) ΤΑΜΕΡΖΑ – ΤΣΕΜΠΙΚΑ – ΟΥΝΓΚΙ ΤΖΜΕΛ (4Χ4 ΤΖΙΠ ΣΑΦΑΡΙ) – ΤΟΖΕΡ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση με 4Χ4 για να επισκεφθείτε τις οάσεις Τσεμπίκα/ Ταμέρζα/ Μίντες/ Ουνγκιζμέλ. Δείτε το δάσος με τις χουρμαδιές, τους μικρούς καταρράκτες και αφήστε τους έμπειρους οδηγούς των jeep να ανεβοκατεβαίνουν τους αμμόλοφους με κλίσεις σχεδόν ορθής γωνίας. Μία μοναδική εμπειρία. Εάν αγαπάτε το σινεμά θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά το εγκαταλελειμμένο σκηνικό όπου γυρίστηκε η ταινία «ο Πόλεμος των άστρων» . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το τοπίο. Το απόγευμα, επισκεφθείτε το μουσείο Της Τοζέρ και Νταρ Σεράιτ. Γεύμα Σας προτείνουμε παραδοσιακή Βεδουίνικη βραδιά σε αραβικούς ρυθμούς, με φαγητό και τοπικούς χορούς. Διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

6η ημέρα: ΤΟΖΕΡ – ΣΟΥΣ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ
Μετά το πρωινό, επίσκεψη Σούς. Συνέχεια στη Χαμμαμέτ για δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΧΑΜΜΑΜΕΤ
Ελεύθερη ημέρα με ημιδιατροφή. Μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα κάνοντας μπάνιο στην θάλασσα ή απολαμβάνοντας τα Spa του ξενοδοχείου. Μια βόλτα στην παλιά πόλη της Χαμμαμέτ την Medina επιβάλλεται…. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΧΑΜΜΑΜΕΤ, ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΥΝΙΔΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΟ, ΜΕΝΤΙΝΑ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΙΝΤ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Μουσείο Μπαρντό, ένα από τα καλύτερα αρχαιολογικά μουσεία στη Μεσόγειο, το οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστό για την όμορφη συλλογή ψηφιδωτών. θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, την πλούσια συλλογή σε Ρωμαϊκά ψηφιδωτά και τα ελληνιστικά ευρήματα του ναυαγίου της Μάχντια. Το μουσείο βρίσκεται σε ένα παλιό παλάτι που ανήκει στους Beys, κυβερνήτες της Τυνησίας.

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τη Μεντίνα της Τύνιδας όπου θα δούμε την «παλιά Τυνησία» που περιλαμβάνει την Μεντίνα, την «ευρωπαϊκή» συνοικία που χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και τα νέα σύγχρονα προάστια. Για περισσότερα από 500 χρόνια, η Μεντίνα είναι η ιστορική καρδιά της Τύνιδας και η UNESCO έχει χαρακτηρίσει την περιοχή ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς λόγω του συναρπαστικού και εξωτικού λαβύρινθο των δρόμων. Θα σταματήσουμε στο τέμενος του τζαμιού Zaitouna του Sidi Mehrez και το μαυσωλείο του Πρίγκιπα Χουσιανίδη. Επίσκεψη στο Tourbet El Bey, στο Τζαμί Kasbah, και στο Bab El Bahar. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στις τοπικές αγορές (σουκς). Αναχώρηση για την Καρχηδόνα, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και τον παλαιότερο φοινικικό οικισμό στις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Συνεχίστε στον λόφο Byrsa για να δείτε τα κυριότερα ερείπια της πόλης Πούνε και μερικά από τα ένδοξα μνημεία της, όπως το Thermes d' Antonin, το Tophet στο Salambo, και το Punicports. Συνέχεια της επίσκεψης του ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΙΝΤ βόλτα στα στενά σοκάκια του, μια γραφική μικρή πόλη που γοητεύει με τα λευκά σπίτια, με τα μπλε παντζούρια και πόρτες (…θυμίζει Σαντορίνη.. η θέα είναι υπέροχη!!!). Θαυμάστε τις διάφορες γκαλερί τέχνης και δοκιμάστε τσάι μέντας σε μια από τις παραδοσιακές καφετέριες του δρόμου, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στον κόλπο της Τυνησίας. ΔΕΙΠΝΟ σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για τελική αναχώρηση. Επιστροφή με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!! Τέλος εκδρομής «Τυνησία - Γύρος Οάσεων & Ερήμου».

Τιμοκατάλογος

Τυνησία – Γύρος Οάσεων & Ερήμου. Εξωτικά Ταξίδια, Μακρινά Ταξίδια & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατ’ άτομο.

Τιμοκατάλογος - Πακέτα Διακοπών για Τυνησία

Σημαντικό: Οι προσφορές δύναvται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ιδανικά, την καταλληλότερη πρόταση συνθέτουν τα κριτήρια της χρονικής διάρκειας του ταξιδιού, καθώς και το ενδεικτικό μέγιστο κόστος που μπορείτε να διαθέσετε. Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 

Πτήσεις

Τρίτη & Σάββατο
ΑΘΗΝΑ – ΤΥΝΙΔΑ
23:45 - 23:59

Τετάρτη & Κυριακή
Τύνιδα - Αθήνα
01:30 -05:40

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-τύνιδα-Αθήνα με την Aegean Airline.
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Τύνιδας.
 • 1 διαν/ση στην Τύνιδα/ Γκαμμάρθ σε 5*.
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* στην Χαμμαμέτ.
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*στις οάσεις (Ντουζ-Τοζέρ).
 • Ημιδιατροφή + πλήρη διατροφή σύνολο 11 γεύματα/δείπνα.
 • Κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός του γραφείου μας.
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια.
 • Ασφάλιση ταξιδιωτών σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία.
Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι στα επισκεπτόμενα αξιοθέατα.
 • Φόροι αεροδρομίων 170€.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Φιλοδωρήματα 20€.
Σημειώσεις

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ και για ελάχιστη συμμετοχή 8-10 ατόμων – Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το γραφείο μας έχει το δικαίωμα για επιπλέον κόστος.
 • Απαραίτητη ισχύς διαβατηρίου 6 μήνες από την ημέρα αναχώρησης & διαβατήρια νέου τύπου (αυτό ισχύει για τα Ελληνικά διαβατήρια κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να συμβουλεύονται την πρεσβεία τους ή τον πωλητή μας). Ο κάθε ταξιδιώτης είναι υπεύθυνος για την έκδοση, την ισχύ, την εγκυρότητα και τη θεώρηση των ταξιδιωτικών εγγράφων που απαιτούνται για την αναχώρηση, διέλευση και παραμονή στις χώρες που περιλαμβάνει το ταξίδι.
 • Σε όλες τις εκδρομές απαιτείται διαβατήριο νέου τύπου (έκδοση μόνο από την αστυνομία) για έλληνες υπηκόους. Πολίτες άλλων χωρών παρακαλούνται να μας δηλώνουν εξ αρχής την υπηκοότητά τους ώστε να τους ενημερώνουμε για τυχόν επιπλέον διατυπώσεις.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους.
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.
 • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
 • ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 KING SIZE BED + 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ.

07/09/2019
10/09/2019
14/09/2019
17/09/2019
21/09/2019

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με

GDPR : Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τους πελάτες μας θα ελέγχονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την εταιρία Filippis Tours, για τους σκοπούς εκτέλεσης των συναλλαγών με τους πελάτες μας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτούς. Επιπρόσθετα, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνδεδεμένες εταιρείες του Υπευθύνου Επεξεργασίας και μόνο υπό τις οδηγίες του τελευταίου.