Εκδρομή στην Πόλη – Οδική

6 ημέρες

Εκδρομή στην Πόλη – Οδική

Οδική εκδρομή για Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το στολίδι του Βόσπορου ένα ταξίδι στην Αγία Σοφία, Φανάρι, Ντολμά Μπαχτσέ, Ταξίμ, Πριγκιπόννησα, Πέργαμος …


,

Τουρκία Πακέτα Εξωτερικού

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα - Κομοτηνή
Συγκέντρωση ώρα 07:00 και αναχώρηση με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο ώρα 06.00, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Διασχίζοντας τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Συνεχίζουμε με την περίφημη Μονή της Χώρας τώρα Καχριέ Τζαμί όπου σώζονται άθικτα τα ωραιότερα Βυζαντινά ψηφιδωτά. Γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία και το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλταν Αχμετ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Συνεχίζουμε για επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Γεύμα. Ώρες ελεύθερες στην διάθεσή σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα παραδοσιακό χαμάμ. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη
Πρωινό και ελεύθερη μέρα ή προαιρετική μετάβαση στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Γεύμα σε γραφική παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη μέσω της Κρεμαστής Γέφυρας του Βοσπόρου και βόλτα στα στενά του Βοσπόρου. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη και προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην εκκλησία των Βλαχερνών. Ελεύθερες ώρες στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για τα τελευταία σας ψώνια. Αναχώρηση για την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Καβάλα - Αθήνα
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Τιμοκατάλογος
Ημέρες Ξενοδοχείο Αναχωρήσεις Δίκλινο
6Μ / 5Ν Ξενοδοχείο 4* 295€

 

Ξενοδοχείο – Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο
Περιλαμβάνονται
  • Όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Κων/πολη με μπουφέ πρωινό
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα
  • Δείπνο στο ξενοδοχείο στην Πόλη
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός - Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο
Σημειώσεις

* Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο για όλες τις ημέρες.
* Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς καμία παράλειψη.

13/04 - 18/04/12

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με