Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, αυτή τη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.

Πάσχα στo Λονδίνο

Πάσχα στo Λονδίνο : Απρίλιος - Ιούνιος 2020

388

4 ή 5 Ημέρες

Πάσχα στo Λονδίνο

Πάσχα στo Λονδίνο : Απρίλιος - Ιούνιος 2020

Λονδίνο… Η πόλη της νέας χιλιετηρίδας. Πολυφυλετικό και πολυπρόσωπο, η μητρόπολη των τάσεων παραμένει ένας ποθητός προορισμός, που καταφέρνει να ανανεώσει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον χάρη στη μοναδική του ατμόσφαιρα, τα πρωτοπόρα μουσεία, την έντονη νυχτερινή ζωή, τα πάρκα, τα πολύχρωμα παζάρια και τον πολύπλευρο γαστρονομικό πολιτισμό.


,

Πασχαλινά Πακέτα

Λονδίνο – Πανοραμική ξενάγηση πόλης – Ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο – Εκδρομή στο Γουίνζορ - Ολοήμερη κρουαζιέρα hop on - hop off στον Τάμεση – Γκρήνουιτς με ξενάγηση

Από την ίδρυσή του, το Λονδίνο παραμένει πρωταγωνιστής σε σημαντικά κινήματα και φαινόμενα της παγκόσμιας ιστορίας, όπως η Βιομηχανική Επανάσταση και η Αναγέννηση της Γοτθικής Αρχιτεκτονικής. Δείτε το Λονδίνο από ψηλά στο London’s Eye, συναντήστε μια διασημότητα στο Madame Tussauds, περιεργαστείτε μερικούς από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του κόσμου στο Βρετανικό Μουσείο, ή έλατε πρόσωπο με πρόσωπο με δεινοσαύρους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Το Λονδίνο είναι μια πόλη που έχει συγκεντρώσει έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμό απ' όλο τον κόσμο και τα έχει υιοθετήσει, δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα που σας καλούμε να επισκεφθείτε.

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα - Λονδίνο - Πανοραμική Ξενάγηση Πόλης & Βρετανικό Μουσείο (Προαιρετικός βραδινός γύρος πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λονδίνο. Μια μητρόπολη γεμάτη ζωή που αλλάζει και διαφοροποιείται συνεχώς, συνδυάζοντας το παρελθόν με το παρόν. ‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’ είχε πει ο Samuel Johnson. Στην άφιξη θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας και καθοδόν θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με το κοσμοπολίτικο Λονδίνο. Θα ξεκινήσουμε από τη φημισμένη αριστοκρατική γειτονιά του Κένσινγκτον, με τους ομώνυμους κήπους, το Παλάτι (Kensington Gardens & Kensington Palace), θα συνεχίσουμε στο Knightsbridge με την πολυτελή αγορά και την αριστοκρατική αρχιτεκτονική (εκεί βρίσκονται και τα Harrods με τις εντυπωσιακές βιτρίνες του), θα διασχίσουμε το πιο πολυσύχναστο και ίσως το ωραιότερο πάρκο της Ευρώπης, το Hyde Park. Σειρά έχουν η εντυπωσιακή Μαρμάρινη Αψίδα (Marble Arch), το αριστοκρατικό Mayfair, η Πλατεία Τραφάλγκαρ με την επιβλητική Πύλη του Νέλσωνα από την οποία θα περάσουμε και θα βρεθούμε στα Ανάκτορα του Buckingham. Συνεχίζοντας θα δούμε το Αββαείο του Westminster και την Πλατεία του Κοινοβουλίου, με το έμβλημα της πόλης, το εντυπωσιακό ρολόι Big Ben, το London Eye, ο εντυπωσιακός τροχός με ύψος 135 μέτρων. Η γνωριμία με την εντυπωσιακή πόλη θα κλείσει με την επίσκεψη των ελληνικών ανάγλυφων και ολόγλυφων του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο. Στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.

Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) να ακολουθήσετε τον νυχτερινό γύρο της πόλης για μια διαφορετική, γιορταστικά φωτισμένη άποψη της πόλης. Το Λονδίνο είναι ίσως η μοναδική ευρωπαϊκή μεγαλούπολη με τόσο διαφορετικές αρχιτεκτονικά συνοικίες. Θα απολαύσουμε το Mayfair, το Chelsea με την περίφημη Kings Road, το Westminster με τις γεωργιανές γειτονιές του 18ου αιώνα, τις φωτισμένες γέφυρες του Τάμεση, το Soho, το Covent Garden, την Πλατεία Leicester, το London Eye, το Big Ben, Τhe Shard, Tower Bridge, London Bridge. Στα περισσότερα αξιοθέατα θα κάνουμε στάσεις για φωτογραφίες. Χρόνος ελεύθερος για σύντομο φαγητό ή ποτό (έξοδα ατομικά).

Προσοχή, οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει επαρκής συμμετοχή τοπικά και η ημέρα της πραγματοποίησής τους μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την συμμετοχή. Ενδεικτική τιμή 35 λίρες.

2η ημέρα: Λονδίνο (Προαιρετική εκδρομή στην Οξφόρδη - Στράτφορντ Bicester Village)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ημέρα στη διάθεσή σας. Σήμερα μπορείτε να επισκεφθείτε προαιρετικά την Οξφόρδη, πασίγνωστη πανεπιστημιούπολη, με μεσαιωνικά κτίρια, θεμέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Θα δούμε πολλά κολέγια όπως το Balliol, λίκνο πολλών διάσημων επιστημόνων και πολιτικών, έως το πασίγνωστο από τις ταινίες του Harry Potter, Christchurch College. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια της όμορφης πόλης.

Στη συνέχεια, διασχίζοντας τα χωριά των Cotswolds, χαρακτηριστικότερο δείγμα της αγγλικής επαρχίας, θα φτάσουμε στο πανέμορφο και γραφικό Στράτφορντ, κτισμένο στις όχθες του Avon, την πόλη που γεννήθηκε και δημιούργησε ο θεατροφιλόσοφος Σαίξπηρ. Αξίζει ένας περίπατος στα μικρά στενά σοκάκια, με τα χαρακτηριστικά σπίτια ή μια βαρκάδα στον ποταμό. Θα δούμε το γενέθλιο σπίτι του Σαίξπηρ και το Βασιλικό θέατρο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Λονδίνο.

Προσοχή, οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει επαρκής συμμετοχή τοπικά και η ημέρα της πραγματοποίησής τους μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την συμμετοχή. Ενδεικτική τιμή 65 λίρες.

3η ημέρα: Λονδίνο - Ολοήμερη Κρουαζιέρα Hop On Hop Off στον άμεση και το Γκρήνουιτς με Ξενάγηση
Περιλαμβάνεται το εισιτήριο της Κρουαζιέρας & Συνοδεία ελληνόφωνου ξεναγού !
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το πρωί θα περάσει πούλμαν με τον ξεναγό μας και μεταφορά στη Westminster Pier για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι και να απολαύσουμε μια ολοήμερη πλωτή ξενάγηση κατά μήκος του Τάμεση μέχρι και το Γκρήνουιτς! Το εισιτήριό σας ισχύει για όλη την ημέρα (24 hrs hop on - hop off). Mε τη συνοδεία του αρχηγού μας θα συνδυάσουμε την κρουαζιέρα και θα δούμε πολλά αξιοθέατα του Λονδίνου (εξωτερικά), καθώς το πλοιάριο σταματά σε κεντρικά σημεία της πόλης. Θα δούμε το Westminster, το London Eye, τον Καθεδρικό Αγ. Παύλου, Tate Modern, Waterloo Bridge, City, Tower Bridge, London Bridge, Blackfriars Bridge, Canary Wharf, βλέποντας επίσης τη πανέμορφη νέα οικιστική περιοχή των Docklands και μέχρι και το Greenwich όπου θα έχουμε ξενάγηση. Στο γραφικό Γκρήνουιτς θα δούμε το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της βρετανικής ναυτιλίας και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Ψηλά στο Βασιλικό πάρκο, φιλοξενείται το Βασιλικό Αστεροσκοπείο όπου έχει οριστεί η παγκόσμια ώρα. Μεγαλοπρεπή κτίρια, αγορές που σφύζουν από ζωή και μια χαρακτηριστική ναυτική ατμόσφαιρα.

