Εισιτήρια Aegean Speed Lines

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Aegean Speed Lines

Η Aegean Speed Lines ιδρύθηκε το 2005 με τη συνεργασία του Ομίλου Εταιρειών Ευγενίδη και του Αγγλικού Ομίλου Εταιρειών Sea Containers.
Το 2006, η Aegean Speed Lines άλλαξε τη μετοχική της σύνθεση λόγω αποχώρησης της Sea Containers και στην εταιρία εισήλθε μεγάλος ελληνικός επιχειρηματικός όμιλος, ενώ ο όμιλος Ευγενίδη διατήρησε το σημαντικό μερίδιο μετοχών που κατείχε.

Σήμερα, η Aegean Speed Lines είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου με βασικό χαρακτηριστικό της την μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιβατών και η ανάπτυξη των νησιών.

Με αυτό το στόχο η Aegean Speed Lines καλύπτει από την ίδρυση της τις ανάγκες μεταφορών των Δυτικών Κυκλάδων, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι η προσφορά ποιοτικών λύσεων μεταφοράς επιβατών είναι καταλυτική για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των κατοίκων των νησιών. Οι άνθρωποι της, σκέπτονται και ενεργούν ως επιβάτες, ούτως ώστε να προβλέπουν, να σχεδιάζουν και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε καθημερινή βάση.

Από το 2009, εκτός από τα δρομολόγια Πειραιά – Δυτικών Κυκλάδων (Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος), τα πλοία της Aegean Speed Lines εξυπηρετούν και τις γραμμές Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, Πειραιά – Ίου – Θήρας – Σικίνου ενώ μέσα στο 2010 επεκτείνεται και στην γραμμή Πειραιά – Πάρου – Νάξου.

Για την επίτευξη των στόχων της η εταιρεία χρησιμοποιεί τρία υπερσύγχρονα ταχύπλοα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, τα: SPEEDRUNNER ΙΙ, SPEEDRUNNER IΙΙ, SPEEDRUNNER IV τα οποία πληρούν τις κορυφαίες απαιτήσεις άνεσης, ποιότητας και ασφάλειας.

Στόλος Aegean Speed Lines

SPEEDRUNNER ΙΙ, SPEEDRUNNER IΙΙ, SPEEDRUNNER IV

Δρομολόγια Aegean Speed Lines

Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Κίμωλος – Φολέγανδρος
Πειραιάς – Πάρος – Νάξος
Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος
Πειραιάς – Ίος – Σαντορίνης – Σίκινος

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Aegean Speed Lines