Εισιτήρια Golden Star Ferries

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Golden Star Ferries

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το Φεβρουάριο του 2011. Η εταιρία πραγματοποιεί δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας προς την Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και τη Νάξο.

Η Golden Star Ferries είναι μία ακτοπλοϊκή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες προσφέροντας ταξίδια με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια. Το πλοίο Superferry II, το οποίο πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με αφετηρία τη Ραφήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διαθέτει και καμπίνες για φιλοξενία επιβατών με κινητικά προβλήματα, ή για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Επίσης, θα βρείτε για τις εν πλω μετακινήσεις σας ανελκυστήρα, κυλιόμενες σκάλες και για την ευχάριστη παραμονή σας καφετέρια, open bar, κατάστημα, χώρους μη καπνιστών, σαλόνια με αεροπορικού τύπου καθίσματα, αναρρωτήριο, internet Wifi και δορυφορική τηλεόραση σε όλους τους χώρους, αίθουσα Home Cinema, πολυθρόνες μασάζ και γενικά όλες τις ανέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι. Το συμβατικού τύπου Superferry II έχει τη δυνατότητα μεταφοράς μέχρι διακοσίων πενήντα οχημάτων και φιλοξενίας μέχρι 1.630 επιβατών.

Πρόσφατα η ετιαρία ανακοινώσε την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη πλοίου που θα προστεθεί στον στόλο της. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ακτοπλοία από το 2011 με το Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY II, μία περίοδο δύσκολη για την χώρα, με αρχή και σύνθημα της: Άσφάλεια – άνεση – συνέπεια.

Στόλος Golden Star Ferries

F/B Superferry II

Δρομολόγια Golden Star Ferries

Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Golden Star Ferries