Εισιτήρια Hellenic Seaways

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Hellenic Seaways.

Η Hellenic Seaways δραστηριοποιείται στις ελληνικές θάλασσες από το Φεβρουάριο του 1999. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, η οποία με τα 30 πλοία της εξυπηρετεί περισσότερα από 35 λιμάνια στις Κυκλάδες, το Β.Α. Αιγαίο, το Ν.Α Αιγαίο, την Κρήτη, τον Αργοσαρωνικό και τις Σποράδες.

Τα συμβατικά πλοία και τα ταχύπλοα της ακτοπλοϊκής εταιρίας Hellenic Seaways που αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς την Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη, ενώ από το Ηράκλειο έχει δρομολόγια προς Ιο, Πάρο, Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο.
Με τα πλοία της, η εταιρεία εξυπηρετεί τους βασικότερους προορισμούς του Β. Αιγαίου αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά για τα λιμάνια της Ικαρίας, Σάμου, Χίου και Λέσβου. Η εταιρεία με τα δρομολόγια της συνδέει επίσης τα λιμάνια του Αγίου Κωνσταντίνου και του Βόλου με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Στόλος της Hellenic Seaways

Ταχύπλοα: Highspeed 4, Highspeed 5, Highspeed 6, Hellenic Wind
Ταχύπλοα (δεν μεταφέρουν οχήματα): Flyingcat 1, Flyingcat 2, Flyingcat 3, Flyingcat 4, Flyingcat 5, Flyingcat 6, Flying Dolphins
Συμβατικά: Νήσος Χίος, Νήσος Μύκονος, Αριάδνη, Νήσος Ρόδος, Εξπρές Σαντορίνη, Εξπρές Πήγασος, Εξπρές Σκιάθος, Ποσειδών Ελλάς, Άρτεμις, Νεφέλη, Απόλλων Ελλάς
Ro-Ro: Hellenic Trader, Hellenic Sailor, Hellenic Master

Δρομολόγια Hellenic Seaways

Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Άνδρος – Εύδηλος (Ικαρία) – Αγ.Κύρηκος (Ικαρία) – Φούρνοι – Καρλόβασι – Βαθύ (Σάμος) – Χίος – Μυτιλήνη – Πάρος – Νάξος – Ίος – Σαντορίνη (Θήρα) – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Βόλος – Σκιάθος – Γλώσσα – Σκόπελος – Αλόννησος – Αίγινα – Μέθανα – Πόρος – Ύδρα – Σπέτσες – Πόρτο Χέλι – Ερμιόνη.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Hellenic Seaways