Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, αυτή τη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.

Εκδρομή Καλάβρυτα – Ναύπακτος

Εκδρομή Καλάβρυτα - Ναύπακτος : Ιανουάριος 2023

75

2 Ημέρες

Εκδρομή Καλάβρυτα – Ναύπακτος

Εκδρομή Καλάβρυτα - Ναύπακτος : Ιανουάριος 2023

Καλάβρυτα, ένας προορισμός για όσους συνδυάζουν την αγάπη για τη φύση με τη ρομαντική διάθεση. Στη Ναύπακτο ο χρόνος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Αυτά που πέρασαν και αυτά που υπάρχουν συμπυκνώνονται σε πολύχρωμες εικόνες, από τις οποίες το μάτι δεν «ξεκολλά»…


, ,

Εκδρομές στην ΕλλάδαΚαλάβρυταΠακέτα ΕσωτερικούΠελοπόννησος

Ταξίδια στην Ελλάδα.... Εκδρομές στην Ελλάδα.... Διακοπές στην Ελλάδα.... Εκδρομή Καλάβρυτα - Ναύπακτος

Τα Καλάβρυτα είναι μια από τις πιο φημισμένες επιλογές για χαλάρωση και ξεγνοιασιά καθώς έχουν πλούσια ιστορία και φύση. Οπουδήποτε και να κοιτάξεις θα αντικρύσεις ένα ονειρικό τοπίο από λιθόκτιστα σπίτια, πεζόδρομους, μικρές πλατείες και γραφικά μαγαζιά κάτω από τα πλατάνια. 

Η Ναύπακτος είναι παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας στον Κορινθιακό κόλπο. Είναι χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και στις εκβολές του ποταμού Μόρνου, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νομού. Αποτελεί μία από τις αρχαιότερες ελληνικές πόλεις που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Αυτό επιβεβαιώνεται από την άρτια οχύρωσή της, η οποία ξεκινά από το λιμάνι, συνεχίζεται με τρία αλλεπάλληλα τείχη και καταλήγει στο κάστρο. Έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός!

 

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, για να απολαύσουμε τον πρωινό καφέ με φόντο τα χιονισμένα τοπία. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το Μέγα Σπήλαιο. Νωρίς το μεσημέρι θα βρεθούμε στην ιστορική κωμόπολη για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά η διαδρομή μας προς την πόλη των Πατρών, όπου θα έχουμε και την τελευταία μας στάση για τον απογευματινό καφέ, πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία Γριμπόβου στην πόλη της Ναυπάκτου. Τακτοποίηση, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στο γραφικό λιμανάκι με το κάστρο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό και μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην περιοχή Σκάλα, έξι μόνο χιλιόμετρα από την πόλη της Ναυπάκτου, με μοναδική θέα προς την Αχαϊκή πρωτεύουσα και την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το όμορφο Γαλαδίξι, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί πορεία προς την Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, άφιξη το βράδυ. Τέλος του προγράμματος «Εκδρομή στα Καλάβρυτα».

Τιμοκατάλογος

« Εκδρομές στην Ελλάδα, Ταξίδια στην Ελλάδα : Εκδρομή ΚαλάβρυταΝαύπακτος »

 

ΗμέρεςΞενοδοχείαΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
2Μ/ 1ΝΞενοδοχείο 3*28/01/202375 €95 €65 €

 

Παρατηρήσεις
 • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο.
 • Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς
Περιλαμβάνονται

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
 • Διαμονή, (1 ή 2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Lepanto Beach 3*.
 • Ένα ή δύο πρωινά σε μπουφέ.
 • Αρχηγός – Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.
Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων, ποτά γευμάτων, αχθοφορικά.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
Σημειώσεις

 • Όλες οι τιμές είναι τιμές πακέτου κατ’ άτομο για όλες τις ημέρες.
 • H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

28/01/2023

X

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με  GDPR : Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τους πελάτες μας θα ελέγχονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την εταιρία Filippis Tours, για τους σκοπούς εκτέλεσης των συναλλαγών με τους πελάτες μας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτούς. Επιπρόσθετα, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνδεδεμένες εταιρείες του Υπευθύνου Επεξεργασίας και μόνο υπό τις οδηγίες του τελευταίου.