Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη – Σέρρες – Σαντάνσκι

Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες : Χριστούγεννα 2018 - Πρωτοχρονιά 2019

4 Hμέρες

Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη – Σέρρες – Σαντάνσκι

Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες : Χριστούγεννα 2018 - Πρωτοχρονιά 2019

Ένα εκπληκτικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα και στη Βουλγαρία, που περιλαμβάνει και επίσκεψη στη λίμνη Κερκίνη, ένα θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα.


, ,

Μακεδονία Πακέτα Εσωτερικού

Ταξίδια στην Ελλάδα.... Εκδρομές στην Ελλάδα.... Διακοπές στην Ελλάδα.... Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες - Σαντάνσκι.

Σέρρες. Ένας τόπος με υπέροχη φύση και με πλούσια πολιτισμική παράδοση, σας αποκαλύπτει τα μυστικά του. Τα παραδεισένια δάση του Λαϊλιά, η γλύκα των ακανέδων, το άρωμα των ούζων και οι άνθρωποι, σας υπόσχονται ένα αξέχαστο ταξίδι.

Κερκίνη. Οι βαρκάδες, τα σπάνια πουλιά, το θεσπέσιο φαγητό, οι πεζοπορικές διαδρομές και όλοι οι λόγοι που αξίζει να εξερευνήσετε, στην πιο εναλλακτική λίμνη της Ελλάδας.

Σαντάνσκι. Στους πρόποδες του Πίριν, σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο, κείτεται μια μικρή πόλη της Βουλγαρίας, η οποία αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων για αγορές.

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα, στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε, προσπερνώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης για να καταλήξουμε στις Σέρρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό και με κατεύθυνση το Νέο Πετρίτση, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίστασή των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, Οχυρό του Ρούπελ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, με τελικό προορισμό τη λουτρόπολη του Σαντάνσκι. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον Μπάνσκα και Μπίστριτσα, έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη Γιαν Σαντάνσκι. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στις Σέρρες. Το βράδυ εορταστικό δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρωινό και μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών, με μοναδική θέα στη λίμνη της Κερκίνης και το όρος Μπέλες. Ακολουθεί επίσκεψη στη Λίμνη Κερκίνης, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από την Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και μια βόλτα προαιρετικά με βάρκα στη λίμνη (καιρού επιτρέποντος) θα κλείσει την ημέρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των Σερρών. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η «νύφη του Θερμαϊκού» η όμορφη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του Λευκού Πύργου. Προαιρετικό γεύμα στην περιοχή της Λάρισας και συνεχίζουμε για Αθήνα, με την τελευταία μας στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ. Τέλος του προγράμματος « Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες - Σαντάνσκι ».

Τιμοκατάλογος

« Εκδρομές στην Ελλάδα, Ταξίδια στην Ελλάδα : Εκδρομή Λίμνη Κερκίνη – Σέρρες – Σαντάνσκι »

 

Ημέρες Ξενοδοχεία Αναχωρήσεις Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί έως 6 ετών Παιδί 7 έως 12 ετών
4Μ / 3Ν PHILIPPOS XENIA 4* 23/12/2018
30/12/2018
195€ 270€ 75€ 135€

 

Παρατηρήσεις • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο
Παιδί • Eώς 12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς
Περιλαμβάνονται
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Philippos Xenia 4* στην πόλη των Σερρών.
  • Τρία πρωινά & τρία δείπνα, εορταστικά τα δείπνα 24 & 31/12.
  • Aρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων, ποτά γευμάτων, αχθοφορικά.
Σημειώσεις
  • Όλες οι τιμές είναι τιμές πακέτου κατ’ άτομο για όλες τις ημέρες.
  • H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράληψη για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

23/12/2018
30/12/2018

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με