Μπαλί – Ασία

Μπαλί - Ασία : Μάρτιος - Οκτώβριος 2018

8 ημέρες

Μπαλί – Ασία

Μπαλί - Ασία : Μάρτιος - Οκτώβριος 2018

Μπαλί… απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της νήσου Ιάβα, το «Νησί των Θεών» κατοικείται από τους φιλικούς Μπαλινέζους που εκτίθενται στον διεθνή τουρισμό περισσότερο από κάθε άλλο κάτοικο της Ινδονησίας.


 


Μακρινά - Εξωτικά Ταξίδια Μπαλί

Χαμογελαστά & Ευγενή πρόσωπα, Πολιτισμός & θετική ενέργεια... Μπαλί - Ασία!

Το Μπαλί είναι απλά ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της Ινδονησίας, γνωστό σε όλο τον κόσμο ως ένας επίγειος παράδεισος των Νότιων Θαλασσών, γεμάτος ηλιόλουστες αμμουδιές, παραδοσιακά χωριά, αμέτρητους Ινδονησιακούς Ναούς και εύφορες πεδιάδες με καταπράσινους ορυζώνες. Βάσει της θέσης του, ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20°C-35°C όλο το χρόνο και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση. Οι παραλίες Σανούρ, Κούτα και Λέγκιαν αποτελούν τον σημαντικότερο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες, με το μαγευτικό τοπίο και καταλύματα για κάθε γούστο. Στο νοτιότερο άκρο του νησιού βρίσκεται η Νούσα Ντούα, η περιοχή με τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία. (Μπαλί – Ασία)

Αν όμως το Μπαλί είναι γνωστό για κάτι, αυτό είναι τα πέρα από κάθε φαντασία, τοπία του και οι Ινδονησιακοί Ναοί που είναι αφιερωμένοι σε θεότητες και βασιλιάδες του παρελθόντος. Ο μεγαλύτερος ναός του Μπαλί, βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Αγκούνγκ.  Άλλος αρχαίος ναός υπάρχει μέσα στη ζούγκλα του δάσους Άλας Κεντατόν, που κατοικούν πίθηκοι. Επίσης γνωστός ο Γκόα Λαβάχ το ναό-σπηλιά, ο Μπατούγκαρου ο σημαντικότερος ναός για την θρησκεία τον Μπαλινέζων. Τέλος ο Τάνα Λότ, ο ομορφότερος ναός του νησιού, που φωλιάζει στη κορυφή ενός βράχου περιτριγυρισμένου από θάλασσα με θέα τον ωκεανό και ίσως ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που έχετε δει ποτέ. (Μπαλί – Ασία)

Στο Μπατουμπουλάν καθώς και στο ηφαίστειο Κινταμάνι, θα παρακολουθήσετε τους εξωτικούς παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ και Κρίς, που συμβολίζουν την αιώνια μάχη του καλού και του κακού. Διασχίζοντας το Τζατιλουβίχ θα βιώσετε μία από της ομορφότερες εικόνες του Μπαλί με τα ατελείωτα λιβάδια ορυζώνων, να απλώνονται πάνω από λόφους και κοιλάδες μέχρι εκεί που μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Ένας τόπος με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό και ένα μείγμα εξωτικών τοπίων, σπάνια στο κόσμο. Αναμφισβήτητα το Μπαλί έχει τον τίτλο του ομορφότερου νησιού του αρχιπελάγους προσφέροντας στιγμές αξέχαστες σε αυτόν που θα το επισκεφθεί …

Τάνα Λοτ Αναχώρηση για το ναό Τάνα Λοτ που φωλιάζει στη κορυφή ενός βράχου, περιτριγυρισμένο από θάλασσα και χτίστηκε τον 16° αιώνα από έναν Ινδουιστή Ιερέα. Στο Τάνα Λοτ θα βιώσουμε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στο κόσμο, με τον ήλιο να βυθίζεται στον απέραντο ωκεανό και το ναό να λούζεται από τα μαγικά χρώματα του λυκόφωτος. (Μπαλί – Ασία)

Μένγκουι – Άλας Κεντατον – Τάνα Λοτ Αυτή η εκδρομή είναι μία προέκταση της εκδρομής Τάνα Λοτ και περιλαμβάνει επίσκεψη στο Ταμάν Αγιούν τον ναό του Μενγκουι, που χτίστηκε τον 17° αιώνα για τη λατρεία του θεού, τη μνήμη της ψυχής και της αξιοπρέπειας του βασιλιά. Αλας Κεντατόν, το δάσος των πιθήκων όπως το αποκαλούν, όπου αποτελεί ένα φυσικό βιότοπο για χιλιάδες πιθήκους και νυχτερίδες φρούτων. Εκεί θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό που βρίσκεται μέσα στη καρδιά της ζούγκλας. Αναχώρηση για το ναό Τάνα Λοτ. (Μπαλί – Ασία)

Ναός Μπεσακί Ο ναός Μπεσακί αποτελεί τον μεγαλύτερο ναό του Μπαλί. Γνωστός και ως Μητρικός Ναός, βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Αγκούνγκ που θεωρείτε το ψηλότερο και ιερότερο σημείο στο νησί. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τη Γκοα Λαβάχ τη σπηλιά-ναό με τις εκατοντάδες νυχτερίδες στο Κλούνγκουνγκ, που βρίσκεται στη είσοδο ενός τούνελ και πιστεύεται ότι επικοινωνεί με το Μπεσακίχ. (Μπαλί – Ασία)

