Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, αυτή τη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.

Κατάκολο – Θησαυροί της Ανατολής

8 ημέρες

Κατάκολο – Θησαυροί της Ανατολής

Το πολυτελές MSC Poesia θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα «Θησαυροί της Ανατολής» με επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Κατάκολου.


Ένα μοναδικό δρομολόγιο που θα προσεγγίσει το λιμάνι της Σμύρνης, την Κωνσταντινούπολη, το Ντουμπρόβνικ, τη Βενετία, το Μπάρι πριν αποβιβαστούμε στο λιμάνι του Κατάκολου. (Δωρεάν μεταφορά από Αθήνα)


,

Κρουαζιέρες Εξωτερικού

Πρόγραμμα

Κατάκολο, (Αρχ. Ολυμπία), Ελλάδα. Η Ολυμπία ήταν ιερός θρησκευτικός χώρος στον οποίο γίνονταν αθλητικοί αγώνες αφιερωμένοι στον Δία, κατά την διάρκεια των οποίων οι εχθροπραξίες κατέπαυαν. Πολλά από τα αρχαία κτίρια έχουν καταστραφεί αλλά ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τον Ναό του Δία όπως και το αρχαίο στάδιο.

Σμύρνη, Τουρκία. Η Σμύρνη είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας.  Μία από τις αρχαιότερες πόλεις και λιμένες της Μεσογείου.  Ιδρύθηκε περίπου το 3000 π.Χ. και κατοικήθηκε από ελληνικούς πληθυσμούς από την αρχαιότητα μέχρι και το 1922.  Με μια πρώτη ματιά φαίνεται μια μοντέρνα πόλη, αλλά σημάδια του παρελθόντος της εμφανίζονται μπροστά μας σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια ανάμεσα σε ουρανοξύστες και πολυκατοικίες από μπετόν. Στη καρδιά της πόλης μπορείτε να θαυμάσετε απομεινάρια της αρχαίας αγοράς που κτίστηκε κατά τη Ρωμαϊκή περίοδο από τον αυτοκράτορα Μάρκο Αυρήλιο το 178 π.Χ. χώρο πολιτικών συγκεντρώσεων και εκλογικών αναμετρήσεων από τους αντιπροσώπους της Ρωμαϊκής κυβέρνησης αλλά επίσης και κύριο εμπορικό κέντρο.

Κωνσταντινούπολη. Επί 16 αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορική πρωτεύουσα. Σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, γέφυρα Ευρώπης και Ασίας. Η μοναδική ομορφιά της Πόλης και τα μεγαλοπρεπή μνημεία της ξεπροβάλουν στον ορίζοντα καθώς διασχίζουμε το Βόσπορο. Ανεκτίμητη εμπειρία η επίσκεψη στην Αγία Σοφία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία. «Το κόσμημα της Αδριατικής» όπως αποκαλείται φυλάσσεται για περισσότερα από 1000 χρόνια περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά του τείχη. Αριστούργημα αρχιτεκτονικής, με ρωμαϊκές, μεσαιωνικές και αναγεννησιακές επιρροές. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες εποχές.

Βενετία, Ιταλία. Μια από τις ωραιότερες πόλεις στον κόσμο, σύμβολο γοητείας, που ενθουσιάζει τους επισκέπτες κάθε εποχή του χρόνου. Η λιμνοθάλασσα της Βενετίας με τα γραφικά κανάλια και τα αμέτρητα παλάτια της, μαγεύει τον επισκέπτη και θυμίζει περιπλάνηση σε παραμύθι. Επιβάλλεται η βόλτα στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, η επίσκεψη στο Ανάκτορο των Δόγηδων και η βαρκάδα με γόνδολα.

Μπάρι, Ιταλία. Από το λιμάνι του Μπάρι την πρωτεύουσα της Απουλίας και την παλιά του πόλη με τους λιθόστρωτους δρόμους έχουμε τη δυνατότητα μετά από διαδρομή μίας ώρας να βρεθούμε στο γραφικό Alberobello. Το Alberobello είναι γνωστό και σαν η «πρωτεύουσα των τρούλων» εξαιτίας των παραμυθένιων τρούλων του 15ου αιώνα που κοσμούν τα περισσότερα κτήρια της πόλης. Οι χαρακτηριστικοί τρούλοι είναι ένα συναρπαστικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό της περιοχής της Απουλίας, με σχήμα κωνικό και κατασκευασμένοι χωρίς κονίαμα. Περισσότερα από 1500 κτήρια της πόλης έχουν αυτούς τους κωνικούς τρούλους και η πόλη έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής
κληρονομιάς της UNESCO.

 

ΗμέραΛιμάνιΆφιξηΑναχώρηση
1Κατάκολον, (Αρχ. Ολυμπία)-13:00
2Σμύρνη, Τουρκία09:0015:00
3Κωνσταντινούπολη, Τουρκία07:3016:30
4Εν Πλω--
5Ντουμπρόβνικ, Κροατία11:3016:30
6Βενετία, Ιταλία13:0019:00
7Εν Πλω--
8Βενετία, Ιταλία08:3016:30
9Μπάρι, (Απουλία), Ιταλία10:0015:00
10Κατάκολον, (Αρχ. Ολυμπία)08:00-
Τιμοκατάλογος

Οι τιμές σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα για τις αναχωρήσεις του Ιουνίου αρχίζουν από 679€ το άτομο και δεν περιλαμβάνουν τα λιμενικά έξοδα 130€ το άτομο.

Περιλαμβάνονται

 • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
 • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο)
 • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
 • Ασφάλιση αστικής, επαγγελματικής ευθύνης
 • Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ασφάλιση αστικής, επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν Περιλαμβάνονται

 • Λιμενικά & λοιπά έξοδα 130 €
 • Η κατανάλωση ποτών/αναψυκτικών
 • Η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου
 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (SPA)
 • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
 • Χρέωση παροχής υπηρεσιών: Ενήλικες: 80 €, Παιδιά & νέοι από 4 – 14 ετών: 40 €, Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝΤα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο.
Σημειώσεις

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις:

 • Μέχρι 101 ημέρες 50 € το άτομο
 • 100 μέχρι 46 ημέρες 30% της συνολικής αξίας
 • 45 ημέρες ή λιγότερο 100% της συνολικής αξίας

Kάθε Δευτέρα από τις 01/06/2015 έως και τις 09/11/2015

X

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με  GDPR : Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τους πελάτες μας θα ελέγχονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την εταιρία Filippis Tours, για τους σκοπούς εκτέλεσης των συναλλαγών με τους πελάτες μας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτούς. Επιπρόσθετα, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνδεδεμένες εταιρείες του Υπευθύνου Επεξεργασίας και μόνο υπό τις οδηγίες του τελευταίου.