ΑΠΟ 605€  8 Ημέρες

Ταξίδι στην Καππαδοκία

Ταξίδι στην Καππαδοκία : Μάιος - Οκτώβριος 2024 (Εκτός Πάσχα)

Το Filippis Tours σας καλωσορίζει σε ένα πολιτιστικό ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, συναισθήματα αλλά και υπέροχα τοπία. Ένα οδοιπορικό, σε χώρους άρρηκτα συνδεδεμένους με τους Έλληνες και τον ελληνικό πολιτισμό, που θα σας συγκλονίσει!


Εκδρομή στη Σμύρνη στο Παμούκαλε και στην Καππαδοκία, Διακοπές στην Καππαδοκία.

Παμούκαλε... ένα φυσικό φαινόμενο, μοναδικό στον κόσμο. Μια ολόκληρη πλαγιά «ντυμένη στο βαμβάκι» αποδεικνύει περίτρανα ότι ο πιο εμπνευσμένος καλλιτέχνης, είναι η ίδια η φύση. Το Παμούκαλε σημαίνει στην τουρκική γλώσσα «κάστρα από βαμβάκι» και είναι ένα από τα σήματα κατατεθέντα της τουριστικής Τουρκίας και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μνημείων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Η Καππαδοκία... το σεληνιακό τοπίο της Τουρκίας... είναι μια ξεχωριστή περιοχή και απετέλεσε κατοικία πολλών λαών και σταθμό πολλών σημαντικών γεγονότων. Ο επισκέπτης μαγεύεται από την ιστορική της κληρονομιά, καθώς και από το φυσικό τοπίο της. Η ιστορική σημασία της περιοχής είναι μεγάλη, αφού η Καππαδοκία ήταν από τις πρώτες περιοχές που αγκάλιασαν το Χριστιανισμό και πολλοί κάτοικοί της κατέφευγαν στις εκκλησίες αυτές για να προσευχηθούν κρυφά.

Το Ικόνιο είναι η Μέκκα της Τουρκίας. Υπήρξε σημαντικό κέντρο του μικρασιατικού ελληνισμού και αποτελούσε πόλη με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Οι περίπου ένα εκατομμύριο κάτοικοί του διακατέχονται από έντονη θρησκευτικότητα, καθιστώντας το Ικόνιο πολύ διαφορετική πόλη από τις υπόλοιπες τουρκικές. Τα καταστήματα εστίασης δεν σερβίρουν αλκοόλ, το οποίο όμως μπορείς να προμηθευτείς από καταστήματα και να το καταναλώσεις σε ιδιωτικούς χώρους, οι περισσότερες γυναίκες φορούν μαντίλα και φυσικά το χοιρινό κρέας είναι ανύπαρκτο.

Γεμάτη εικόνες και συναισθήματα είναι η Σμύρνη. Τόσο πολλές και τόσο αντιθετικές μεταξύ τους, που είναι σαν να συμπυκνώνεται εδώ πέρα όλο το «είναι» της Τουρκίας, ακριβώς στο σημείο εκείνο όπου η Δύση συναντά την Ανατολή. Σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι τόσο εντός και εκτός της πόλης, η Σμύρνη φαίνεται πως διαγράφει μια δική της πορεία εντός της Τουρκίας. Καφέ, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια γεμάτα κόσμο, σπουδαία μνημεία, αγάλματα και γλυπτά της παραλίας, στενά και στους κεντρικούς δρόμους της ωραίας γειτονιάς, που το πρωί είναι γεμάτοι εμπορικά καταστήματα και το βράδυ, φαγάδικα μπαρ. Η δε σμυρνιώτικη κουζίνα δε χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς πολλά από τα φαγητά της πόλης, είναι γνωστά κι εδώ, από τους πρόσφυγες που τα έφεραν μαζί τους το 1922.

Οι σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι, οι ναοί, και οι κρυμμένες πολιτείες συνθέτουν μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας για το ένδοξο παρελθόν που άφησε ατράνταχτες αποδείξεις για τους νεότερους. Ένα ταξίδι που θα ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα και θα προκαλέσει συγκίνηση σε όσους το ακολουθήσουν.

