Εκδρομή Τζουμέρκα – Άρτα
Εκδρομή Τζουμέρκα - Άρτα : Πάσχα 2022
Τοπία ανυπέρβλητης ομορφιάς, μικρά γραφικά χωριουδάκια, μονότοξα γεφύρια … Τζουμέρκα… Το Filippis Tours σας υποδέχεται σε ένα ταξίδι που θα σας εντυπωσιάσει.
X
Επικοινωνήστε με τους πωλητές μας, ώστε να σας προτείνουν μία εναλλακτική πρόταση.
Εκδρομή Τζουμέρκα – Άρτα
Εκδρομή Τζουμέρκα - Άρτα : Πάσχα 2022
Τοπία ανυπέρβλητης ομορφιάς, μικρά γραφικά χωριουδάκια, μονότοξα γεφύρια … Τζουμέρκα… Το Filippis Tours σας υποδέχεται σε ένα ταξίδι που θα σας εντυπωσιάσει.
Τζουμέρκα. Κουκλίστικα χωριά φωλιασμένα στις καταπράσινες πλαγιές της Πίνδου και πλαισιωμένα από τα τοπία εκείνα που εξιστορούνται στα παιδικά παραμύθια, είναι ένα από τα τελευταία καταφύγια του χρόνου που κυλά αργά. Ένας επίγειος παράδεισος που τα συνδυάζει όλα και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη ό,τι κι αν αναζητά.
Άρτα. Σε αυτήν την περιοχή της Ηπειρου, θρύλοι και ιστορία συναντούν την άγρια ομορφιά της ελληνικής φύσης, συνθέτοντας ένα ειδυλλιακό τοπίο.
Λίμνη Τριχωνίδα. Η μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, που πέρα από τη φυσική της ομορφιά, η περιοχή διαθέτει και μεγάλη βιοποικιλότητα. Ενδημικά πουλιά και ψάρια, καλαμιές στις όχθες, παραλιμνιακά ταβερνάκια και καφετέριες... και η χαλάρωση ξεκινά, με θέα το απέραντο.
Λευκάδα. Το στεριανό νησί, με κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου, με τα χαριτωμένα ορεινά χωριουδάκια και ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του Ιονίου, θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
1η ημέρα:Αναχώρηση στις 08:30, ημίωρη στάση σε καφέ, στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρίου για Αμφιλοχία, στάση, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΑRTA PALACE. Ξεκούραση, δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διαν/ση.
2η ημέρα: Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά Τζουμέρκα, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια Γραμμενίτσα - Έλατο – Δαφνίωτη, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας, ( είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές πριν λίγα χρόνια από τις πλημμύρες και αναστηλώθηκε ) πάνω από τον Άραχθο, το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα Άγναντα και τα Πράμαντα, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Το σπήλαιο της Ανεμότρυπας, ωστόσο είναι ένας σημαντικός σταθμός, ανάμεσα στα δύο κεφαλοχώρια, αφού είναι το μοναδικό ‘’λευκό σπήλαιο’’ στην Ελλάδα, που το διασχίζει ποταμός σε όλο το μήκος του. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στους χώρους αναψυχής και διασκέδασης του ξενοδοχείου, ενώ το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία συνεχίζεται, για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα ακολουθήσει, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα, αλλά και την πόλη της Άρτας, με το κάστρο και τις Βυζαντινές εκκλησίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή της Παναγίας της Παρηγορίτισσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.
4η ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας τη λίμνη Τριχωνίδα και το Θέρμο. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις , άφιξη το βράδυ. Τέλος του προγράμματος «Εκδρομή Τζουμέρκα - Άρτα».
« Εκδρομές στην Ελλάδα, Ταξίδια στην Ελλάδα : Εκδρομή Τζουμέρκα – Άρτα »
Ημέρες | Ξενοδοχεία | Αναχωρήσεις | Δίκλινο | Μονόκλινο | Παιδί |
---|---|---|---|---|---|
4Μ / 3Ν | Arta Palace 4* | 22/04/2022 | 205 € | 265 € | 175 € |
Παρατηρήσεις | • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ € και ισχύουν ανά άτομο. • Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς. |
---|
22/04/2022
X
Filippis Tours © 2018 - 2022 • SITEMAP