Επιστρέφοντας, πάντα με τη συνοδεία του Ελληνόφωνου ξεναγού μας, θα κατέβουμε στη London Bridge, την παλαιότερη αλλά και ομορφότερη γέφυρα του Λονδίνου για να επισκεφθούμε το Borough Market, την πολύχρωμη και εναλλακτική αγορά του Λονδίνου, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης. Η ξενάγησή μας τελειώνει στο Westminster Pier το απόγευμα απ’όπου είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε με το δικό σας πρόγραμμα.

Στη σημερινή εκδρομή μας περιλαμβάνεται η μεταφορά σας το πρωί από το ξενοδοχείο σας στην αποβάθρα Westminster Pier με πούλμαν, ο ελληνόφωνος ξεναγός μας μέχρι το απόγευμα και το εισιτήριο hop-on hop-off της Κρουαζιέρας στον Τάμεση για απεριόριστες διαδρομές! Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής στο ξενοδοχείο καθώς και τυχόν εισιτήρια για τα αξιοθέατα ή μουσεία. To βράδυ δειπνήστε σε κάποιο εστιατόριο: Η αγγλική κουζίνα δεν φημίζεται για τη νοστιμιά της, ίσως γι’ αυτό στο Λονδίνο θα βρείτε χιλιάδες ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά, κινέζικα, ινδικά και βεβαίως ελληνικά εστιατόρια.

4η ημέρα: Λονδίνο - Ελεύθερη μέρα για Αγορές, Επισκέψεις σε Μουσεία & Βόλτα στα Πάρκα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Hμέρα ελεύθερη. Το πρόβλημα δεν είναι τί να κάνετε σήμερα, αλλά τί να προκάνετε! Κάντε έναν περίπατο για να νιώσετε την αίσθηση της όασης στο κέντρο της πόλης σε ένα από τα πολλά καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου: στο Hyde Park, το Kensington Gardens, στο Regents Park με τον Ζωολογικό Κήπο ή στο St James Park..

Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη με τόσα μουσεία και τόσες σημαντικές πινακοθήκες. Από τη νέα Millennium Bridge βρεθείτε στην πινακοθήκη Tate Modern (δωρεάν είσοδος), που περιλαμβάνει έργα του Τζάκσον Πόλοκ, του Άντι Γουόρχολ και άλλων μοντέρνων. Θαυμάστε έργα από Ρενουάρ μέχρι Ραφαήλ στην Εθνική Πινακοθήκη, επισκεφθείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (δωρεάν είσοδος), το Μουσείο Βικτώριας και Αλβέρτου, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τυσό (Μadame Tussauds), το Μουσείο Επιστημών (Science Museum) με δωρεάν είσοδο, και άλλα.

Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε την ημέρα σας σε αγορές! Το Λονδίνο έχει τα περισσότερα καταστήματα διεθνών σχεδιαστών από το Παρίσι. Από τη Marble Arch στα δυτικά, μέχρι τη High Holborn στα ανατολικά, η Οxford Street εκτείνεται σε 2,5 χιλιόμετρα με πάνω από 300 καταστήματα, σχηματίζοντας ίσως τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του κόσμου. Τα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, όπως τα Selfridges, Harrods, Harvey Nichols και το πασίγνωστο Marks & Spencer θα σας προσφέρουν τα πάντα σε λογικές τιμές. Στην κομψή Bond Street του αρχοντικού Mayfair θα βρείτε καταστήματα γνωστών σχεδιαστών (Prada, Chanel, Dior, Jimmy Choo), καθώς και γκαλερί με έργα τέχνης (εκεί βρίσκονται και οι γνωστοί οίκοι δημοπρασιών Sotheby’s). Στην Regent Street θα βρείτε το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamleys, τα πολυκαταστήματα Liberty, κά. Στην Jermyn Street θα βρείτε αντρική ένδυση. Για πιο trendy ατμόσφαιρα βρεθείτε στην Carnaby Street, το στέκι των νέων ταλέντων της μόδας και του design. Στο Νotting Hill θα βρείτε ασυνήθιστα και vintage ρούχα, σπάνιες αντίκες, σε μια πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Στο Knightsbridge είναι το θρυλικό Harrods που είναι από μόνο του αξιοθέατο, μπορεί να υποδεχτεί 300.000 πελάτες τη μέρα! Στο κεντρικό Λονδίνο τα περισσότερα μαγαζιά ανοίγουν στις 10.00 και κλείνουν στις 19.00 τις καθημερινές και λίγο νωρίτερα τα Σάββατα, ενώ τις Κυριακές ανοίγουν αργότερα.

Tο βράδυ βρεθείτε στο West End και απολαύστε κάποιο από τις δεκάδες εντυπωσιακά μιούζικαλς! Μην ξεχνάτε ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο αξίζει μόνο και μόνο για να παρακολουθήσετε ένα musical! Όπως ο ‘Billy Elliot’, ‘Wicked’, ‘Jersey Boys’, τα διαχρονικά ‘Phantom of the Opera’, ‘Lion King’, ‘Les Miserables’, ‘Mamma Mia’, ‘Thriller’, κά. Παντομίμες και οικογενειακές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί ειδικά για την περίοδο αυτή. Οι τιμές κυμαίνονται από 30-85 αγγλικές λίρες, αναλόγως των θέσεων. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής στη Λέστερ Σκουέρ.

5η ημέρα: Λονδίνο - Επίσκεψη στο Γραφικό Χωριό & το Κάστρο του Γουίνζορ - Αθήνα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα μεταφερθούμε λίγο έξω από το Λονδίνο, στο Γουίνζορ για να γνωρίσουμε τη μόνιμη κατοικία, τα τελευταία 900 χρόνια, της Βασιλικής οικογένειας. Κτισμένο το πανέμορφο χωριό στις όχθες του Τάμεση, διατηρεί αναλλοίωτη την αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, ενώ το επιβλητικό Κάστρο δεσπόζει στο χώρο. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας, το παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου.

Xρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα και τέλος του μεστού σε εντυπώσεις ταξιδιού στη γοητευτική παγκοσμιούπολη του Λονδίνου!

Τιμοκατάλογος
ΗμέρεςΑναχωρήσειςAirlineΞενοδοχείαΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδιά
5M / 4N16/04/2020
17/04/2020
18/04/2020
British AirwaysRoyal National 3*568 €788 €378 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*628 €948 €428 €
16/04/2020
17/04/2020
21/04/2020
Aegean AirlinesRoyal National 3*618 €850 €428 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*728 €1080 €458 €
23/04/2020British AirwaysRoyal National 3*568 €788 €378 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*720 €1080 €428 €
4Μ / 3Ν01/04/2020British AirwaysRoyal National 3*465 €670 €348 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*568 €838 €438 €
29/04/2020Royal National 3*528 €720 €378 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*598 €888 €458 €
5Μ / 4Ν29/04/2020Aegean AirlinesRoyal National 3*628 €848 €398 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*728 €1110 €458 €
22/05/2020British AirwaysRoyal National 3*498 €715 €358 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*688 €1120 €458 €
4Μ / 3Ν05/06/2020Royal National 3*388 €558 €298 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*518 €778 €398 €
5Μ / 4Ν04/06/2020Royal National 3*500 €715 €378 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*658 €1028 €458 €
Aegean AirlinesRoyal National 3*588 €800 €398 €
Ηoliday Inn Bloomsbury 4*748 €1098 €458 €