ΑΠΟ 605€  8 Ημέρες
23/05/2024
27/06/2024
11/07/2024
25/07/2024
09/08/2024
22/08/2024
05/09/2024
19/09/2024
10/10/2024

1η ημέρα Αθήνα – Κομοτηνή
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με το πούλμαν με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Κομοτηνή – Δαρδανέλια – Εσκισεχίρ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση από την Κομοτηνή για τα σύνορα. Αφού περάσουμε τις τελωνειακές διατυπώσεις θα συνεχίσουμε προς την Καισάνη και καθοδόν λίγο μετά την Καλλίπολη θα περάσουμε την νέα γέφυρα των Δαρδανελίων και θα κατευθυνθούμε για το Εσκισεχίρ όπου ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο θα δούμε τα κυριότερα μνημεία της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Εσκισεχίρ – Γόρδιο – Άγκυρα – Καππαδοκία
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Γόρδιο (σήμερα Polatli). Είναι το σημείο που ο Μέγας Αλέξανδρος έκοψε τον Γόρδιο δεσμό. Θα κάνουμε μία περιήγηση με τον ξεναγό μας και θα συνεχίσουμε για την Άγκυρα η οποία έγινε πρωτεύουσα της Τουρκίας το 1923 από τον Κεμάλ. Το 1930 μετονομάστηκε σε Ankara, ενώ μέχρι τότε συνηθιζόταν το Engürije. Θα κάνουμε με το πούλμαν μία γνωριμία με τα κυριότερα κτήρια στο κέντρο της πόλης. Μετά την Άγκυρα θα σταματήσουμε στην Αλμυρά Λίμνη όπου θα απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα. Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Καππαδοκία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Καππαδοκία – Κόραμα – Πασαμπάχ - Μαλακοπή – Καρβάλη
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η σημερινή ημέρα θα αρχίσει με ξενάγηση από το ανοιχτό μουσείο του Κοράματος με τις υπόσκαφες εκκλησίες με τα έντονα παλαιοχριστιανικά στοιχεία και αγιογραφίες που χρονολογούνται από τον 8ο-13ο αιώνα. Οι ηφαιστιογενείς πέτρες λαμβάνουν περίεργα σχήματα σε μια κοιλάδα γεμάτη από εκκλησίες και υπόγεια περάσματα μέσα από τα βράχια που οδηγούν μέσα από διακλαδώσεις σε μοναστήρια και εκκλησίες όπως είναι το Μοναστήρι των Καλογριών, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου (όπου συνέγραψε τους κανόνες της εκκλησίας), το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης κλπ Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Πασάμπαγ όπου θα θαυμάσουμε τους ομορφότερους σχηματισμούς της Καππαδοκίας, τους οποίους οι ντόπιοι αποκαλούν «Νεραϊδοκαμινάδες».

Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε και θα αναχωρήσουμε για την ΜΑΛΑΚΟΠΗ, μία από τις υπόγειες πολιτείες που κατασκεύασαν οι πρόγονοι μας για να προστατεύονται από τους επιδρομείς. Εκεί θα δούμε και την επιβλητική εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, όπου πρίν μερικά χρόνια τέλεσε Εσπερινό ο Πατριάρχης μας. Αμέσως μετά αναχωρούμε για την Καρβάλη (Guzelgurt σήμερα) να την γνωρίσουμε αλλά και να επισκεφτούμε ένα πολύ μεγάλο προσκύνημα. Την εκκλησία που λειτουργούσε κάποτε ο Άγιος Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός. Σήμερα είναι τζαμί και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα Καππαδοκία – Σινασός – Καισάρεια – Προκόπι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Σινασό, παλιά ελληνική συνοικία, οι κάτοικοι της οποίας ήταν έμποροι χαβιαριού στην Κωνσταντινούπολη. Στη Σινασό θα δούμε την πλατεία με το Ελληνικό Σχολείο, το Παρθεναγωγείο, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά σπίτια. Θα συνεχίσουμε για την πατρίδα του Μεγάλου Βασιλείου την Καισάρεια. Θα περιηγηθούμε στην πόλη και στην κλειστή της αγορά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Προκόπι όπου θα ξεναγηθούμε στον παλιό οικισμό «Kayakapı» στον οποίο ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος έζησε και αναπαύθηκε. Θα δούμε το σπίτι του Άγιου και την εκκλησία που του αφιερώθηκε. Μετά την ξενάγησή μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση

