Κωνσταντινούπολη – Πάσχα

Κωνσταντινούπολη – Πάσχα

Πάσχα στην Πόλη, στο στολίδι του Βόσπορου ένα ταξίδι στην Αγία Σοφία, Φανάρι, Ντολμά Μπαχτσέ, Ταξίμ, Πριγκιπόννησα, Πέργαμος …


,

Τουρκία Πακέτα Εξωτερικού

Πρόγραμμα

1η ημέρα: 13/04 Μ.Παρασκευή
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο, άφιξη στην Πόλη. επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλταν Αχμετ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο σε εστιατόριο (επιλογή και νηστίσιμο γεύμα).

2η ημέρα: 14/04 Μ.Σάββατο
Πρωινό και ελεύθερη μέρα ή προαιρετική μετάβαση στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Γεύμα σε γραφική παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη. Επίσκεψη στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για τα ψώνια σας. Το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση σε εκκλησία σε προάστιο της Κων/πολης. Θα ακολουθήσει προαιρετικό αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 15/04 Κυριακή του Πάσχα
Πρωινό και επίσκεψη και ξενάγηση στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Συνεχίζουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη δεύτερη ανάσταση και στην εκκλησία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλλει ο Ακάθιστος Ύμνος. Επίσκεψη σε εργοστάσιο δερματίνων ειδών. Στην συνέχεια θα διασχίσουμε τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Πασχαλινό γεύμα. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 16/04 Δευτέρα του Πάσχα
Πρωινό και ελέυθερη μέρα στη διάθεση σας. Απολαύστε μία βόλτα στο γραφικό πεζόδρομο του Πέραν. Εκεί βρίσκονται οι εκκλησίες της Αγ.Τριάδος και της Παναγίας. Δοκιμάστε τα καταπληκτικά προφιτερόλ στην Pastisserie του «Inci» και ψωνίστε τα περίφημα λουκούμια του Χατζήμπεκίρ.

5η ημέρα: 17/04 Τρίτη του Πάσχα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Τιμοκατάλογος
Ημέρες Ξενοδοχείο Αναχωρήσεις Δίκλινο
4M / 3N Ξενοδοχείο 4* 13/04/2012 330€

 

Ξενοδοχείο – Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο
-Φόροι αεροδρομίων 115€
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγός - Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Κων/πολη με μπουφέ πρωινό
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κων/πολη - Αθήνα
  • Δύο γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων 115€
  • Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο
Σημειώσεις

* Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο για όλες τις ημέρες.
* Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς καμία παράλειψη.
* Οι φόροι αεροδρομίου & ο επίναυλος καυσίμων μπορεί να αλλάξουν έως και δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση σε πιθανή πετρελαϊκή κρίση και επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Μ. Παρασκευή
13/04/2012

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με