 

Παρατηρήσεις• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 175 €.
• 1 ή 2 παιδιά κάτω των 11 ετών σε καναπέ κρεβάτι (μαζί με 2 ενήλικες)

 

Πτήσεις

16–20/4/20 (5 ημέρες) BA 631 08.00-10.05 Αθήνα - Λονδίνο (LHR)/BA 634 19.25 – 01.05* Λονδίνο (LHR)- Αθήνα
16-20/4/20 (5 ημέρες) A3 600 09.05–11.10 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / Α3 609 22.15-03.50* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
17–21/4/20 (5 ημέρες) BA 639 13.50-15.45 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 19.25-01.05* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
17- 21/4/20 (5 ημέρες) A3 600 09.05–11.10 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / Α3 609 22.15-03.50* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
18–22/4/20 (5 ημέρες) BA 639 13.30-15.25 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 19.25-01.05* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
21-25/4/20 (5 ημέρες) A3 600 09.05–11.10 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / Α3 609 22.15-03.50* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
23-27/4/20 (5 ημέρες) BA 631 08.00-10.05 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 19.25-01.05* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
29/4-02/5/20 (4 ημέρες) ΒΑ 631 08.00-10.00 Αθήνα - Λονδίνο (LHR)/ΒΑ 634 21.00-02.30* Λονδίνο (LHR)- Αθήνα
29/4-03/5/20 (5 ημέρες) A3 600 09.00-11.10 Αθήνα - Λονδίνο (LHR)/A3 609 22.15-03.55* Λονδίνο (LHR)- Αθήνα
01-04/5/20 (4 ημέρες) ΒΑ 639 13.50-15.45 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 21.00-02.30* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
22-26/5/20 (5 ημέρες) BA 631 08.00-10.00 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 21.00-02.30* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
26-30/5/20 (5 ημέρες) BA 631 08.00-10.00 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 21.00-02.30* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
04-08/6/20 (5 ημέρες) BA 631 08.00-10.00 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 21.00-02.30* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
05-08/6/20 (4 ημέρες) BA 639 13.50-15.45 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / BA 634 21.00-02.30* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
04-08/6/20 (5 ημέρες) A3 600 09.00-11.10 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / A3 609 22.15-03.55* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα
17-21/6/20 (5 ημέρες) A3 600 09.00-11.10 Αθήνα - Λονδίνο (LHR) / A3 609 22.15-03.55* Λονδίνο (LHR) - Αθήνα

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα - Λονδίνο - Αθήνα με τη Βritish Airways & Aegean (σε οικονομικό ναύλο).
 • 1 βαλίτσα 20 κιλών κατ’άτομο+ 1 χειραποσκευή 8 κιλών κατ’ άτομο.
 • 3 ή 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*.
 • Πρόγευμα αγγλικό καθημερινά.
 • Μεταφορές αεροδρόμιο - ξενοδοχείο - αεροδρόμιο.
 • Πανοραμική Ξενάγηση πόλης & Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο (στα ελληνικά εκθέματα, δωρεάν είσοδος).
 • Εκδρομή στην πόλη και Κάστρο του Γουίνζορ.
 • Oλοήμερη Κρουαζιέρα στον Τάμεση μέχρι και το Γκρήνουιτς (περιλαμβάνεται το εισιτήριο με ολοήμερη ισχύ hop on – hop off) με τη συνοδεία Έλληνα ξεναγού στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης κατά μήκος του Τάμεση (στις αναχ. 18/4 και 01/5 δεν περιλαμβάνεται η κρουαζιέρα στον Τάμεση).
 • Έλληνας ξεναγός και τοπικός αντιπρόσωπος του Γραφείου μας.
 • Χάρτης και πολυσέλιδο πληροφοριακό φυλλάδιο για το Λονδίνο.
 • Ασφάλεια ατυχημάτων, αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 175 με Βritish Αirways / Αegean.
 • Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, κάστρα (η είσοδος στο Γουίνζορ πληρώνεται τοπικά εφόσον θελήσετε να μπείτε στο κάστρο, περίπου 20 λίρες κατ’άτομο).
 • Γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
Σημειώσεις

