Άμστερνταμ – Ολλανδία

Άμστερνταμ - Ολλανδία

4 ημέρες

Άμστερνταμ – Ολλανδία

Άμστερνταμ - Ολλανδία

Άμστερνταμ… η πιο πολύχρωμη Ευρωπαϊκή πόλη, χτισμένη πάνω σε ρομαντικά κανάλια, με δρόμους με πανύψηλα αιωνόβια δέντρα, με σπίτια με κουκλίστικες χρωματιστές προσόψεις, με γοτθικές εκκλησίες, με πρωτότυπα μουσεία και μια νυχτερινή ζωή που δύσκολα θα ξεχάσετε.


 


Ολλανδία Πακέτα Εξωτερικού

Άμστερνταμ - Ολλανδία - Πλατεία Νταμ - Ποταμός Άμστελ - Μάρκεν - Βόλενταμ

Το Άμστερνταμ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη, κυρίως από το 17ο αιώνα, τη Χρυσή Εποχή της Ολλανδίας, της οποίας ήταν η εστία. Την περίοδο εκείνη, μια σειρά από ομόκεντρα ημικυκλικά κανάλια, τα περίφημα χράχτεν χτίστηκαν γύρω από το κέντρο της παλαιότερης πόλης, τα οποία μέχρι σήμερα προσδιορίζουν τη διάταξη και την εμφάνισή του κέντρου. Κατά μήκος των καναλιών βρίσκονται πολλά όμορφα σπίτια και αρχοντικά· τα περισσότερα κατοικούνται, αλλά υπάρχουν και γραφεία και κάποια δημόσια κτήρια.

Μια πόλη ανοιχτή στην διαφορετικότητα και φιλόξενη για κάθε επισκέπτη. Επισκεφθείτε τα μουσεία, τα ψαροχώρια και τα κανάλια του Άμστερνταμ και θα πάρετε μια μικρή γεύση απ' το τι σας επιφυλάσσει αυτό το μοναδικό μέρος.

Πρόγραμμα

Ημέρα 1: Αθήνα - Άμστερνταμ
Αναχώρηση για το νεανικό Άμστερνταμ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για την πρώτη γνωριμία με τη γοητευτική πόλη. Σας προτείνουμε μια βόλτα στη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας.

Ημέρα 2: Άμστερνταμ
Στη σημερινή ξενάγηση θα δούμε τη θορυβώδη πλατεία Νταμ, με τα βασιλικά ανάκτορα και τη Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιτσεπλεϊν, το εντυπωσιακό βικτωριανού ρυθμού κτήριο του πλωτού σιδηροδρομικού σταθμού, τον πύργο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα και θα νοιώσουμε τη ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ρόκιν με τα μοντέρνα καταστήματα και τα καφέ.

Στη συνέχεια σας προσφέρουμε ΔΩΡΟ μια ωριαία κρουαζιέρα στα γραφικά κανάλια της πόλης απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τους διαφορετικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς που κυριάρχησαν στην Ολλανδία τους τελευταίους πέντε αιώνες. Μετά το τέλος της ξενάγησης, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ανακαινισμένο μουσείο Ράικς ( Rijksmuseum). Ιστορία και Τέχνη συμπράττουν αρμονικά στις αίθουσες του Μουσείου, όπου σπουδαίοι πίνακες, έπιπλα και κάθε λογής αντικείμενα - από γυαλικά και όπλα μέχρι ρούχα και μουσικά όργανα - συνδυάζονται επιμελώς.

Ημέρα 3: Άμστερνταμ (Μάρκεν - Βόλενταμ - Προαιρετική)
Εκδρομή στα τυπικά ψαροχώρια Μάρκεν & Βολενταμ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη ζωή της Ολλανδικής υπαίθρου, επισκεπτόμενοι ένα μύλο και μια φάρμα παραγωγής τυριών. Χρόνος στη διάθεση σας για περίπατο και γεύμα στην προκυμαία του Βόλενταμ, πριν επιστρέψουμε στο Άμστερνταμ. Το απόγευμα κάντε μια βόλτα στη φοιτητική περιοχή του Γιορντάν και ολοκληρώστε τη μέρα σας με δείπνο σε κάποιο από τα πολλά ινδονησιακά εστιατόρια της πόλης που προσφέρουν αυθεντικές γαστρονομικές γεύσεις της άπω ανατολής.

Ημέρα 4: Άμστερνταμ - Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Τέλος εκδρομής Άμστερνταμ - Ολλανδία.

Τιμοκατάλογος
Ημέρες Ξενοδοχεία Αναχωρήσεις Δίκλινο Μονόκλινο
4Μ / 3Ν Ξενοδοχεία 4* 10/02/2018
24/02/2018
03/03/2018
10/03/2018
17/03/2018
495€ 675€

 

Ξενοδοχεία • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο
• Φόροι αεροδρομίων 170€

 

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις KLM
 • Διαμονή: 4* Ξενοδοχεία
 • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές: όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπος/Συνοδός
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο
 • Ποτά / γεύματα / φιλοδωρήματα / αχθοφορικά
 • Φόροι αεροδρομίων 170€
 • Είσοδοι μουσείων
Σημειώσεις
 • Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.
 • Οι φόροι αεροδρομίου και ο επίναυλος καυσίμων μπορεί να αλλάξουν έως και δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση σε πιθανή πετρελαϊκή κρίση και επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
 • Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων και εορτών, καθώς και την περίοδο του καρναβαλιού.

10/02/2018
24/02/2018
03/03/2018
10/03/2018
17/03/2018

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με