Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα - Πειραιάς

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Πειραιάς

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο στον Πειραιά, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων, τόσο για την Ελλάδα (Αθήνα & Πειραιά), όσο και για το εξωτερικό (παραλαβή/παράδοση στα αεροδρόμια), από το 1982. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η αφοσίωση στις ανάγκες του πελάτη μας, στις ξεκάθαρες συνθήκες του συμβολαίου, την ενοικίαση ασφαλών και αξιόπιστων αυτοκινήτων καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Κάθε οικογένεια, κάθε παρέα φίλων ή ο επαγγελματίας έχουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να σας παρέχουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Γι’ αυτό το λόγο, διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα αυτοκιντήτων διαφόρων τύπων όπως οικονομικά αυτοκίνητα, οικογενειακά αυτοκίνητα, mini van, τζιπ, 4×4 και αυτοκίνητα πολυτελείας ώστε να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί.

 

Η εμπειρία και η γνώση των συνεργατών μας στο χώρο της ενοικίασης των αυτοκίνητων μας καθιστούν ένα από τα αξιόπιστα γραφεία της Αθήνας και του Πειραιά στο χώρο αυτό. Αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μας επιλέγουν κάθε φορά οι πελάτες μας που φτάνουν στην Αθήνα τόσο για τις διακοπές τους, όσο και για τα επαγγελματικά τους ταξίδια.

 

Τέλος, εκτός από Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Πειραιάς, παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Αθηνών και στα σημαντικότερα αεροδρόμια του Εξωτερικού.

 

 

Φόρμα Επικοινωνίας

 


Γενικοί Όροι & Διατάξεις

Άδεια Οδήγησης: Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος. Ο οδηγός πρέπει επίσης να είναι κάτοχος διεθνούς άδειας οδήγησης εγκεκριμένης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κάτοχος Πιστωτικής Κάρτας: Ο οδηγός θα πρέπει να είναι απαραίτητα κάτοχος πιστωτικής κάρτας (όχι χρεωστικής).

Αλλαγές: Σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, η εταιρεία δύναται να αλλάξει τον τύπο του αυτοκινήτου.

Αντιολισθητικές Αλυσίδες: Διατίθενται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3,5 ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10 ημερών (€35).

Η Ασφάλιση Περιλαμβάνει: Αστική ευθύνη, κάλυψη κλοπής αυτοκινήτου και απαλλαγή ευθύνης ζημιών με έκπτωση.

Η Ασφάλιση Δεν Περιλαμβάνει:

  • Ζημίες στους τροχούς, στο παρμπρίζ, στα παράθυρα ή στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.
  • Απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων που φυλάσσονταν στο αυτοκίνητο.
  • Οποιαδήποτε ζημία του αυτοκινήτου που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά με πλοίο ή άλλο μέσο μεταφοράς.
  • Οποιοδήποτε συμβάν έλαβε χώρα όταν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
  • Ατυχήματα που προκλήθηκαν όταν το αυτοκίνητο οδηγούσε οδηγός που δεν έχει δηλωθεί στο συμφωνητικό ενοικίασης.

CDW – Έκπτωση: Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει απαλλαγή ευθύνης ζημιών (CDW) με έκπτωση. Ο μισθωτής δύναται να μειώσει περαιτέρω την έκπτωση (Πρόσθετη απαλλαγή ευθύνης ζημιών CDW – ρωτήστε μας για να ενημερωθείτε σχετικά).

Κατηγορία – CDW

A, B, C = 800+24%
A1, D, E, H1,I, H, K, L = 1000+24%
J, G1, L2, L1 = 1200+24%
L2, L6, V, V1, H2 = 1600+24%

GPS: Διατίθεται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €10 ημερησίως για ενοικιάσεις κάτω των 5 ημερών και στην τιμή των €5 για ενοικιάσεις άνω των 5 ημερών.

Προσωπική Ασφάλεια Ατυχήματος: Διατίθενται στην τιμή των €5 ημερησίως. Καλύπτει, αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, ολικής/μερικής αναπηρίας έως και €500.000 για τον οδηγό και €500.000 για τους επιβάτες.

Βενζίνη: Ο μισθωτής πρέπει να παραδώσει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα βενζίνης που είχε όταν το παρέλαβε.

Δεύτερος Οδηγός: Η προσθήκη δεύτερου οδηγού στο συμφωνητικό ενοικίασης επιφέρει επιβάρυνση ύψους €3,5 ημερησίως.

Εγγύηση: Οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας για λόγους εγγύησης.

Διέλευση Συνόρων: Επιτρέπεται σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις, κατόπιν έγκρισης.

Ελάχιστη Περίοδος Ενοικίασης: Μία ημέρα (24 ώρες). Για κάθε ημέρα καθυστέρησης μετά το πέρας της 24ωρης περιόδου ενοικίασης υπάρχει επιβάρυνση που ανέρχεται στο 1/6 της ημερήσιας τιμής ενοικίασης.

Μεταφορά Με Πλοίο: Επιτρέπεται υπ’ ευθύνη του οδηγού – δεν καλύπτεται από την ασφάλεια.

Παιδικά Καθίσματα Ασφάλειας: Διατίθενται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3,5 ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10 ημερών (€35).

Παραλαβή Από – Παράδοση Σε, Διαφορετικές Τοποθεσίες: Διαθέσιμη επιλογή με ειδική χρέωση, κατόπιν συνεννόησης.

Πολιτική Ακυρώσεων: Κατά την κράτηση, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς διακομιστή μας. Ο αριθμός αυτός τηρείται για λόγους εγγύησης. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνσή σας. Θα χρεώσουμε το 25% του συνολικού ποσού στην πιστωτική σας κάρτα 3 ημέρες πριν από την άφιξή σας ως προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης 3 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν χρεώνεται προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.

Πληροφορίες: Η βενζίνη και οι φόροι επιβαρύνουν τον μισθωτή (ΦΠΑ 24%). Τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν κατά την ενοικίαση υπολογίζονται από τα κεντρικά γραφεία του Filippis Tours. Ισχύει ελάχιστο όριο 100 χλμ. ημερησίως.

Τροχαίες Παραβάσεις: Όλες οι κλήσεις της Τροχαίας και λοιπές επιπτώσεις βαρύνουν τον μισθωτή.

 

 

Φόρμα Επικοινωνίας