 • Όλες οι τιμές είναι τιμές πακέτου κατ' άτομο για όλες τις ημέρες.
 • Το πρόγραμμα για το ταξίδι στο Λονδίνο είναι ενδεικτικό και η σειρά των ξεναγήσεων και των εκδρομών μπορεί να διαφοροποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγραμματος, χωρίς να υπάρχει καμία παράλειψη των προσφερόμενων υπηρεσιών.
 • Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει επιτόπου επαρκής συμμετοχή.
 • Οι φόροι αεροδρομίου και ο επίναυλος καυσίμων ενδέχεται να αλλάξουν έως και δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση, στην περίπτωση πετρελαϊκής κρίσης και επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
 • Οι παιδικές τιμές αναφέρονται σε παιδιά κάτω των 11 ετών που μοιράζονται το δωμάτιο μαζί με 2 ενήλικες, σε πρόσθετο κρεβάτι. Προσοχή, Το τρίτο κρεβάτι στα τρίκλινα δωμάτια είναι πρόσθετο στον χώρο του δίκλινου δωματίου συνήθως και δίδεται για να τακτοποιούνται τα παιδιά, οπότε η άνεση του δωματίου δεν είναι ανάλογη του δίκλινου. Τα μονόκλινα δωμάτια συνήθως είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα κανονικά δίκλινα δωμάτια.
 • Οι υπολογισθέντες ειδικοί ομαδικοί ναύλοι δεν δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής πτήσης, ημερομηνίας αναχώρησης ή επιστροφής, ή ενδιάμεσου σταθμού.
 • Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται γενικά μετά τις 15.30 και παραδίδονται πριν τις 11.00, την ημέρα της αναχώρησης.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ ! Όλα τα ξενοδοχεία ζητούν με την άφιξή σας, κάποιο ποσό ως εγγύηση για τη χρήση του τηλεφώνου, βίντεο, μίνι-μπαρ, κλπ. από το δωμάτιο σας (περίπου 50 αγγλικές λίρες τη διαν/ση). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα.
 • Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που προαναφέρθηκαν και εκείνων που αναφέρονται στην εξοφλητική απόδειξη πώλησης, με βάση το τελικό ενημερωτικό πρόγραμμα της εκδρομής σας.
 • Φροντίστε έγκαιρα για την προμήθεια συναλλάγματος σε αγγλικές λίρες από την τράπεζα πριν την αναχώρηση.
 • Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε adaptor - οι πρίζες είναι τριπολικές στην Αγγλία - για την φόρτιση των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών σας συσκευών, κινητών, κά.

16/04/2020
17/04/2020
18/04/2020
21/04/2020
23/04/2020
29/04/2020
01/05/2020
22/05/2020
04/06/2020
05/06/2020
17/06/2020
26/06/2020

X

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με

  GDPR : Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τους πελάτες μας θα ελέγχονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την εταιρία Filippis Tours, για τους σκοπούς εκτέλεσης των συναλλαγών με τους πελάτες μας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτούς. Επιπρόσθετα, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνδεδεμένες εταιρείες του Υπευθύνου Επεξεργασίας και μόνο υπό τις οδηγίες του τελευταίου.