Εισιτήρια Aegean Flying Dolphins

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Aegean Flying Dolphins

H Aegean Flying Dolphins είναι μία ανερχόμενη, με ταχείς ρυθμούς, ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το Δεκέμβριο του 2006. Κύριος άξονας των υπηρεσιών που προσφέρει η Aegean Flying Dolphins είναι η άνετη, ασφαλής και με ταχύτητα μετακίνηση των επιβατών προς τον προορισμό τους.

Το τρίπτυχο της άνεσης, της ταχύτητας και της ασφάλειας, συμπληρώνεται από την πάγια πολιτική της εταιρείας να προσφέρει τις υπηρεσίες της με το χαμηλότερο εισιτήριο σε σχέση τις τρέχουσες τιμές των άλλων εταιρειών.

Ο στόλος της αποτελείται από 4 ιπτάμενα δελφίνια, τα οποία πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς τον Αργοσαρωνικό και συγκεκριμένα την Αίγινα και το Αγκίστρι. Η πολιτική της ακτοπλοϊκής εταιρείας Aegean Flying Dolphins είναι όχι μόνο να εξυπηρετεί με τα δρομολόγια της την Αίγινα και το Αγκίστρι, αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει κάθε προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και να συμβάλλει πρακτικά στην διευκόλυνση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Επίσης δραστηριοποιείται και στο Αιγαίο συνδέοντας τη Σάμο με τα Δωδεκανήσα (Πυθαγόρειο Σάμου – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κώς).

Στόλος Aegean Flying Dolphins

FD Zeus, FD Hermes, FD Athina, FD Venus

Δρομολόγια Aegean Flying Dolphins

Πειραιάς – Αίγινα
Αίγινα – Πειραιάς
Αγκίστρι – Πειραιάς
Πειραιάς – Αγκίστρι
Πυθαγόρειο (Σάμου) – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κώς

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Aegean Flying Dolphins