6η ημέρα Καππαδοκία – Προύσα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και πρωινή αναχώρηση με προορισμό την Προύσα της Βιθυνίας, την «Πράσινη» Προύσα λόγω των πολυάριθμων πάρκων της και του πράσινου τοπίου που την περιβάλλει. Η παλιά Προύσα ξεπροβάλλει μπροστά μας γοητευτική με τα γραφικά σπίτια, όπου θα επισκεφτούμε το Μαυσωλείο του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Osman και του γιου του Orhan μνημείο της UNESCO, τον επιβλητικό πύργο του ρολογιού και το «μπαλκόνι του Μεγάλου Αλεξάνδρου απ’ όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της πόλης.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ουλού Τζαμί (Ulu Cami) το μεγαλύτερο τζαμί στην Προύσα το οποίο αποτελεί ορόσημο της πρώιμης οθωμανικής αρχιτεκτονικής, με αρκετά στοιχεία από την αρχιτεκτονική των Σελτζούκων, το Πράσινο Τζαμί (Yesil Cami), τους τάφους μνημεία των Χατζηδιαβάτη και Καραγκιόζη, το σπίτι του Καραγκιόζη , τη Σκεπαστή Αγορά (Kapalı Çarşı) και την Αγορά Μεταξωτών (Koza Han). Στον ελεύθερο χρόνο μας θα έχουμε την δυνατότητα για αγορές καθώς επίσης και να γευτούμε το φημισμένο «Ισκεντέρ Κεμπάπ» για το οποίο είναι διάσημη η Προύσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα Προύσα – Κομοτηνή
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με προορισμό τα σύνορα περνώντας από την καινούργια γέφυρα των Δαρδανελίων. Συνεχίζουμε προς τα σύνορα και μετά από τις τελωνειακές διαδικασίες, άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα Κομοτηνή - Αθήνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την Αθήνα.

« Ταξίδια Στην Ευρώπη : Ταξίδι στην Καππαδοκία »

 

 

ΗμέρεςΞενοδοχείαΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινο
8Μ / 7ΝΚομοτηνή(2) : Chris & Eve Α’ κατηγορίας
Εσκισεχίρ(1) : Ξενοδοχείο 4* ή 5*
Καππαδοκία(3) : Ξενοδοχείο 4* ή 5*
Προύσα(1) : Ξενοδοχείο 4* ή 5*
23/05/2024
27/06/2024
11/07/2024
25/07/2024
09/08/2024
22/08/2024
05/09/2024
19/09/2024
10/10/2024
605 €690 €

 

Παρατηρήσεις• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο.
• Η ροή των ημερήσιων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

 

Περισσότερες προτάσεις για εναλλακτικά ταξίδια:  Πανόραμα ΙορδανίαςΚων/πόλη Οδικώς,  Κων/πόλη Αεροπορικώς,

 • Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία ή παρόμοια 
 • Δύο (2) Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή A’ κατηγορίας
  Web Site : https://www.chris-eve.com/
 • Μία(1) Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* ή 5* στο Εσκίσεχιρ
 • Τρείς(3) Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ή 5* στην Καππαδοκία
 • Μία(1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*στην Προύσα
 • Πρόγευμα καθημερινά
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο στο Εσκίσεχιρ ( 1 δείπνο )
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο στην Καππαδοκία ( 3 δείπνα )
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο στην Προύσα ( 1 δείπνο ) 
 • Δημοτικούς φόρους σε όλα τα ξενοδοχεία 
 • Μεταφορές , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν και ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης , ταξιδιωτική ασφάλιση & ασφάλιση covid-19 για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Έμπειρος Συνοδός/Αρχηγός του γραφείου μας για όλη την διάρκεια της εκδρομής .

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
 • Ποτά κατά την διάρκεια των δείπνων.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.
 • Αστυνομική ταυτότητα τελευταίας 15ετίας ή Διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την είσοδο στην Τουρκία απαραίτητα.