Χοροί Μπαρόνγκ και ηφαίστειο Κινταμάνι. Επίσκεψη στο Μπατουμπουλάν για να παρακολουθήσουμε τους μαγευτικούς χορούς Μπαρόνγκ από εξωτικές χορεύτριες. Οι χοροί αυτοί συμβολίζουν την αιώνα μάχη του καλού με το κακό. Επίσκεψη στο Γκόα Κάτζαχ τον ναό του 11° αιώνα που είναι σμιλευμένος πάνω σε συμπαγή βράχο. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Πενελοκάν για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα του όρους Μπατούρ με το είδωλό του να καθρεφτίζεται στην λίμνη που βρίσκεται στους πρόποδες του. (Μπαλί – Ασία)

Κλίμα - Ρουχισμός. Υπάρχουν δύο κύριες εποχές στην Ινδονησία. Η άνυδρη εποχή, που διαρκεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο και η υγρή εποχή που διαρκεί από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο. Το κλίμα είναι τροπικό με μέση θερμοκρασία 26°C όλο το χρόνο. Μαζί σας να έχετε ρούχα καλοκαιρινά, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα. Μη παραλείψετε ένα πουλόβερ για τους χώρους με κλιματισμό.

Ταξιδιωτικά έγγραφα. Είναι απαραίτητο, το διαβατήριο να μη λήγει για τους επόμενους 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στην Ινδονησία. Η βίζα εκδίδεται με την άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαλί.

Νόμισμα Επίσημο νόμισμα η Ινδονησιακή ρούπια, που η ισοτιμία της με το Ευρώ είναι 1€ = 9.000 ρούπια περίπου. Όλες οι συναλλαγές γίνονται με Ευρώ ή με Αμερικάνικα Δολάρια.

Γλώσσα Επίσημη γλώσσα είναι η Ινδονησιακή, μπορείτε όμως να συνεννοηθείτε και στα Αγγλικά.

Ώρα Η διαφορά ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδονησία είναι το χειμώνα +6 ώρες και το καλοκαίρι +5 ώρες. Όταν στην Ινδονησία είναι 17:00 μ.μ στην Ελλάδα είναι περίπου 12:00 το μεσημέρι.

Μετακινήσεις Γίνονται με ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Οι οδηγοί των ταξί μιλούν αρκετά καλά Αγγλικά και πολλοί προσφέρονται ως προσωπικοί ολοήμεροι ξεναγοί σε πολύ λογικές τιμές.

Ρεύμα 220 Volt

Φαγητό Τοπικές λιχουδιές μπορείτε να απολαύσετε στο Sari που βρίσκεται στην Κούτα, στο Madei Varum στη περιοχή Seminyac και στο Mini ή το Ketupat καθώς και το πολύ καλό Fabios στη Λέγκιαν. Για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τη τοπική κουζίνα με τη διεθνή και κυρίως την Ιταλική, καλή πρόταση είναι να επισκεφθούν το Macheroni Club και Café Luna στη Λέγκιαν και το Laluchiola στη περιοχή Seminyac και για κουζίνα με ψάρι θα κάνουν μια επίσκεψη από τις ψαροταβέρνες της περιοχής Jimbaran ή τις οδού Kartika Plaza.

Ποτό / Διασκέδαση Αξέχαστες ώρες διασκέδασης θα περάσετε στο Waterboom το πάρκο με τις νεροτσουλήθρες στην Κούτα. Στις εγκαταστάσεις του Blue Ocean στη Λέγκιαν μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας το ποτό σας κάτω από τους ήχους καλής μουσικής και μόλις πέσει η νύχτα στο μαγικό Μπαλί σας προτείνουμε να διασκεδάσετε στα πολύ καλά Double Six, Goa 2001, Peanuts και Gado-Gado.

Αγορές Τα καλύτερα έπιπλα και αξεσουάρ μπαλινέζικης τέχνης για το σπίτι, θα τα βρείτε μετά τη περιοχή Seminyak και Krobokan στα καταστήματα Baliku Kayu, υπό ελληνική εξυπηρέτηση.

Τιμοκατάλογος

Μπαλί – Ασία. Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, Τιμές κατά άτομο.

Τιμοκατάλογος Τιμοκατάλογος-Πρόγραμμα-Δράκοι του Κομόντο-
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
 • Διαμονή: Μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία.
 • Γεύματα: Δυνατότητα ημιδιατροφής & πλήρη διατροφής σε όλα τα ξενοδοχεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.
Σημειώσεις
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • All Incusive = πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναψυκτικά, καφέδες, μπύρα, κρασί κτλ.
 • Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε € (Ευρώ) και έχουν υπολογισθεί, βάσει τις νομισματικές ισοτιμίες καθώς και τις τιμές ξενοδοχείων και αεροπορικών ναύλων που ισχύουν την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου.
 • Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων η εταιρία μας φέρει δικαίωμα ανάλογης αναπροσαρμογής των τιμών. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου, λόγω διαθεσιμότητας, αεροπορικών θέσεων επιβαρύνει τον πελάτη.
 • Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση από τον αεροπορικό ναύλο και ενδεχομένως και από το ξενοδοχείο.
 • Τρίκλινα δεν υφίστανται και δεν συνιστώνται καθώς ουσιαστικά είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.
 • Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων.
 • Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Για την επικύρωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου.
 • Εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.​

Καθημερινά, Όλο το χρόνο!

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με