Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, αυτή τη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.

Εκδρομή στην Τήνο

Εκδρομή στην Τήνο : Απρίλιος 2020

258

4 ημέρες

Εκδρομή στην Τήνο

Εκδρομή στην Τήνο : Απρίλιος 2020

Εκδρομή στην Τήνο… Ένα νησί ταυτισμένο με τους προσκυνητές της Μεγαλόχαρης, την Τέχνη και τον Πολιτισμό!


 


ΚυκλάδεςΠακέτα Εσωτερικού

Ταξίδι προσκύνημα... Εκδρομή στην Τήνο!

Τήνος... Βράχοι σμιλεμένοι από τον άνεμο, παραλίες με βαθιά μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές... Ένα νησί που έχει δεκάδες χωριά για να αναδείξει τον αρχιτεκτονικό της πλούτο, μουσεία, ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους, ναούς λατρείας και παλιά λατομεία. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η όψη του νησιού που προσελκύει τουρίστες απ' όλη την Ελλάδα. Η Τήνος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει στον τομέα της διαμονής, της γαστρονομίας, των παραδοσιακών πανηγυριών αλλά και της βραδινής διασκέδασης, απ' οποιοδήποτε άλλο Κυκλαδίτικο νησί.

Πολύ πριν ανακαλυφθεί η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το 1823, η φύση πρόικισε αυτό το νησί με τα πιο όμορφα ακρογιάλια που μπορείτε να συναντήσετε. Όπως αγαπήθηκε από τους κατοίκους της που τη στόλισαν με τα πιο εντυπωσιακά δημιοργήματα, έτσι θα την αγαπήσετε και εσείς με την πρώτη ματιά.

Πρόγραμμα

Μ. Παρασκευή: Αναχώρηση στις 05:45 για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους ( 07:30) για Τήνο. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στη Χώρα. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου στο Ιερό Ναό της Παναγίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο: Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Ακολουθεί το χωριό Βώλακας, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του κτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας το βράδυ και αμέσως μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Κυριακή του Πάσχα: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με μεζέδες, ούζο, κρασί, τσίπουρο στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου και να συνεχιστεί με το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη ακολουθία, τον Εσπερινό της αγάπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Δευτέρα του Πάσχα: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη Χώρα, για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο της επιστροφής νωρίς το μεσημέρι ( 12:45) για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα. Τέλος του προγράμματος «Εκδρομή στην Τήνο».

Τιμοκατάλογος

« Εκδρομές στην Ελλάδα, Ταξίδια στην Ελλάδα : Εκδρομή στην Τήνο »

 

ΗμέρεςΞενοδοχείαΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
4Μ / 3ΝTinos Beach 4*17/04/2020258 €303 €95 €

 

Παρατηρήσεις• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο.
• Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς.
Περιλαμβάνονται

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tinos Beach 4* με πρωινό σε μπουφέ.
 • Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή.
 • Πλούσιο Παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο. Κόκκινα αυγά και κουλούρια.
 • Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, με γλέντι που ξεκινά με μεζέδες, ούζο, τσίπουρο, κρασί, στην πισίνα του ξενοδοχείου, νωρίς το μεσημέρι.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων, ποτά γευμάτων, αχθοφορικά
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο
Σημειώσεις

 • Όλες οι τιμές είναι τιμές πακέτου κατ’ άτομο για όλες τις ημέρες.
 • H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

17/04/2020

X

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με

  GDPR : Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τους πελάτες μας θα ελέγχονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την εταιρία Filippis Tours, για τους σκοπούς εκτέλεσης των συναλλαγών με τους πελάτες μας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτούς. Επιπρόσθετα, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνδεδεμένες εταιρείες του Υπευθύνου Επεξεργασίας και μόνο υπό τις οδηγίες του τελευταίου.