Πρόγραμμα

1η ημέρα Αθήνα – Κομοτηνή
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με το πούλμαν με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Κομοτηνή – Δαρδανέλια – Εσκισεχίρ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση από την Κομοτηνή για τα σύνορα. Αφού περάσουμε τις τελωνειακές διατυπώσεις θα συνεχίσουμε προς την Καισάνη και καθοδόν λίγο μετά την Καλλίπολη θα περάσουμε την νέα γέφυρα των Δαρδανελίων και θα κατευθυνθούμε για το Εσκισεχίρ όπου ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο θα δούμε τα κυριότερα μνημεία της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Εσκισεχίρ – Γόρδιο – Άγκυρα – Καππαδοκία
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Γόρδιο (σήμερα Polatli). Είναι το σημείο που ο Μέγας Αλέξανδρος έκοψε τον Γόρδιο δεσμό. Θα κάνουμε μία περιήγηση με τον ξεναγό μας και θα συνεχίσουμε για την Άγκυρα η οποία έγινε πρωτεύουσα της Τουρκίας το 1923 από τον Κεμάλ. Το 1930 μετονομάστηκε σε Ankara, ενώ μέχρι τότε συνηθιζόταν το Engürije. Θα κάνουμε με το πούλμαν μία γνωριμία με τα κυριότερα κτήρια στο κέντρο της πόλης. Μετά την Άγκυρα θα σταματήσουμε στην Αλμυρά Λίμνη όπου θα απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα. Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Καππαδοκία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Καππαδοκία – Κόραμα – Πασαμπάχ - Μαλακοπή – Καρβάλη
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η σημερινή ημέρα θα αρχίσει με ξενάγηση από το ανοιχτό μουσείο του Κοράματος με τις υπόσκαφες εκκλησίες με τα έντονα παλαιοχριστιανικά στοιχεία και αγιογραφίες που χρονολογούνται από τον 8ο-13ο αιώνα. Οι ηφαιστιογενείς πέτρες λαμβάνουν περίεργα σχήματα σε μια κοιλάδα γεμάτη από εκκλησίες και υπόγεια περάσματα μέσα από τα βράχια που οδηγούν μέσα από διακλαδώσεις σε μοναστήρια και εκκλησίες όπως είναι το Μοναστήρι των Καλογριών, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου (όπου συνέγραψε τους κανόνες της εκκλησίας), το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης κλπ Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Πασάμπαγ όπου θα θαυμάσουμε τους ομορφότερους σχηματισμούς της Καππαδοκίας, τους οποίους οι ντόπιοι αποκαλούν «Νεραϊδοκαμινάδες».

Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε και θα αναχωρήσουμε για την ΜΑΛΑΚΟΠΗ, μία από τις υπόγειες πολιτείες που κατασκεύασαν οι πρόγονοι μας για να προστατεύονται από τους επιδρομείς. Εκεί θα δούμε και την επιβλητική εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, όπου πρίν μερικά χρόνια τέλεσε Εσπερινό ο Πατριάρχης μας. Αμέσως μετά αναχωρούμε για την Καρβάλη (Guzelgurt σήμερα) να την γνωρίσουμε αλλά και να επισκεφτούμε ένα πολύ μεγάλο προσκύνημα. Την εκκλησία που λειτουργούσε κάποτε ο Άγιος Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός. Σήμερα είναι τζαμί και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα Καππαδοκία – Σινασός – Καισάρεια – Προκόπι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Σινασό, παλιά ελληνική συνοικία, οι κάτοικοι της οποίας ήταν έμποροι χαβιαριού στην Κωνσταντινούπολη. Στη Σινασό θα δούμε την πλατεία με το Ελληνικό Σχολείο, το Παρθεναγωγείο, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά σπίτια. Θα συνεχίσουμε για την πατρίδα του Μεγάλου Βασιλείου την Καισάρεια. Θα περιηγηθούμε στην πόλη και στην κλειστή της αγορά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Προκόπι όπου θα ξεναγηθούμε στον παλιό οικισμό «Kayakapı» στον οποίο ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος έζησε και αναπαύθηκε. Θα δούμε το σπίτι του Άγιου και την εκκλησία που του αφιερώθηκε. Μετά την ξενάγησή μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση

6η ημέρα Καππαδοκία – Προύσα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και πρωινή αναχώρηση με προορισμό την Προύσα της Βιθυνίας, την «Πράσινη» Προύσα λόγω των πολυάριθμων πάρκων της και του πράσινου τοπίου που την περιβάλλει. Η παλιά Προύσα ξεπροβάλλει μπροστά μας γοητευτική με τα γραφικά σπίτια, όπου θα επισκεφτούμε το Μαυσωλείο του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Osman και του γιου του Orhan μνημείο της UNESCO, τον επιβλητικό πύργο του ρολογιού και το «μπαλκόνι του Μεγάλου Αλεξάνδρου απ’ όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της πόλης.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ουλού Τζαμί (Ulu Cami) το μεγαλύτερο τζαμί στην Προύσα το οποίο αποτελεί ορόσημο της πρώιμης οθωμανικής αρχιτεκτονικής, με αρκετά στοιχεία από την αρχιτεκτονική των Σελτζούκων, το Πράσινο Τζαμί (Yesil Cami), τους τάφους μνημεία των Χατζηδιαβάτη και Καραγκιόζη, το σπίτι του Καραγκιόζη , τη Σκεπαστή Αγορά (Kapalı Çarşı) και την Αγορά Μεταξωτών (Koza Han). Στον ελεύθερο χρόνο μας θα έχουμε την δυνατότητα για αγορές καθώς επίσης και να γευτούμε το φημισμένο «Ισκεντέρ Κεμπάπ» για το οποίο είναι διάσημη η Προύσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα Προύσα – Κομοτηνή
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με προορισμό τα σύνορα περνώντας από την καινούργια γέφυρα των Δαρδανελίων. Συνεχίζουμε προς τα σύνορα και μετά από τις τελωνειακές διαδικασίες, άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα Κομοτηνή - Αθήνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

« Ταξίδια Στην Ευρώπη : Ταξίδι στην Καππαδοκία »

 

 

ΗμέρεςΞενοδοχείαΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινο
8Μ / 7ΝΚομοτηνή(2) : Chris & Eve Α’ κατηγορίας
Εσκισεχίρ(1) : Ξενοδοχείο 4* ή 5*
Καππαδοκία(3) : Ξενοδοχείο 4* ή 5*
Προύσα(1) : Ξενοδοχείο 4* ή 5*
23/05/2024
27/06/2024
11/07/2024
25/07/2024
09/08/2024
22/08/2024
05/09/2024
19/09/2024
10/10/2024
605 €690 €

 

Παρατηρήσεις• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο.
• Η ροή των ημερήσιων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

 

Περισσότερες προτάσεις για εναλλακτικά ταξίδια:  Πανόραμα ΙορδανίαςΚων/πόλη Οδικώς,  Κων/πόλη Αεροπορικώς,

Περιλαμβάνονται
 • Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία ή παρόμοια 
 • Δύο (2) Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή A’ κατηγορίας
  Web Site : https://www.chris-eve.com/
 • Μία(1) Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* ή 5* στο Εσκίσεχιρ
 • Τρείς(3) Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ή 5* στην Καππαδοκία
 • Μία(1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*στην Προύσα
 • Πρόγευμα καθημερινά
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο στο Εσκίσεχιρ ( 1 δείπνο )
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο στην Καππαδοκία ( 3 δείπνα )
 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο στην Προύσα ( 1 δείπνο ) 
 • Δημοτικούς φόρους σε όλα τα ξενοδοχεία 
 • Μεταφορές , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν και ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης , ταξιδιωτική ασφάλιση & ασφάλιση covid-19 για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Έμπειρος Συνοδός/Αρχηγός του γραφείου μας για όλη την διάρκεια της εκδρομής .

Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
 • Ποτά κατά την διάρκεια των δείπνων.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.
 • Αστυνομική ταυτότητα τελευταίας 15ετίας ή Διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την είσοδο στην Τουρκία απαραίτητα.