Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, αυτή τη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.

Καρναβάλι Βενετίας – Με Πλοίο

7 ημέρες

Καρναβάλι Βενετίας – Με Πλοίο

Στο καρναβάλι της Βενετίας με το πλοίο … κολομπίνες, αρλεκίνοι και πολλές άλλες στολές με φαντασία θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές!


Ιταλία Πακέτα Εξωτερικού

Πρόγραμμα

Ημέρα 1: Αθήνα - Πάτρα / πλοίο
Αναχώρηση από την Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για την Ανκόνα της Ιταλίας.

Ημέρα 2: Ανκόνα - Βερόνα - Βενετία
Άφιξη στην Ανκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε για τη Βενετία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* (www.russotthotels.com).

Ημέρα 3: Βενετία - ξενάγηση
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέττο για την πλατεία του Αγ. Μάρκου, από όπου θα ξεκινήσει η ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογεί ται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο - γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας θα είναι ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Αργά το απόγευμα επιστροφή με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4: εκδρομή στη Βερόνα & shopping therapy στο Μιλάνο!
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βερόνα την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Εκεί θα δούμε την Ρωμαϊκή αρένα, την δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» (αν υποθέσουμε ό,τι πράγματι υπήρξε) και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Μπορείτε επίσης να επι σκεφτείτε το περίφημο μουσείο Castelvecchio το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων και μία εξαίσια συλλογή μεσαιωνικών πινάκων και πανοπλιών. Επόμενος σταθμός το Μιλάνο την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας με το Ντουόμο, τη Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε και τη θρυλική Σκάλα. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο και ψώνια στα πολυτελή καταστήματα ή για άλλες δραστηριότητες. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

Ημέρα 5: Καρναβάλι Βενετίας & Grand Finale - πυροτεχνήματα
Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως. Αρχικά με το πούλμαν και στη συνέχεια με το παραδοσιακό βαπορέτο, θα φτάσουμε στη «Γαληνοτάτη», που μας περιμένει μασκαρεμένη. Η μέρα είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στη καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων μας περιμένουν. Χαρείτε στη φαντασμαγορικά στολισμένη κε ντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιε- σμένους που κινούνται στα γραφικά στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 6: Βενετία - Ανκόνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για Ανκόνα όπου το σύγχρονο και πολυτελές ταχύπλοο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Επιβίβαση, τακτοποίηση στις καμπίνες & απόπλους.

Ημέρα 7: Πάτρα - Αθήνα
Άφιξη στην Πάτρα και πορεία επιστροφής για την Αθήνα.

Τιμοκατάλογος
ΗμέρεςΞενοδοχείαΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί εώς 12 ετών
7M / 6NRUSSOTT 4*13/02/2015545€695€495€

 

Ξενοδοχεία• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο
• Για τα παιδιά πρόσθετη κλίνη στο δωμάτιο των γονέων του.
Περιλαμβάνονται
 • Αρχηγός Συνοδός του γραφείου μας στο τόπο του προορισμού σας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* στο Μέστρε ή παρόμοιο
 • Εισιτήρια πλοίων ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΠΑΤΡΑ
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα
 • ΦΠΑ
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο
 • Τα γεύματα, ποτά, αναψυκτικά στο πλοίο.
 • Tα έξοδα του πλοιάριου στη Βενετία.
 • Δημοτικός φόρος 3€ κατά άτομο την βραδιά
Σημειώσεις
 • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις.
 • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.
 • Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο.
 • Ο επίναυλος καυσίμων μπορούν να αλλάξουν μέχρι και δύο ημέρες πριν την αναχώρηση λόγω της πετρελαϊκής κρίσης, και επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

13/02 - 19/02/2015

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με